Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στην 81η θέση ο ΓΑΣ Κιλκίς στην ετήσια αξιολόγηση των Σωματείων Στίβου του ΣΕΓΑΣ

Στην 81η θέση μεταξύ όλων των συλλόγων της Ελλάδος σκαρφάλωσε ο ΓΑΣ Κιλκίς στην ετήσια αξιολόγηση των Σωματείων Στίβου του ΣΕΓΑΣ , μετά από τη ολοκλήρωση και δημοσίευση από την Ομοσπονδία του Στίβου της επεξεργασίας για την αξιολόγηση των Συλλόγων της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία αξιολογήθηκαν-βαθμολογήθηκαν 294 σύλλογοι που καλλιεργούν και έχουν αγωνιστική δραστηριότητα στον στίβο. 

Συνελήφθησαν στο Κιλκίς δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (13.11.2013) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 42 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών.

Yoga & Pilates, μύθοι και αλήθειες και πώς να τα αξιοποιήσετε για τους στόχους σας

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό της πόλης μας που αθλείται και με γνώμονα την γνώση και επιμόρφωση του, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα Yoga & Pilates, μύθοι και αλήθειες και πώς να τα αξιοποιήσετε για τους στόχους σας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο του γυμναστηρίου την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει δύο ώρες, 19:00 – 21:00. Βασική εισηγήτρια θα είναι η Ελπίδα Τσίντσιφα, MSc., PhD, ACSM Επιστημονική συνεργάτης ΤΕΦΑΑ, Α.Π.Θ. Pilates Master Trainer

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς θέλει να ευχαριστήσει την Εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ για την προσφορά των προσκλήσεων και αφισών στην εκδήλωση «Τσάι Αγάπης» και σας θέλουμε στον αγώνα που κάνουμε συμπαραστάτες μας.

Τον τσάκωσαν με 23.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας πέτυχαν χθες (13.11.2013) το μεσημέρι τη σύλληψη ενός ημεδαπού ηλικίας 36 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ενός υπηκόου Βουλγαρίας 26 ετών που ήταν σταθμευμένο στην οικία του 36χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας.

Στην Οδησσό η Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης



Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στην Φιλαρμονική της Οδησσού στην Ουκρανία θα παρουσιαστεί ο Καβάφης του Αθανασίου Σίμογλου με την μεγάλη Ελληνίδα Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τον Μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη. 

Εικαστική έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος.

Ομαδική έκθεση ογδόντα καλλιτεχνών – μελών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) εγκαινιάζεται την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 8μμ στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Ν. Γερμανού 1) στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση διοργανώνεται από το ΣΚΕΤΒΕ και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής, καθώς και κατασκευές και εγκαταστάσεις.

Κεφάλαια 5.453.904 ευρώ φέτος για την βελτίωσης της μελισσοκομίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης και καταβολής της δαπάνης στους δικαιούχους για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος Βελτίωσης των Συνθηκών Παραγωγής και Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας έτους 2013.

Εξετάσεις φαρμακοποιών για την απόκτηση άδεια άσκησης επαγγέλματος, περιόδου Δεκεμβρίου 2013

Από το Τμήμα Φαρμάκων - Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την απόκτηση άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2013, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (Κτίριο Βιολογίας - Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, 2ος όροφος) ως εξής:

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (2), Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013


Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η εταιρεία CONNECTPHONE AE, συνεργάτης της Vodafone αναζητά άμεσα νέους και νέες στο Κιλκίςγια καθημερινή μόνιμη απασχόληση για τις προωθητικές ενέργειες της καρτοκινητής της Vodafone σε εξωτερικούς χώρους μέσω stand ή κινούμενων ομάδων.
Δείτε ΕΔΩ

Διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do Α Class όλων των κατηγοριών

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do Α Class όλων των κατηγοριών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Sportova στην πόλη Zagreb της Κροατίας, στις 8-9-10 Νοεμβρίου 2013.