Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα;

Του Σωκράτη Δημητριάδη
Η Ελλάδα τόσα χρόνια ψηφίζει νόμους και δεν τους εφαρμόζει, αυξάνει το δημόσιο χρέος ακόμη και σε περιόδους ανάπτυξης, υπόσχεται μεταρρυθμίσεις και δεν τις κάνει, κοροϊδεύει τους κουτόφραγκους για να μοιράζει χρήματα, πατάσσει τη φοροδιαφυγή αλλά το πάρτυ καλά κρατεί, υπόσχεται επιτάχυνση της δικαιοσύνης αλλά κάνει το αντίθετο, λέει ότι καταργεί τις πρόωρες συντάξεις αλλά το 75-91% ​βγαίνει πρόωρα, μιλάει για διαφάνεια/διαύγεια αλλά η διαφθορά όλο και μεγαλώνει, εξορθολογίζει το δημόσιο αλλά το κράτος ​συνεχώς ​γιγαντώνεται, ανοίγει κλειστά επαγγέλματα αλλά αφήνει πάντα μια ΚΥΑ που δεν θα βγει ποτέ... και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

To 2o Γυμνάσιο Κιλκίς κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του

Μια αντιπροσωπεία μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς παρέδωσε, την Παρασκευή 26/6/15 στον π. Ευστάθιο, στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, μια ποσότητα φρέσκων κρεμμυδιών. Ο σκοπός ήταν να διατεθούν τα κρεμμυδάκια στο συσσίτιο που οργανώνει η Εκκλησία για κάλυψη μέρους των διατροφικών αναγκών των οικογενειών της πόλης του Κιλκίς,  που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΚΝΕ Κιλκίς-Πέλλας: Ανακοίνωση για το δημοψήφισμα

Δελτίο τύπου  ΚΝΕ Κιλκίς-Πέλλας
Μπροστά στο δίλημμα που μπαίνει από την κυβέρνηση στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιούλη, η ΚΝΕ, καλεί τους νέους εργατικών - λαϊκών οικογενειών, που βλέπουν τη ζωή τους να τσακίζεται κάτω από τα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια των προηγούμενων χρόνων, να βγάλουν συμπέρασμα για τη νέα επίθεση που προετοιμάζεται απέναντι τους, με το νέο μνημόνιο που ετοιμάζεται, είτε με τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είτε με τη σφραγίδα της τρόικας (ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ).

Χατζησάββας: "Γιατί οι Έλληνες πρέπει να πούνε ΟΧΙ!"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα*
Η γελοία πολιτική των τελευταίων πέντε μηνών, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο περιφερόμενος θίασος με γέλια και αστεία του Βαρουφάκη του Τσίπρα και του Καμμένου κατάφεραν να οδηγήσουν τους Έλληνες σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση.

Κάλεσμα γερμανικών σωματείων:¨"Πείτε ΟΧΙ στον εκβιασμό από την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ"

Κάλεσμα γερμανικών σωματείων προς τις ελληνίδες και τους έλληνες συνάδελφους:
- Πείτε ΟΧΙ στον εκβιασμό από την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ
- Πείτε ΟΧΙ στη συνέχιση της κοινωνικής αποδόμησης
Οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών και ημερών δείχνουν: Η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ δεν θέλουν να αποδεχτούν τη δημοκρατική απόφασή σας της 25ης Ιανουαρίου 2015. Θέλουν να αναγκάσουν τη νέα κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει την παλιά, αποτυχημένη πολιτική των μνημονίων.

Έναρξη προβολών Θερινού Κινηματογράφου "Δημήτριος Ζωηρός" Δήμου Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ενημερώνει ότι λόγω καιρικών συνθηκών και για τεχνικούς λόγους η έναρξη των προβολών του Θερινού Κινηματογράφου του Δήμου Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 21:30 αντί της Πέμπτης 2 Ιουλίου όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα..

