Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Αδέσποτα στην παγωνιά


Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Είναι χειμώνας και το κρύο είναι αρκετό. Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι ακόμα πιο παγωμένες. Τα αδέσποτα ζώα ταλαιπωρούνται απίστευτα από την παγωνιά και το κρύο. Αναγκάζονται να το βιώσουν με τους χειρότερους τρόπους.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (1/2/2022)


Από την εταιρία "Τιρεκίδης Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων" στο Κιλκίς, ζητείται βοηθός λογιστή. Τηλ.: 6947 305635

Μ. Σπυράκη: Η οπαδική βία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας, δεν έχει θέση στη Θεσσαλονίκη


Μήνυμα καταδίκης για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη στέλνει με ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Facebook η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Κορωνοϊός (1/2/2022): 24.308 νέα κρούσματα (138 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 103 θάνατοι και 563 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 24.308, εκ των οποίων 65 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.965.719 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 441 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.229 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διαγωνισμός Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Άνοιξε η πλατφόρμα digitalawards.gov.gr


Η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών ανακοινώνει τη διοργάνωση για πρώτη φορά του διαγωνισμού για τα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σε αυτό το πλαίσιο, από το πρωί της Τρίτης είναι διαθέσιμη μέσω του digitalawards.gov.gr η δυνατότητα υποβολής προτάσεων συμμετοχής. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σύμφωνα με τον ν. 4727/2020 και εφεξής θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, στο πλαίσιο της αποστολής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Κράτους και της χώρας ευρύτερα.

Final four μπάσκετ εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 2021 – 2022 στη Γουμένισσα


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου διεξήχθησαν με επιτυχία, στο κλειστό γυμναστήριο Γουμένισσας, οι αγώνες του final four μπάσκετ εφήβων της Ενώσεως Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 2021 – 2022 που διοργάνωσε ο Δήμος Παιονίας με τον ΑΟΚ Γουμένισσας.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (1/2/2022)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Τουρισμού
2. Γιώργος Βέης. Ένας γνήσιος ευπατρίδης
3. 4Κ/2021: Παράταση προθεσμίας υποβολής ενστάσεων (ΔΕ)
4. 1ΔΣ/2022: Ορθή Επανάληψη-Νέα Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων & Δικαιολογητικών
5. Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων επιπέδου Δ/νσης του ΑΣΕΠ
6. 12Κ/2021: Παράταση Προθεσμίας Υποβολής των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Συμμετοχής
7. Κλειστή θα παραμείνει στις 25/01/2022 και 26/01/2022 η Κεντρ. Υπηρεσία του ΑΣΕΠ
8. 1ΔΣ/2022: Έκδοση Πρόσκλησης για την επιλογή Προέδρου και Αντιπροέδρων του ΙΤΥΕ

Η Ε. Αγαθοπούλου, ο Κ. Γιαννόπουλος και ο Θ. Μαρκόπουλος μιλούν στον Μπάμπη Καραγεωργίου στον ΟΚ Web Radio.

Χαιρετισμός του Δημάρχου Παιονίας σε εκδήλωση βράβευσης εκπαιδευτικών

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης παρευρέθηκε την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στην εκδήλωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που συνδιοργανώθηκε με τους συλλόγους Εκπαιδευτικών της ΠΕ Κιλκίς προς τιμήν των εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα δυο τελευταία σχολικά έτη. Η εκδήλωση διεξήχθη εν όψει του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, όπου τιμήθηκαν οι συνταξιοδοτούμενοι εκπαιδευτικοί για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση.

Χωροταξική κατανομή μαθητών/τριών των Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς 2021-2022


Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  αποφασίζει και ορίζει τα παρακάτω Γυμνάσια και Λύκεια ως σχολεία εγγραφής για τους απόφοιτους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων ως εξής:
Δείτε ΕΔΩ

Επιμορφωτική Κιλκίς: “CUT!”, ένα νέο έργο στο πλαίσιο του Erasmus+


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει ως διακρατικός εταίρος στο πρόγραμμα με τίτλο “CUT! Preventing alcohol abuse among pre-adolescents” και ακρωνύμιο «CUT!» στο πλαίσιο του Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για τη Σχολική Εκπαίδευση.

