Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πιο μαστουρωμένος τοίχος στο νομό Κιλκίς και όχι μόνο...

Πρόκειται για τον εξωτερικό τοίχο του αστυνομικού κτιρίου Κιλκίς, όπου τοποθετούνται τα ξεριζωμένα χασισόδεντρα για να φωτογραφηθούν. Με δεδομένο ότι έχουν τοποθετηθεί εκεί χιλιάδες χασισόδεντρα είναι λογικό ο τοίχος αυτός να έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του πιο μαστουρωμένου τοίχου στο νομό Κιλκίς.

Έως την Δευτέρα 24/9/2018 οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η δεύτερη φάση χορήγησης VOUCHER έχει βγει, και ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Εξόρμηση της Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, στην βιομηχανία «KLEEMANN»


Δελτίο τύπου Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Εξόρμηση στη βιομηχανία «KLEEMANN» πραγματοποίησαν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2018, οι δυνάμεις της Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή την εφαρμογή της 4ήμερης εργασίας που εφαρμοζόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην επιχείρηση και την υποχρεωτική επιβολή είτε κανονικών είτε άνευ αποδοχών αδειών.

Τις Πρέσπες επισκέπτονται οι Έφεδροι Αξιωματικοί του νομού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς στα πλαίσια των επισκέψεων - γνωριμιών των μελών του με στρατιωτικές μονάδες αποφάσισε να επισκεφθεί διήμερο του δεύτερου δεκαπενθήμερου Οκτωβρίου την Στρατιωτική Διοίκηση, παραμεθόρια φυλάκια ως και τις Πρέσπες του νομού Φλώρινας. Περισσότερες πληροφορίες στον κο Νικόλαο Σερασκέρη τηλ.6974301394.

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: "Περί «της αποδόμησης του λυκείου» ο λόγος..."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Οι τελευταίες εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για το Λύκειο και το σύστημα Πρόσβασης, είναι ένα ακόμη πλήγμα για το Λύκειο, μια οπισθοδρόμηση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Βραβεία Oscar: Εκπροσώπηση της Ελλάδας στην κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας

Η ταινία «Πολυξένη: Μια ιστορία από την πόλη» της σκηνοθέτιδας Δώρας Μασκλαβάνου επιλέχθηκε από την αρμόδια Επιτροπή που συνήλθε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διεύθυνσης Παραστατικών Τεχνών και Κινηματογράφου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να συμμετάσχει στις διαδικασίες της 91ης διοργάνωσης των Βραβείων Oscar, διεκδικώντας το Βραβείο Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Η κυρα-Μάρθα της… “προσφοράς”

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Πρόεδρος συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Βιώνοντας κάποιος τον αποχωρισμό αγαπητού προσώπου, φυσικότατο είναι να νιώθει στενοχώρια, θλίψη και δικαιολογημένα θα δακρύσει και θα πονέσει. Αυτά τα συναισθήματα είμαι σίγουρη ότι νιώσαμε εμείς που γνωρίσαμε και αποχαιρετήσαμε την Μάρθα Παντελίδου – Σακαρίδου.

Διακοπή ρεύματος σε Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Αγία Κυριακή και Κορυφή

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος:

Συνελήφθησαν 6 άτομα στη Βέροια για παράνομη ανασκαφή σε ιστορικό διατηρητέο κτίριο

Συνελήφθησαν χθες (17 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 6 άτομα για παράνομη ανασκαφή σε ιστορικό διατηρητέο κτίριο στην πόλη της Βέροιας.

Κιλκίς: Όλα έτοιμα για τον 5ο Kilkis Trail, τον 3ο Kilkis Run και τον Δρόμο του Σπηλαίου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 διοργανώνονται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς ο 5ος Kilkis Trail (ορεινός αγώνας μήκους 21 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ.) ο 3ος Kilkis Run (αγώνας δρόμου μήκος 5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11:00 πμ) και ο Δρόμος του Σπηλαίου (παιδικός αγώνας μήκους 1.000 μέτρων με ώρα εκκίνησης 10:45). 

"Αφήστε με να ζήσω": Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τις εκτρώσεις

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που στη σημερινή εποχή έχει λάβει έξαρση, οι εκτρώσεις, αναπτύχθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Κιλκίς: Απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται ότι απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, όσοι ιδιοκτήτες διακόπτουν την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους, σύμφωνα με το άρθρο 222 του Ν. 4555/19-07-2018 (ΦΕΚ 133 Α΄).

Κιλκίς: Συνέλαβαν 65χρονο για καλλιέργεια χασισιού

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών σε αγροτικές – δασικές περιοχές για τον εντοπισμό δενδρυλλίων κάνναβης, συνελήφθησαν χθες (17 Σεπτεμβρίου 2018) συνολικά 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις στο Κιλκίς, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Τμήμα μουσικής προπαιδείας στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Για την ηλικία των 4-6 λειτουργεί στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, το τμήμα της μουσικής προπαιδείας. Ηλικίες κατάλληλες για να γνωρίσει το παιδί τον κόσμο της μουσικής μέσα από το ρυθμό, το παιχνίδι τη μίμηση και τον αυτοσχεδιασμό.

Πωλείται κερδοφόρα επιχείρηση στο κέντρο του Κιλκίς

Πωλείται (για προσωπικούς λόγους) κερδοφόρα επιχείρηση στο κέντρο του Κιλκίς σε τιμή ευκαιρίας τηλ. 6977476554.

Λαϊκό γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο Κεντρικό Κιλκίς

Λαϊκό γλέντι με τους αδερφούς Ιακωβίδη διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κρουσσίων της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο χωριό Κεντρικό, το ερχόμενο Σάββατο 22 Σεπτέμβρη, στις 8:00 μ.μ., στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεντρικού.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Υποδοχή της "φλόγας αγάπης" στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. 

"Space Challenge" για το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλεξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλεξανδρος
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 ήταν μέρα ψυχαγωγίας αλλά και γνώσης για το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Ενώ μια ομάδα βρισκόταν στο KIDOT Festival για να διασκεδάσει τα παιδιά, η καθηγήτρια Πληροφορικής και Eκπαιδευτικής Ρομποτικής συμμετείχε στην εξειδικευμένη επιμόρφωση "SPACE CHALLENGE" της LEGO EDUCATION ACADEMY.

Κατασκευή της ιστοσελίδας του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Με πολύ χαρά μέσα στο καλοκαίρι πληροφορηθήκαμε, έπειτα την κατάθεση πλήθους δικαιολογητικών και δύο χρόνων αναμονής, ότι εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.) η ιστοσελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, η οποία κατασκευάστηκε από το Σχολείο μας στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής δράσης που υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2015-2016. 

Το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-Αλεξανδρος στο 2ο Κidot Festival

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-Αλεξανδρος
To Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞANΔΡΟΣ είχε την χαρά να βρεθεί στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και να συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή της οικογένειας στα πλαίσια του 2ου Κidot Festival.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος», συλλυπάται...

Ανακοίνωση Δ. Σ. του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» 
"Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Μάρθας Παντελίδου (Σακαρίδου) που ως τακτικό μέλος του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» στήριζε τις δράσεις και το έργο του. Με την ενεργή της παρουσία στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας έδινε το μήνυμα της νίκης και της αντιμετώπισής του καρκίνου με πίστη, θάρρος και αισιοδοξία.

Δείτε συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, 100 χρόνια μετά"


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και ο Δήμος Παιονίας, έδωσαν συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «Περικλής Κολότσιος», με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων μνήμης και τίτλο «Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (1918-2018)»