Ειρήνη Αγαθοπούλου: "Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Από το πρωί της Πέμπτης, στο Κιλκίς, πραγματοποιούνται συναντήσεις της τ. βουλευτή και νυν Προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (φορέα της Γενικής Κυβέρνησης, εποπτευόμενου από το Υπ. Εσωτερικών) Ειρήνης Αγαθοπούλου, με παράγοντες από παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς του Κιλκίς, σχετικά με τις εξελίξεις στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

5.768.795,74 ευρώ σε 14.997 δικαιούχους από 22 νομούς για πληρωμές ζημιών φυτικού και ζωικού κεφαλαίου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επεξεργασίας των πινάκων δικαιούχων παραγωγών καταβολής των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) με την αποστολή στην Τράπεζα Πειραιώς της εκκαθάρισης πληρωμών ζημιών φυτικού και ζωικού κεφαλαίου.

Πόσες ημέρες άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι για το δημοψήφισμα

Τη χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας με αποδοχές, για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 για όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Απαγόρευση της μετάδοσης αποτελεσμάτων από τις Περιφέρειες-Πραξικόπημα καταγγέλλει ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου
- Βουλευτής Κιλκίς, Ν.Δ., Γιώργος Γεωργαντάς, Τομεάρχης Εσωτερικών
- Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ, Χρήστος Μπουκώρος
Με σημερινή του εγκύκλιο το Υπουργείο Εσωτερικών απαγορεύει ουσιαστικά την μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος το βράδυ της Κυριακής από τις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες ολόκληρης της χώρας. Αποφασίζει και διατάζει να αποστέλλονται όλα τα αποτελέσματα στο Υπουργείο Εσωτερικών από όπου και θα μεταδίδονται σε πλήρη αντίθεση με όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για τις οποίες αποτελέσματα μετέδιδαν οι Περιφερειακές Ενότητες της χώρας ( πρώην Νομαρχίες) παράλληλα με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Βίκυ Μαυρογονάτου: "Ο χρεοκοπημένος, χρεοκοπία δεν φοβάται" - Video



ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά

Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου*
Η πρόταση της κυβερνήσεως στην σύγκλιση της ολομελείας της Βουλής, του περασμένου Σαββάτου, ήταν να γίνει δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός να αποφανθεί με την ψήφο του εάν αποδέχεται ή όχι την πρόταση της τρόικα. Μία πρόταση, η οποία είναι κυριολεκτικά εξοντωτική για τον Ελληνικό λαό και μετατρέπει την Πατρίδα μας σε αποικία χρέους για τις επόμενες δεκαετίες.

Αριστεία - βραβεία μαθητών Γυμνασίων ν. Κιλκίς σχολικού έτους 2014 - 2015

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων, στο πλαίσιο του Δημοψηφίσματος

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Γραφεία Διαβατηρίων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, καθορίζεται για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ακολούθως:

ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς: ΝΑΙ στην Ευρώπη ΝΑΙ στη σταθερότητα"

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς
Δυστυχώς οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν
Δυστυχώς οι εξελίξεις μας ξεπερνάνε
Δυστυχώς ζούμε καταστάσεις που δεν φανταζόμασταν
Κλειστές τράπεζες, κλειστή αγορά τρόμος όχι για το μέλλον αόριστα, αλλά για το αύριο της πατρίδας μας
Μια ανίκανη κυβέρνηση σέρνει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει εν θερμώ σε ένα αόριστο ερώτημα επί μιας πρότασης των εταίρων που ήδη έχει πάψει να ισχύει.

Θερμά συγχαρητήρια Γιώτα Καρανικόλα, Μαρία Κουτσουραδή και Μαρία Παπαδοπούλου

Δελτίο τύπου Φροντιστηρίου Μ.Ε. Κίνητρο Κιλκίς
Το βράδυ της 1ης Ιουλίου 2015 η σχολή μπαλέτου ρυθμικής της Ματίνας Κουρσάρη, μας ταξίδεψε με κλασσικές μελωδίες και με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη ,του Μάνου Χατζιδάκι και άλλων αξιόλογων ελλήνων και ξένων συνθετών, σ’ ένα σύγχρονο και κλασσικό ρεπερτόριο χορού.

