Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 18/8/2020, 10:100 μ.μ.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με την ολοκλήρωση αστυνομικής επιχείρησης σε κτίριο στη Θεσσαλονίκη (Terra Incognita) 
Ολοκληρώθηκε, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής παραγγελίας, αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κτήριο ιδιοκτησίας Α.Π.Θ., που τελούσε υπό κατάληψη (Terra Incognita) από το Φεβρουάριο του 2004, στη συμβολή των οδών Τάσκου Παπαγεωργίου και Ολύμπου.

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 19 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Παραίτηση βόμβα Γιάννη Λιναρδάκη

Από μέλος της ΝΔ, όπως επίσης και από κάθε θέση που έχει αναλάβει με το κόμμα, παραιτήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 ο Γιάννης Λιναρδάκης. Ο υπεδραστήριος Διευθυντής του Γ’ Γυμνασίου Κιλκίς, που έχει αναδείξει το σχολείο στο πανελλήνιο για τις πρωτότυπες δράσεις αλλά και πρωτοβουλίες του, καθώς και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς, παρέδωσε την κομματική του ταυτότητα και παραιτήθηκε από Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ νομού Κιλκίς, από μέλος της ΝΔ, από Αντιπρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, από Γενικός Γραμματέας της ΔΑΚΕ Κιλκίς και από Ταμίας του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς.

"Λίγα λόγια" για τον εκλιπόντα Κιλκισιώτη προπονητή μπάσκετ, Πρόδρομο Πυριτίδη

Του Νίκου Νίτσα
Με αφορμή τον θάνατο του Πρόδρομου Πυριτίδη θα ήθελα να γράψω μερικές σκέψεις.  Προσωπικά, παρόλο που θεωρώ εαυτόν άνθρωπο που αγαπά το Basket, δεν είχα την τιμή και την χαρά να γνωρίσω προσωπικά τον Θανόντα. Έτσι κι αλλιώς η μακρόχρονη απουσία μου από την πόλη δεν μου έδινε την δυνατότητα να γνωρίσω πολλούς.

Κορωνοϊός (18/8/2020): 269 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 269 νέα κρούσματα και 2 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 7.472 και των θυμάτων σε 232.
-  Παραμένουν διασωληνωμένοι 25 συμπολίτες μας, ενώ 137 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 740.871 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (Τρίτη 18/8/2020)

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δήμος Κιλκίς: Μέτρα προστασίας από την Covid-19

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Για την ασφαλή παρακολούθηση των θερινών κινηματογραφικών προβολών και των θεατρικών παραστάσεων που έχουν περιληφθεί στο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020", ο Δήμος Κιλκίς συνεχίζει να λαμβάνει τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό διασποράς του Covid -19.

Αποφοίτησε πρώτη από την Ιατρική ΑΠΘ η Κιλκισιώτισσα Ευρυδίκη Ασημακίδου

Σημειώνοντας την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση μεταξύ των συμφοιτητών της αποφοίτησε η Ευρυδίκη Ασημακίδου από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά από τη μακρά πορεία των έξι χρόνων της ιατρικής σχολής,στην οποία εισήχθη το 2014, ολοκλήρωσε τις σπουδές της με βαθμό 9,64/10 (Άριστα)

Θετικός στον κορωνοϊό ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Επιστρέφοντας από τις διακοπές του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ιωάννης Ανδρίτσος και πριν καν αναλάβει και πάλι καθήκοντα, έδωσε δείγμα στη Θεσσαλονίκη χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.  Αν μη τι άλλο υπόδειγμα επαγγελματικής συμπεριφοράς και ατομικής ευθύνης από ένα δημόσιο πρόσωπο.

Ενοικιάζεται μεγάλο κατάστημα στο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς

Ενοικιάζεται μεγάλο κατάστημα 123 τ.μ. στον κεντρικό δρόμο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μουριών. Κατάλληλος χώρος για λειτουργία εργαστηρίου, βιοτεχνίας, πώλησης τροφίμων (Παλαιότερα λειτουργούσε ως super market) σε ιδιαίτερα λογική τιμή. Επικοινωνία με την κα Χρύσα στο τηλ. 6944597933