Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Γιάννης Αλίρης και Βασίλης Τάσιος υποψήφιοι στην ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ του Χρήστου Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
Γιάννης Αλίρης
Για τον Γιάννη Αλίρη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που υπηρετεί με αυταπάρνηση την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, έχοντας επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του στην Γουμένισσα, την οποία υπεραγαπά.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθησαν προχθές (29 Μαρτίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 50χρονος ημεδαπός και 55χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 930 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Ο Στέφανος Κριτσιάνης με το "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Την ασφάλεια της εμπειρίας στον Κλεισθενικό Δήμο Κιλκίς εγγυάται η συμπόρευση του Στέφανου Κριτσιάνη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βάθης επέλεξε με τη συμμετοχή του στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της νίκης "Κιλκίς Μπροστά" να δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο Κιλκίς και στα χωριά του να κάνουν πολλά βήματα Μπροστά.

Συγχαρητήρια Δημήτρη Κυριακίδη στην ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Υπογράφει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης
"Τα κορίτσια του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς μας έδωσαν μεγάλη χαρά! Σήκωσαν ψηλά το κύπελλο κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην κατηγορία τους.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 12 θέσεις στη Βουλή των Ελλήνων

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6/21-3-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων.

Κώστας Στεργίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Στεργίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Δηλώνω παρών στο προσκλητήριο του Κώστα Σιωνίδη και της «Παιονίας της Προόδου» και συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ευρωπού.

Ηλίας Αριζάνης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Ηλίας Αριζάνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Στον αγώνα για ένα καλύτερο δήμο, θα είμαι εκεί.
Στον αγώνα για τα παραμελημένα χωριά μας, θα είμαι εκεί.
Στον αγώνα του κάθε απαξιωμένου δημότη, θα είμαι εκεί.
Με τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου» για μια Παιονία που μας ενώνει και μας αξίζει.

Εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας. στο νομό Κιλκίς

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι αναμένεται να ξεκινήσουν στις 3 Απριλίου 2019 (από την αερολέσχη της Ξάνθης) οι εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας. στην περιοχή της ΠΕ Κιλκίς.

Οι χαιρετισμοί της Παναγία μας ή άλλως ο Ακάθιστος Ύμνος


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Με την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, μπήκαμε στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Περίοδος Νηστείας και περίοδος των Χαιρετισμών. Εκατομμύρια πιστοί σε όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν τις Παρασκευές τις Εκκλησίες για να δηλώσουν την αγάπη τους στην Παναγία και να αποδώσουν τιμές στο Πρόσωπό της. Τι είναι όμως οι Χαιρετισμοί; 

Video: Αγώνας μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς vs Εργοναθλος Πολυκάστρου


Ο αγώνας μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς vs Εργοναθλος Πολυκάστρου, έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00.