Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε το Video του αγιασμού του 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς


Αγιασμός 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Σε αγιασμούς σχολικών μονάδων ο Βεργίδης

Το 2ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, καθώς και το 2ο & 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και παρέστη στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς για τα Σχολεία του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Πολυκάστρου καθώς και στο Γυμνάσιο Πλατανιάς μαζί με τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ.Παμποράκη και τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου κ. Γκατίδη και ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στους γονείς και το προσωπικό σε ό,τι χρειαστούν.

Αστυνομικοί μοίρασαν φυλλάδια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς - Video


Το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο στους μαθητές και γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

"Για πρώτη φορά"

Υπογράφει το Τμήμα Παιδείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
Για πρώτη φορά 834 Ολιγοθέσια θα έχουν εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχουν ανοίξει όλα τα σχολεία και όλες οι δομές με όλους τους εκπαιδευτικούς και τα βιβλία από την πρώτη ημέρα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για σήμερα Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 27/2017), το οποίο ισχύει για σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017:

Με την Φώφη Γεννηματά ο Γιώργος Αναστασιάδης

Την στήριξη του στην Φώφη Γεννηματά στην διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα στον χώρο της κεντροαριστεράς εξέφρασε το μέλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Αναστασιάδης με την ακόλουθη δήλωση:

Δείτε το Video του αγώνα δρόμου Kilkis Run 2017


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς διοργάνωσε Αγώνα Δρόμου 5 χλμ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς. Παράλληλα έγινε και Αγώνας Δρόμου 1000μ. για παιδιά 8-12 ετών.