Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αυτός είναι ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που φέρεται ότι τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 01-12-2018 έως 30-01-2019.

Δράσεις Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς (12/2/2019)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 6ο Cycle Trail στο αγαπημένο μας Σεϊχ Σου. Ένας δημοφιλής αγώνας που φέτος έφτασε τις 300 συμμετοχές με δύο διαδρομές των 10 χιλ και 3 χιλ.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τη μετατροπή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε βάση υποδοχής στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ.

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
Μέρες 1999 θυμίζει αυτές τις μέρες το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με τα «πήγαινε-έλα» των αμερικάνικων ελικοπτέρων και άλλου εξοπλισμού μέσα στις εγκαταστάσεις του λιμανιού.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (12/2/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ισοπαλία για τις Ελπίδες
Δεν κατάφεραν οι Ελπίδες Κιλκίς να συνεχίσουν το σερί των νικών τους και έφεραν ισοπαλία με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Πολυπέτρου. Σε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με 4 γκολ, αλλά όχι σε τόσο καλό αγωνιστικό χώρο, η Β´ ομάδα της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου Κιλκίς προσπάθησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε καλούς συνδυασμούς και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. 

Πού τελειώνει η Ειδομένη ή από πού αρχίζει το Χαμηλό;

Υπογράφουν οι Διαχειριστές της Ιστοσελίδας της Ειδομένης
Στην Ειδομένη, λίγα μέτρα πριν από το σιδηροδρομικό σταθμό, υπάρχει πινακίδα εισόδου στην Τοπική Κοινότητα Ειδομένης. Βγαίνοντας από το χωριό, με κατεύθυνση δυτικά, συναντάμε μια άλλη πινακίδα που μας πληροφορεί ότι εισερχόμαστε στο Χαμηλό. 

Απόφαση για οίνο προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης "Πλαγιές Πάικου"

Στις 31 Ιανουαρίου 2019 αναρτήθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε η  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  που αφορά την αίτηση τροποποίησης του οίνου Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Πλαγιές Πάικου.

Ζητείται άτομο για ανάθεση κυλικείου στον πολυχώρο Ερωδιός στο Κιλκίς

Ο πολυχώρος Ερωδιός στο Κιλκίς, έχει δημιουργήσει ένα κυλικείο μέσα στον σύλλογο.  Ζητείται άτομο που θα μπορεί να διαχειριστεί  το κυλικείο ανεξάρτητα από το σύλλογο. Πληροφορίες στα τηλ 23410 27209, 6936747702.

Γκουντενούδης: "Γνώμονας μας ήταν και θα είναι ο σεβασμός των συνδημοτών μας"

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης 
Δήμαρχος Παιονίας
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως συνταγματικά κατοχυρωμένος βαθμός διοίκησης, εκφράζει την βούληση των τοπικών κοινωνιών για την επίλυση των τοπικών ζητημάτων και της διοίκησης των τοπικών υποθέσεων.

Το βέτο, οι δοκιμασίες και η ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών


Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου
Δίχως αναμενόμενες εκπλήξεις στη Βουλή κυρώθηκε το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, αφού υπερψήφισαν 153 βουλευτές, ενώ αμέσως μετά ο Ζόραν Ζάεφ καλωσόρισε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με ένα μήνυμά του στο Twitter, στο οποίο ανέφερε: «Η φίλη μας, η Δημοκρατία της Ελλάδας, είναι η πρώτη χώρα που επικυρώνει το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ. Προχωράμε για εγγυημένη επιτυχία. Είναι πιο εύκολο με τους συμμάχους, με υπερηφάνεια να λέμε ότι είμαστε ΝΑΤΟ!».

Γενική συνέλευση του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Ενημερώνουμε τα μέλη ότι λόγω λήξης της θητείας του ΔΣ του Ομίλου και σύμφωνα με το καταστατικό ορίσθηκε η Γενική Συνέλευση του Ομίλου για τη διενέργεια εκλογών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέση εργασίας στην ELVIAL A.E. (12/2/2019)


Handball: ΓΑΣ Κιλκίς vs Άρτα Handball Club


Σε επιφυλακή για τη γρίπη των πτηνών

Το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση για επείγουσα ενημέρωση προς τους πτηνοτρόφους και κατόχους οικόσιτων πουλερικών για τη γρίπη των πτηνών, που έχει ως εξής:

Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με τον Ν. 4512/2018 (άρθρο 301), καλούνται τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση την 24-02-2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο HABITAT, που βρίσκεται στο Κιλκίς επί της οδού Σπάρτης & Αγίου Γεωργίου γωνία, με θέματα:

Γιορτή προς τιμήν των εθελοντών της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε εσάς, τους εθελοντές μας, που μας στηρίζετε ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχοντας και υλοποιώντας δράσεις της βιβλιοθήκης, διοργανώνουμε μία μικρή γιορτή προς τιμήν σας.