Δήλωση Σταύρου Καλαφάτη σχετικά με τη δολοφονία 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης


O Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης σχετικά με τη δολοφονία 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τη θλιβερή είδηση ότι ένα παλικάρι 19 χρόνων δολοφονήθηκε άγρια κι έσβησε άδικα.

Έργα που δημοπρατήθηκαν στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκαν τα έργα οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου προϋπολογισμού δαπάνης 180.320,00 €.
Το έργο θα εκτελεστεί στην δημοτική οδό Πλατανιάς - Ποντοηράκλειας και στους οικισμούς Βαφειοχωρίου, Βαλτουδίου, Άσπρου.

Κιλτίδης: «Ας σοβαρευτούμε, πριν ο Νομός μας απαξιωθεί σε πολιτικό περιεχόμενο»

Του Κώστα Κιλτίδη
Επιστρέφοντας στην ενεργό πολιτική στον νομό μας, διαπίστωσα την ανυπαρξία θεσμικού διαλόγου, που προφανώς απαιτεί προτάσεις και δράσεις. Ως πρώτο θέμα έθεσα την λειτουργία των Νοσοκομείων και δεύτερο τις υποδομές, ιδίως στον γεωργικό τομέα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 1/2/2022, 3:34 μ.μ.


Ανθρωποκτονία στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-02-2022) στην περιοχή Χαριλάου σε υπαίθριο χώρο, έπειτα από επίθεση άγνωστων ατόμων τραυματίστηκε θανάσιμα 19χρονος ημεδαπός.

Σταθμοί χωρίς τρένα


Γράφει και φωτογραφίζει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης στον σιδηροδρομικό σταθμό Κιλκίς στην Κρηστώνη. Η εγκατάλειψη είναι ολοφάνερη εδώ και πολύ καιρό. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις αφέθηκαν στο έλεος του χρόνου και της καταστροφής.

Με κοπή πίτας ξεκίνησε η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ξεκίνησε χθες 31 Ιανουαρίου 2021 η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την οποία έκοψε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Καπουτζής. Το φλουρί έτυχε στην Αντιδήμαρχο ΔΕ Αξιούπολης Ελένη Λιακοπούλου και έλαβε ως δώρο μία εικόνα της Αγίας Τριάδας.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με την Ένωση Βιοτεχνών Αξιούπολης και Περιφέρειας, εκπαίδευσε 15 εργαζόμενους


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, εκπαιδεύτηκαν από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε., δεκαπέντε (15) εργαζόμενοι στο θέμα «Ανάπτυξη Προσωπικών και Ψηφιακών Δεξιοτήτων». 

Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για ληστεία


Συνελήφθησαν χθες (31 Ιανουαρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας και ένας ανήλικος αλλοδαπός, για ληστεία σε βάρος 2 αλλοδαπών που έγινε νωρίτερα το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς.

Τι λέει το Υπουργείο για το αρδευτικό φράγμα Μεταξοχωρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς


Υπογράφει ο Γεώργιος Στύλιος 
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Απαντώντας στην ερώτηση (
1921/16-12-2021) που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Γ. Φραγγίδης και σας πληροφορούμε τα εξής:

Ψηφιακή εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο


Τη δεύτερη εκδήλωση στο πλαίσιο των «Δράσεων Ψηφιακής Κουλτούρας» διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που έχουν θέσει ως κύριο στόχο την ενημέρωση του κοινού και τη δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του Πολίτη, καθώς και την εκπαίδευση και τη διαμόρφωση ενός τρόπου σκέψης συμβατού με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.