Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Αναβίωση των Θρακιώτικων παραδοσιακών εθίμων ΚΑΜΗΛΑ και ΣΟΥΡΒΑ στο Κιλκίς

Αναβίωση των Θρακιώτικων παραδοσιακών εθίμων ΚΑΜΗΛΑ και ΣΟΥΡΒΑ στο Κιλκίς. Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 27/12/2023, 5:00 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών, απάτης με υπολογιστή και παράβασης της νομοθεσίας «περί όπλων»

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη περιπτώσεις κλοπών (τετελεσμένες και σε απόπειρα), απάτης με υπολογιστή και παράβασης της νομοθεσίας «περί όπλων» και σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, σχετικές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών και δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 25 έως 45 ετών.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (27/12/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στο Δήμο Παιονίας

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή Γ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, τον Διοικητή ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγο Αριστείδη Ηλιόπουλο και τον Διοικητή 33 Μ/Κ ΤΑΞ Ταξίαρχο Θεόδωρο Ελευθεριάδη επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο του Πολυκάστρου.

Σκοτώθηκε 74χρονη σε τροχαίο στη Βέροια

Χθες (26 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 12.50 περίπου στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σφηκιάς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή και επέβαινε 74χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 74χρονης και τον τραυματισμό της 50χρονης. Για το εν λόγω δυστύχημα διερευνάται ο βαθμός υπαιτιότητας 25χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους 2024, στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι κατά τον εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2024 (Πρωτοχρονιά), θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς: