Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Είναι όντως το Κιλκίς, "25 χρόνια πίσω" από την υπόλοιπη Ελλάδα;

Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Είναι όντως το Κιλκίς, "25 χρόνια πίσω" από την υπόλοιπη Ελλάδα;
Απάντηση: Όχι δεν είμαστε 25χρόνια πίσω από τους άλλους. Είμαστε 35 χρόνια και βάλε πίσω από όλους!

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 21/7/2023, 10:36 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στις Σέρρες για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (20 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Τελετή ονοματοδοσίας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης

 


Μετά τα ΕΛΤΑ Γουμένισσας, σειρά έχουν τα ΕΛΤΑ Ευρωπού

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά, με συντονισμένες κινήσεις πλήττει την Περιφέρεια και συγκεκριμένα τον Δήμο Παιονίας.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο 22-07-2023 στο νομό Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο 
Σάββατο 22-07-2023, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε.Κιλκίς).

Νέοι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς
Από την Kεντρική Eπιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, οι βοηθοί διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, για τα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Αγάπη, ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες προς την Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει η Αρετή Πάντου
Αισθάνομαι την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω την Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και συγκεκριμένα τον Διευθυντή, ορθοπαιδικό χειρουργό, κ. Νικόλαο Μαρκόπουλο και συνολικά το προσωπικό της κλινικής για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που είχα.

"Μέχρι στιγμής μας φυλάει ο ....Θεός και όχι ο δήμος Κιλκίς"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Κ. 
Εν μέσω καύσωνα και με τη μισή Ελλάδα στις φλόγες. Οδός Μουριών (διασταύρωση δεξιά στην Υψηλάντου, απέναντι απ' τα κλειστά γυμναστήρια Κιλκίς). Δίπλα υπάρχει οικοδομή και η περίφραξη του νοσοκομείου απέναντι. Έχουμε επικοινωνήσει με την υπηρεσία πρασίνου και με την πολιτική προστασία. Η απάντηση ήταν ότι θα το κοιτάξουν, αλλά έχουν φόρτο εργασίας, άδειες προσωπικού κ.λπ. Μέχρι στιγμής μας φυλάει ο ....Θεός και όχι ο δήμος Κιλκίς.

Με τη μέθοδο του εναγκαλισμού άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα αξίας 1.000 ευρώ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου - Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικης, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 16ης Ιουνίου 2023, προσέγγισαν ημεδαπή σε περιοχή της Πιερίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 1.000 ευρώ σύμφωνα με την παθούσα.

"Σκιώδης" Υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ ο Στέφανος Παραστατίδης

Μετά τον ορισμό του ως υπεύθυνου προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ στη Μακεδονία, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Στέφανος Παραστατίδης αναλαμβάνει μια ακόμη -σημαντικότερη- θέση ευθύνης εντός κόμματος, δηλωτική της εμπιστοσύνης στις ικανότητες και στο πρόσωπό του από τον Πρόεδρο του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη. Ειδικότερα, ο Κιλκισιώτης Βουλευτής θα βρίσκεται εφεξής απέναντι στον Κυριάκο Πιερρακάκη, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση ως "Σκιωδης" Υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 21/7 οι εκδηλώσεις του Old School Festival στο Παλιό Αγιονέρι

Με κέφι, μεράκι και ενθουσιασμό συνεχίζονται οι 3ήμερες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του “Old School Festival” στο Παλαιό Αγιονέρι, που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του εορτασμού του Πρ. Ηλία και διοργανώνονται από τον ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟ σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Συλλόγους του χωριού, και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Σ. Μάλγαρης: Ας ενωθούμε για έναν καλύτερο Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Π. Δήμαρχος Γαλλικού
Σήμερα στις 21/07/2023 για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μου για αυτά που έχουν γραφθεί στον τύπο και πιο συγκεκριμένα για το γεγονός ότι απέσυρα το ενδιαφέρον μου για το Δήμο Κιλκίς. Έχω να τονίσω λοιπόν, τα παρακάτω ασχέτως από τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες υποκρύπτουν πολιτικές σκοπιμότητες χωρίς καμία συντονισμένη ενέργεια από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανοιχτή πρόσκληση προς Συλλόγους, για συμμετοχή στο 2ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Κοινότητας Αξιούπολης
Σας προσκαλούμε, να ανταμώσουμε  την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:30, με χορούς από τη Μακεδονία, Πόντο, Μικρά Ασία, Ήπειρο και Θράκη στην πλατεία Ελευθερίας στην Αξιούπολη, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2023» για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ


Θέση εργασίας στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς

Η εταιρία Ν. και Λ. ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ ΟΕ η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της τυροκομίας και ζητεί για εργασία υπάλληλο γραφείου με γνώσεις λογιστικής, στο εργοστάσιο τυροκομίας στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