Αναβολή διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 
Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, στην τακτική του συνεδρίαση, την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί με σκοπό να διενεργηθούν
αρχαιρεσίες με βάση το νέο του Καταστατικό, στις 17 Φεβρουαρίου.

Προσωρινή διακοπή ρεύματος σε Αναβρυτό και Επτάλοφο Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος

Ιδρυτική Διακήρυξη "Προοδευτικής Συμμαχίας" στο Δήμο Παιονίας

Γιάννης Παπαδόπουλος, υποψ. Δήμαρχος Παιονίας
Δελτίο τύπου "Προοδευτικής Συμμαχίας" στο Δήμο Παιονίας 
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον πιο προσιτό προς τους πολίτες θεσμό διοίκησης, βασικό πυλώνα του πολιτικού μας συστήματος. Από τη λειτουργία των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η κοινωνική συνοχή και η καθημερινότητα των δημοτών. 

Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Κιλκίς, ο Ανέστης Πογέλης

Με απόφαση Δημάρχου ορίζεται Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανέστης Πογέλης στη θέση του παραιτηθέντος από τη σχετική αρμοδιότητα π. Αντιδημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ερώτηση για το προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι το πρόβλημα της αποεπένδυσης και στο χώρο της υγείας είναι πολύ σοβαρό. Η παλαιότητα των κτηριακών υποδομών είναι δεδομένη. Ελάχιστες παρεμβάσεις (και αυτές από ιδιωτική πρωτοβουλία) έχουν γίνει τόσο σε κτήρια όσο και σε εξοπλισμούς τα τελευταία χρόνια.

Περιοδεία του υποψ. Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη, σε Αξιούπολη και Ευρωπό

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη
Περιοδεία στην αγορά της Αξιούπολης και στον Ευρωπό πραγματοποίησε ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ενημερώνοντας για τις κεντρικές θέσεις του ΚΚΕ για τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών, τον κατώτατο μισθό κ.ά. καθώς και για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Διοίκηση.

Το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος" σε διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος" 
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2019, οι "Ρομποτίστες" του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΌKOΣΜOΣ βρέθηκαν στο ANATOLIA COLLEGE στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν και φέτος στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas. 

Όχι μία ούτε δύο, αλλά τρεις ομάδες ρομποτικής από το Κιλκίς στον τελικό

Υπογράφει ο Γκόραν Μιχαήλοβιτς
Robotic Coach MICROstudies
Μετά από πέντε μήνες προετοιμασίας τεσσάρων ομάδων για το πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL (First Lego League) με στόχο το παγκόσμιο διαγωνισμό κατάφεραν να προκριθούν τρεις ομάδες, SPACE Rockets – MICROstudies, SPACE Guardians – MICROstudies και οι GalaxyStars – 2o Δημοτικό Σχολείο.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς με τη ματιά του Δημοτικού Συνδυασμού "Συμμετέχω"

Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Μια αποτίμηση από την επίσκεψη μας στο Νοσοκομείο Κιλκίς και μια θεώρηση για το μέλλον του. 
Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας, στην πορεία μας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να επισκεφθούμε τις δημόσιες υπηρεσίες και δομές του Δήμου, για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμασι τις συνθήκες λειτουργίας τους και να γίνει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Η αποτύπωση της κρατούσας κατάστασης θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε το πλήρες και λεπτομερές πρόγραμμα του συνδυασμού μας, «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη».

Η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια KICKBOXING Άννα Τσομπάνη ευχαριστεί θερμά...


Υπογράφει η Άννα Τσομπάνη
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις επιχειρήσεις και τα πρόσωπα, που συνέβαλλαν μέσω χορηγιών στα έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής μου κατά την διάρκεια τόσο των αγώνων και της προετοιμασίας.