Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών



Καλό ταξίδι Μπαρμπαγιάννη...

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών ο εμβληματικός Κιλκισιώτης και επι σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγρορικών Συνεταιρισμών Κιλκίς καθώς και φανατικός μελισσοκόμος, Γιάννης Υφαντίδης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στη 1 το μεσημέρι στο Πλαγιοχώρι Κιλκίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γ. Φραγγίδης: Το ΠΑΣΟΚ στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη με καίριες προτάσεις

Δείτε την ομιλία ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τίτλο «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις».

Ανανεώνεται το κτίριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Ευχάριστα τα νέα για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη του Κιλκίς, καθώς το έργο κτιριακού εκσυγχρονισμού που περίμενε καιρό, βλέπει επιτέλους το δρόμο της υλοποίησης. Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διακήρυξε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία επιλογής αναδόχου, για την ανάθεση της σύμβασης κατασκευής του έργου «Επισκευή του κτιρίου της Δ.Κ.Β. Κιλκίς, που βρίσκεται στη θέση Κήπος του νομού Κιλκίς», εκτιμώμενης αξίας 78.070,82 € (πλέον Φ.Π.Α.).

Σχόλιο ΚΚΕ Κιλκίς για τις απολύσεις στην ALUMIL

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Οι υποσχέσεις της ΑΛΟΥΜΙΛ για “καλές δουλειές”, οι οποίες δίνονται αβέρτα κι απλόχερα, όπως στην 2η Ημέρα “Καριέρας” που διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, απευθυνόμενη στους νέους υποψήφιους “τυχερούς” εργαζόμενους, είναι φρούδες ελπίδες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Νίκη του Αίαντα Κιλκίς επί του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς, το Σάββατο απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-1 σετ.
ΤΑ ΣΕΤ: (27-25, 18-25, 25-14, 25-16)

Μαρία Σπυράκη: Να αποσαφηνιστεί ο μηχανισμός διόρθωσης στην τιμή του αερίου

Την ανάγκη να δοθούν αποσαφηνίσεις για το μηχανισμό διόρθωσης στην τιμή του φυσικού αερίου επισήμανε κατά την ομιλία της στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη. Με βάση την άνοδο των τιμών μετά την ανακοίνωση του μηχανισμού, η ευρωβουλευτής ζήτησε από την Επίτροπο Ενέργειας Καντρι Σίμσον να δώσει διευκρινίσεις, «προκειμένου το μήνυμα να είναι σαφές. Ο μηχανισμός θα εφαρμοστεί προς το συμφέρον των ευρωπαίων πολιτών».

(Video) 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

 
3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

(Video) Η Χριστίνα Χαραλαμπίδου μιλά στην εκπομπή ΠολιτικοΛΟΓΟΣ του OkRadio για θέματα επικαιρότητας

 
Η Χριστίνα Χαραλαμπίδου μιλά στην εκπομπή ΠολιτικοΛΟΓΟΣ του OkRadio για θέματα επικαιρότητας. Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

(Video) To παιχνίδι Brenda σύμμαχος στην τουριστική εξερεύνηση γευσιγνωσίας και πολιτισμού του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο της προβολής του έργου - Digital Gastronomy Routes και του τόπου μας, το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο συμμετείχαν στην έκθεση PHILOXENIA.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι μετά την επικύρωση των αρχαιρεσιών της 13ης Νοεμβρίου 2022 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς με την υπ’αρ. πρ 805346(2297)/22-11-2022 απόφαση της Δ/νση Δημ.Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Περ. Ενότητας Κιλκίς, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 23 Νοεμβρίου 2022 και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στο αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού "Βέλος".

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής επετείου του Πολυτεχνείου οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Α2 και Β2 με συνοδούς καθηγητές τις κ. Π. Καλπάκα, και Α. Μπαδήλα και τον κ. Ν. Καρακάση την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Α/Τ "Βέλος".

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης



Δήλωση Α. Τζιτζικώστα για τον θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής Δημήτρη Τζηρίτη

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τον θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής της “Αλληλεγγύης” Δημήτρη Τζηρίτη

“Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Δημήτρη Τζηρίτη, ενός στενού συνεργάτη και πολύτιμου φίλου, ενός άξιου συναδέλφου και άοκνου εργάτη της Αυτοδιοίκησης, που συνέδεσε το όνομά του με την υπηρεσία του τόπου του, της Χαλκιδικής. 

Ε. Αγαθοπούλου: Χωρίς κονδύλια, πολιτικές ούτε χαράσσονται, ούτε υλοποιούνται

Σημεία ομιλίας της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Α' Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ισότητας, κ. Ειρήνης Αγαθοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με θέμα: «25η Νοεμβρίου: Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.»
Στην σημερινή συνεδρίαση εν όψει της 25ης Νοέμβρη, Διεθνούς Ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών, με παρέμβασή της η Ειρήνη Αγαθοπούλου σημείωσε ότι, η σημαντική και αυξανόμενη πλαισίωση εκδηλώσεων από ένα ευρύ φάσμα φορέων τόσο σε θεσμικό όσο και κινηματικό επίπεδο, αποτελεί στοιχείο πρόληψης και ένταξης πλέον της έμφυλης βίας στον δημόσιο λόγο.

Κιλκίς: Α’ Επιστημονική Ημερίδα «Μαρτυρικά 2022» με θέμα «Μνήμες Μικράς Ασίας»

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει ότι διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Α’ Επιστημονική Ημερίδα «Μαρτυρικά 2022» με θέμα «Μνήμες Μικράς Ασίας». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την 26η Νοεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 13:15.

Α. Βεργίδης: Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών

«Κυρίαρχη προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι η προστασία των πολιτών, της περιουσίας τους και του φυσικού πλούτου. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εργάζεται αποτελεσματικά επιτυγχάνοντας την ενίσχυση των συνθηκών ασφάλειας για τους συμπολίτες μας και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μέσα και από έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης»
υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Π.Ε. Κιλκίς για τον σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού.

(Video) Δεντροφύτευση μαθητών και μαθητριών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Δεντροφύτευση μαθητών και μαθητριών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς. Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022.