Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ζευγάρωσε τις νίκες του στα φιλικά ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δεύτερο φιλικό τη Κυριακή για τον Κιλκισιακό και ισάριθμη νίκη με 5-1 εκτός έδρας επί του Διγενή Ανω Ποροΐων. Η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη είχε διάθεση, έβγαλε αρκετά καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, και δεν απειλήθηκε στο αμυντικό κομμάτι.

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων στο Σειχ-Σου

Απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο Περιαστικό Δάσος (Σειχ-Σου) υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς. 

Γουμένισσα: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα ''Εικόνες από το χθες μιας άλλης εποχής''

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας με θέμα ''Εικόνες από το χθες μιας άλλης εποχής'' από την ''ΚΙΒΩΤΟ'' σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό. Εικόνες από το χθες μιας άλλης εποχής, μέσα από τα μάτια του επισκέπτη οι μνήμες ξυπνούν. Φωτογραφικά ντοκουμέντα που περικλείουν μέσα τους ένα λιθαράκι από την ιστορία μας.

Σήμερα Κυριακή 13/8/17 στο γήπεδο του Πιερικού: Πιερικός vs Παναιγιάλειος

Δελτίο τύπου Πιερικού
Ένα ισχυρό τεστ για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα δώσει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, όπου φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, στο γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ την Κυριακή 13/8/17 και ώρα 19:00.

Πιερία: Συνελήφθησαν 14 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 17.000 είδη παρεμπορίου

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Το χορευτικό των "Παιόνων" Γουμένισσας, στο 13ο Αντάμωμα Καρπιωτών

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, το χορευτικό του Συλλόγου μας συμμετείχε στο 13ο Αντάμωμα Καρπιωτών, έπειτα από πρόσκληση του τοπικού Επιμορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου.

Το χορευτικό των "Παιόνων" Γουμένισσας στις εκδηλώσεις του Πολυπέτρου

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Στις 27 Ιουλίου το χορευτικό του Συλλόγου μας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολυπέτρου, που πραγματοποιήθηκαν προς τιμή του Άγιου Παντελεήμονα.

Το χορευτικό των "Παιόνων" Γουμένισσας στο Σουφλί του νομού Έβρου

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Για άλλη μια φορά τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''στις 1 και 2 Ιουλίου 2017, έδωσαν ένα δυναμικό παρών. Αυτή τη φορά στο Σουφλί όπου πήραν μέρος στο 2ο Πανελλήνιο Αντάμωμα φίλων της Παράδοσης που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος "Η Ανέμη", σε συνδυασμό με τις παράλληλες εκδηλώσεις του μεταξιού. 

Τρέχει το αυτί…


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ακοή. Τι θα κάναμε εμείς οι άνθρωποι χωρίς τη φυσιολογική ακοή; Πως θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μικρά παιδιά; Πως θα μπορούσαν να επικοινωνούν καθημερινά οι ενήλικες; Τι θα έκαναν οι υπερήλικοι;

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πρώτο φιλικό παιχνίδι για φέτος και νίκη με 1-0 για τον Κιλκισιακό στον Λιθότοπο Σερρών απέναντι στη τοπική Δόξα.

Λεωφορείο με κρεβάτια στο ΚΤΕΛ Κιλκίς!

Κιλκίς 2.088 μΧ
Του απεσταλμένου μας : Σουλτάν Αχμέτ Κασέρ Πεϊνιρλί 
Ότι και να πούμε πλέον για την πόλη της καρδιάς μας το Κιλκίς θα είναι λίγο. Για άλλη μια φορά είμαστε πρωτοπόροι. Οι γύρω νομοί βλέπουν απλά τη "σκόνη μας".