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου

Την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου, η οποία έλαβε χώρα μέσα στην μονοκατοικία του θύματος, σε περιοχή του Κιλκίς, κατάφεραν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ύστερα από ανάλυση του τρόπου δράσης, μεθοδικής έρευνας και εκτεταμένων αναζητήσεων.

Κιλκίς: Περιοδείες και Εξορμήσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μπροστά στο δημοψήφισμα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Από την Τρίτη το απόγευμα ξεκίνησαν οι περιοδείες και εξορμήσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σκοπό την ενημέρωση των εργατών, των υπαλλήλων, των μικρών επαγγελματικών και αγροτών, των άνεργων και της νεολαίας του νομού για τη θέση του ΚΚΕ μπροστά στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Τα μέλη του Κόμματος καλούν την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπροστά στην κάλπη να απορρίψουν όλους τους εκβιασμούς και με τη στάση τους να πουν:

Πρόσληψη 32.433 ανέργων στους Δήμους - Τα οριστικά αποτελέσματα

Ανακοινώθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Γεωργαντάς: "Το ΝΑΙ σημαίνει ΕΥΡΩ και το ΟΧΙ σημαίνει ΔΡΑΧΜΗ"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Χθες, Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) της ΝΟΔΕ με θέμα την πολιτική επικαιρότητα και το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Κατά τις τοποθετήσεις τόσο του Προέδρου της Νομαρχιακής Τριαντάφυλλου Πέτρογλου όσο και του Βουλευτή ΄Β Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη και του Βουλευτή Κιλκίς Γεώργιου Γεωργαντά επισημάνθηκε ότι το δίλημμα του δημοψηφίσματος σημαίνει ΝΑΙ στην Ευρώπη ή ΟΧΙ σ’ αυτήν.

Υβρίδια των Μέσων Συσκότισης

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Δυστυχώς είναι αλήθεια. Καταντήσαμε υβρίδια των Μέσων Μαζικής Συσκότισης και δεν μας προβληματίζει η μαζική υστερία αντιπολίτευσης και ευρωπαϊκού κεφαλαίου. Ποια είναι άραγε τα κοινά τους συμφέροντα;;;; Και γιατί οι λαοί τους ΔΕΝ συμφωνούν με τις Κυβερνήσεις και τους τραπεζίτες τους;;;

Γεωργαντάς: "Την Κυριακή ψηφίζουμε ναι ή όχι στην Ευρώπη"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Το βράδυ της Παρασκευής η Ελλάδα υπέστη ένα μεγάλο σοκ από την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για τη προκήρυξη δημοψηφίσματος. Για τους εμπνευστές αυτής της απόφασης επρόκειτο για μια «γιορτή δημοκρατίας».

Ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Δημήτρης Παρίδης μιλά για το δημοψήφισμα (Video)


Τελετή λήξης του ΙΕΚ Κιλκίς στο Ράντσο (Video)


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·ΟΧΙ σε Σόιμπλε και τρόικα εσωτερικού-Μπλόκο από Γερμανία και στην ύστατη προσπάθεια συμβιβασμού·Σύμβαση υπ. Εργασίας- ΔΕΗ- Δωρεάν παροχή ρεύματος σε 212.216 άτομα·Πανελλήνιες 2015-Παράταση μηχανογραφικών έως τις 17 Ιουλίου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τι ντροπή! –Ο Γολγοθάς των συνταξιούχων στις τράπεζες-Ούτε μία «συγνώμη» από τον Αλέξη Τσίπρα στο χθεσινό διάγγελμα·Η ΕΚΤ με το δάκτυλο στην σκανδάλη για τη ρευστότητα-Τις επιπτώσεις για την Ελλάδα από τη μη πληρωμή της δόσης των 1,6 δις ευρώ εξετάζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο·Αύριο κρίνει το ΣτΕ τη συνταγματικότητα του δημοψηφίσματος

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν την Τετάρτη 24/06/2015 στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς ( πρώην Νομαρχίας ). Η διαδικασία αυτή γίνεται δυο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία και την WTF.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2015

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015
5,6,7 & 8 Νοεμβρίου
(Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)
Δείτε ΕΔΩ

Δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής ενόψει του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου (01-07-2015)