Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αιμοδοσία καθηγητών

Υπογράφει η ΕΛΜΕ Κιλκίς
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Τετάρτη 22 ΑΠΡΙΛIOY 2015 ώρα 09.00 π.μ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.

Οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου ευχαριστούν θερμά

Υπογράφει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου
Γνωρίζοντας ως Σύλλογος, όπως ο καθένας μας αυτή την περίοδο των δύσκολων εποχών που διανύουμε και έχοντας υπόψη την στήριξη που προσπαθείτε να παράσχετε στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Νομού μας, χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση την ευχάριστη και γενναία απόφαση σας, από εσάς προσωπικά και από όλο το Διοικητικό σας Συμβούλιο, για την ένταξη και των τρίτεκνων οικογενειών μέσα σε αυτές, με την μείωση της τάξεως του 25% στις τιμές των εισιτηρίων στα Κ.Τ.Ε.Λ. του Ν. Κιλκίς. 

Η επίσημη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων

Η επίσημη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σου παρέχει άμεσα οπτικοακουστικές οδηγίες ώστε να διαχειριστείς με ασφάλεια και αποτελεσματικά τα πιο κοινά έκτακτα περιστατικά, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης της IFRC.

"Θυμόμαστε και προετοιμάζουμε"

Ο Σύλλογος ΒηματίΖΩ την Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 12:00 μμ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση έναρξης του κατασκηνωτικού προγράμματος 2015.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στο Cuneo – Ιταλία

Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου e-auction market - Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων σε συνεργασία με τους εταίρους του έργου, συμμετέχει σε επιχειρηματική αποστολή στο Cuneo – Ιταλία με στόχο την ενημέρωση των χρηστών της πλατφόρμας για το πετυχημένο Ιταλικό δημοπρατήριο αγροδιατροφικών προϊόντων.

Προγραμματισμένη άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Το σενάριο της Άσκησης είχε ως εξής:

"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουκάκη Αθανάσιο"

Η Διευθύντρια, Ελεονώρα Χριστοφορίδου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουκάκη Αθανάσιο ιδιοκτήτη και νόμιμο εκπρόσωπο της ΦΑΡΜΑΣ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. για την άμεση ανταπόκριση στην οικονομική ενίσχυση που αιτηθήκαμε, για την αγορά τηλεόρασης πλάσμα 32" LG, δύο (2) έγχρωμων εκτυπωτών HP καθώς και οκτώ (8) καρεκλών γραφείου, προκειμένου να εξοπλιστεί η αίθουσα της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης, εκφράζοντας έμπρακτα, όπως πάντα, την κοινωνική του ευαισθησία με την αρωγή του προς τα παιδιά της τοπικής κοινωνίας και το σχολείο μας.

Γεωργαντάς: «Δέσμευση Αποθεματικών Δήμων – πρόβλεψιμη κατάληξη μιας απρόβλεπτης κυβέρνησης»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Με την θέσπιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 41/20.4.2015) για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταρρίπτει με τον πιο καταφανή τρόπο τους μέχρι πρότινος καθησυχασμούς και διαβεβαιώσεις της ότι δεν θα λάμβανε έκτακτα μέτρα. 
Η θέσπιση πράξης νομοθετικού περιοχομένου, η οποία προβλέπεται στο άρθρο 44 του Συντάγματος σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, αποδεικνύει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η οικονομική βιωσιμότητα της χώρας λόγω της ανικανότητας της Κυβέρνησης.

Συνάντηση προσυνεδριακού διαλόγου της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου σας καλεί σε συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 10:30 π.μ στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Τους ευχαριστούμε πολύ

Η Διευθύντρια, Ελεονώρα Χριστοφορίδου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο τους Αντιδημάρχους και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην οικονομική ενίσχυση που αιτηθήκαμε, προκειμένου να επισκευαστεί η αίθουσα της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης, εκφράζοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία με την αρωγή τους προς τα παιδιά της τοπικής κοινωνίας και το σχολείο μας.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση χειροποίητου κεντήματος της Σοράγιας Σημαντήρη - Σιδηροπούλου στο Κιλκίς

Εξέπληξε ευχάριστα η οδοντίατρος Σοράγια Σημαντήρη – Σιδηροπούλου με τις χειροποίητες δημιουργίες της στο κέντημα το πολυπληθές κοινό που παρέστη στα εγκαίνια της ατομικής της έκθεσης χειροποίητου κεντήματος την Κυριακή 19 Απριλίου στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (20-4-2015) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ένας 29χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 28 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο 29χρονος χθες (20-4-2015) το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ποσότητες της ναρκωτικής ουσίας κεταμίνης σε διαμέρισμα που διέμενε μαζί με τους άλλους δύο, ενώ στην είσοδο του διαμερίσματος υπήρχε εγκατεστημένη κάμερα ασφαλείας.

Επιλογή των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Κιλκίς 
 Όπως είχε αναφερθεί η επιλογή των νέων Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ήταν καθαρά πολιτική. Αυτό επιβεβαιώθηκε την Μεγάλη Πέμπτη με την ανακοίνωση των ονομάτων.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης στην Π.Ε. Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας

Ο υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του δήμου Παιονίας για τη Μάχη των Ευζώνων την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.

Ο Χ. Γκουντενούδης ευχαριστεί την Αυγοδιατροφική Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Παιονίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Αυγοδιατροφική Κιλκίς για τη δωρεά των πασχαλινών αυγών προς το προσωπικό του Δήμου Παιονίας.

Εκδήλωση επετείου της Μάχης των Ευζώνων

Με λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε η 74η επέτειος της ιστορικής μάχης των Ευζώνων που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 1941. Το πρωί της Παρασκευής, 17 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ενώ ακολούθησε Δοξολογία και αρχιερατικό μνημόσυνο.

Τιμήθηκε η μνήμη του Γρηγόρη Αυξεντίου με εκδήλωση στον Ακρίτα

Με μια σεμνή και περιεκτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ακρίτα, όπου ο Γρηγόρης Αυξεντίου υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός, τιμήθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου  η μνήμη του Κυπρίου ήρωα και υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α.

Συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς, για παράνομες διακινήσεις μεταναστών

Συντονισμένες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, χθες (20-04-2015), με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται σε παράνομες μεταφορές μεταναστών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο διακινητών.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Στηλιτεύει την πολιτική της Ε. Ε. ο ΟΗΕ- Μεσόγειος: Το ναυάγιο των ευρωπαϊκών αξιών·Στην ΟΚΕ το νομοσχέδιο- Συλλογικές συμβάσεις αντίδοτο στη συντριβή των μισθών·»Φυγοδίκησε» η ηγεσία της Χ. Α.-Άπαντες απόντες από τη δίκη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κεραυνοί για την αποφυλάκιση του Ξηρού από τις ΗΠΑ-Σκληρή δήλωση («Βαθιά μη φιλική ενέργεια»)από τον Πρέσβη στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς·Πόλεμος- Δεσμεύονται τώρα τα αποθεματικά όλων των Δήμων!·Κίνητρα για αγορές (μόνο) με κάρτες