Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Σε απόγνωση Αθηναίοι φοιτητές που σπουδάζουν στο Κιλκίς

Του Αχμέτ Κιοφτέ Μπαϊρακτάρ
- Σε απόγνωση Αθηναίοι φοιτητές που σπουδάζουν στο Κιλκίς!
-  Αναφέρουν με πικρία! «Πεινάμε και λιμοκτονούμε στην πόλη σας! Ζητάμε «καλαμάκι» στα delivery γυράδικα, και μας φέρνουν χάρτινα καλαμάκια του φραπέ!»
-  Η κορύφωση του προβλήματος θα έρθει στην σουβλακοπανήγυρη μεθαύριο, αφού όλο το Κιλκίς θα ευωδιάζει χοιρινό και τα παιδιά θα μένουν πεινασμένα!
-  Αθηναϊκά κανάλια παρόντα στο πανηγύρι για εκτενή ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις!
-  
Άμεση αντίδραση της Δημοτικής αρχής, όπου συμβουλεύει τους επιχειρηματίες εστίασης, να αναρτούν πινακίδες σε γλώσσα τοπική αλλά και πρωτευουσιάνικη!
Κραυγή απόγνωσης έρχεται από τους πρωτοετείς φοιτητές (ειδικά από νότια Ελλάδα και Αθήνα), οι οποίοι εκφράζουν έντονα παράπονα αλλά και τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην πόλη μας!

Γιατί μιλά ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος για τα σώματά μας;

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Αυτή τη φορά, επιλέγω να γράψω απλά ως γυναίκα, ούτε ως η αρμόδια τομεάρχισσα του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα ισότητας φύλων, ούτε καν σαν πολιτικός. Αφορμή είναι οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για τους βιασμούς. Για όσες και όσους δεν παρακολούθησαν τα όσα είπε ο εν λόγω Μητροπολίτης, παραθέτω αυτολεξεί:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του καλλιτεχνικού πολιτιστικού συλλόγου ΙΡΙΔΑ


Ξεκίνησαν οι εγγραφές του  καλλιτεχνικού πολιτιστικού συλλόγου  ΙΡΙΔΑ από Πέμπτη 25/8/2022 και ώρα 7 μμ. στα τμήματα:
- Ζωγραφικής ενηλικων και παιδικών τμημάτων με δάσκαλο τον εικαστικό ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ τηλ.6943422971
- Κεραμικής ενηλίκων και παιδικών τμημάτων με δασκάλα την εικαστικό
ΛΑΥΔΑ ΜΑΚΡΙΝΑ τηλ.6978191711
Χειροποίητες Καλλιτεχνικες δημιουργίες

Δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές θα προσφέρει η Μητρόπολη Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου 

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2022 – 2023 η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

(Video) Τελετή έναρξης 2022 των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Τελετή έναρξης 2022 των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Ε. Αγαθοπούλου: Οριστικά εκτός βρεφονηπιακών, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠμεΑ το 56% των αιτούντων στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το 56% των παιδιών που έκαναν αίτηση στο Κιλκίς μένουν εκτός βρεφονηπιακών, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠμεΑ, ενώ έχουν πλήρη φάκελο, λόγω της χαμηλής χρηματοδότησης της κυβέρνησης.

Φαντασία, δημιουργία, έκφραση - Η ΤΕΧΝΗ κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗ Κιλκίς
Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής για παιδιά περιμένει για άλλη μια χρονιά του/ις μικρούς/ές μας φίλους/ες για όμορφες εικαστικές εμπειρίες, ταξίδια στο χρώμα και στη φαντασία.

Το ΚΙΝΗΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. πλέον λειτουργεί και ως Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ανακοίνωση Φροντιστηρίου ΚΙΝΗΤΡΟ
Από το σχολικό έτος 2022 - 2023 το φροντιστήριό μας θα λειτουργεί και ως Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Αποτελούμε πλέον κι επίσημα νέο μέλος της ΕΛΕΣΥΠ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού)

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Χρήστος Ι. Γκαντίδης

Αντιπύραρχος - Διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας

Την 1η & 2α Σεπτεμβρίου 2022, παραλάβαμε, μεταφέραμε και τοποθετήσαμε στις κτιριακές δομές της Υπηρεσίας μας στην Γουμένισσα, δύο (2) εκποιήσιμους «οικίσκους – containers» από την τέως Δομή Φιλοξενίας Κ. Μηλιάς Πιερίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 5/9/2022, 03:20 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για μη νόμιμη διακίνηση αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Πρώτη συγκέντρωση αθλητών,γονέων και μελών των Ατρομήτων, στον Καμπάνη

Ανακοίνωση Ατρομήτων
Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών,γονέων και μελών των Ατρομήτων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνάντηση των ακαδημιών και ο διαχωρισμός των τμημάτων .“Οι Ατρόμητοι”, πιστοί στο καθήκον τους, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 χρονών.

Η κωμωδία "Ο γάιδαρος, ο εραστής μου και εγώ" στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς



Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ, η κωμωδία "Ο γάιδαρος, ο εραστής μου και εγώ"   στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.
Η ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε η Καρολίν Βινιάλ είναι ένα αξιολάτρευτο μίγμα κωμωδίας και… donkey trip, που δεν κρύβει τη συμπάθεια που τρέφει για την πρωταγωνίστριά του. Κι η απολαυστική Λορ Καλαμί, βραβευμένη με Σεζάρ για την ερμηνεία της, είναι ιδανική για τον ρόλο, καθώς διαθέτει εκπληκτικό κωμικό timing, αλλά και μια υπέροχη χημεία με τον συμπρωταγωνιστή της, τον γάιδαρο Πατρίκ.

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids είναι δίπλα και στηρίζει όλους τους γονείς που δεν πήραν Voucher για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τόσο την αγανάκτηση όσο και την οργή εκατοντάδων – χιλιάδων γονέων τόσο στην πόλη μας, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο για την μη παροχή Voucher που αφορούν τις δομές ΚΔΑΠ, στεκόμαστε αρωγοί στο πλάι τους κάνοντας ότι και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

ΚΔΑΠ Kinesis For Kids: Τμηματα Ρυθμικής Γυμναστικής για παιδιά 5 έως 12 ετών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Ρυθμική Γυμναστική, έλεγχος και ρυθμός στο σώμα και στο μυαλό. Η αγάπη για το χορό και το μπαλέτο, συνδυάζονται με κίνηση, ασκήσεις με συνοδεία μουσικής και με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η ρυθμική γυμναστική. 

΄(Video) Άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς καταιγίδας της Κυριακής

 
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν χθες (Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (σφοδρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες) που εκδηλώθηκαν σε περιοχές του νομού.