Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Η ταινία "Η Λιακάδα Μέσα Μου" στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται με μια τρυφερή ρομαντική κομεντί για τον έρωτα και τη συντροφικότητα, εμπνευσμένη από τα «Αποσπάσματα ενός ερωτικού λόγου» του Ρολάν Μπαρτ, την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του παλαίμαχου Κιλκισιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιλιγγερίδη

Η Διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», μετά το άγγελμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιλιγγερίδη, αυτής της εμβληματικής μορφής της ομάδας του Κιλκισιακού αλλά και του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και της εύχεται υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

1ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς

Το παρόν δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.
Δείτε ΕΔΩ

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 6/8/2022, 6:56 μ.μ.

Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθησαν προχθες (4 Αυγούστου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, οι 2 γιοι του και μία ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση ναρκωτικών.

21ος αιώνας, απλούστευση διαδικασιών

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Για την ανανέωση άδειας κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου, απλή διαδικασία και χωρίς ταλαιπωρία θα μπορούσε να ήταν εάν όλα γίνονταν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το ΚΔΑΠ Kinesis πάει παραλία

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δε θα μπορούσε η εβδομαδιαία μας θεματική να είναι άλλη από τη «Βόλτα στην παραλία». Έτσι την ώρα των εικαστικών οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιούργησαν το βασικό ‘εργαλείο’ των παιδιών για τη θάλασσα, τα κουβαδάκια. Σχεδίασαν και έκοψαν τα κομμάτια και τα κόλλησαν…πάμε παραλία.

Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις ή να προκηρύξει εκλογές

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Οι δύο παραιτήσεις σήμερα, του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, αλλά και του Επικεφαλής της ΕΥΠ υπό το βάρος των καταγγελιών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία.

Φραγγίδης: Η καλοκαιρινή ανεμελιά της Κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά την Υγεία

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Βουλευτή Κιλκίς - Υπεύθυνου ΚΤΕ Υγείας
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αρχές Αυγούστου και η υγειονομική κρίση της πανδημίας συνεχίζεται σαν ένα έργο με αρκετά επεισόδια. Η γρήγορη διάδοση της μετάλλαξης Όμικρον 5 οδήγησε σε χιλιάδες κρούσματα και σε υψηλό ποσοστό επαναλοιμώξεων, περίπου 20%.

Πρόωρες εκλογές: Η φήμη και το τίμημα για την οικονομία!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και π. Αν. Υπουργού Οικονομικών

-Βασικός κανόνας της πολιτικής είναι ο ακόλουθος: Δεν εντάσσεται η οικονομία στα πολιτικά παιγνίδια της χώρας και δεν αποσταθεροποιείται μέσα από αυτά! Η αποσταθεροποίηση, καθώς κατεβάζει τον πήχη των δυνατοτήτων της, λειτουργεί ως μπούμερανγκ ακόμη και σε κάθε κυβέρνηση που ελπίζει ότι θα ξαναέρθει στην εξουσία. Οπότε, το σημείο επανεκκίνησης κάθε νέας κοινοβουλευτικής περιόδου είναι χειρότερο από το σημείο τερματισμού της προηγούμενης.

Πανηγύρι στην πλατεία των Καστανιών Κιλκίς

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022, ο Α.Ο. ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ διοργανώνει πανηγύρι στην πλατεία του χωριού για την γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Ώρα έναρξης 21:00.

(Video) "Ο Δήμος Κιλκίς, μας έχει παρατήσει εντελώς"

"Ο Δήμος Κιλκίς, μας έχει παρατήσει εντελώς". Κοιλάδι Κιλκίς, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022.

(Video) Ετήσιος καλοκαιρινός χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού "Παναγία Σουμελά"

Ετήσιος καλοκαιρινός χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού "Παναγία Σουμελά", Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022.