Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

(Video) Αγαθοπούλου: Τώρα είναι η ώρα και η Πολιτεία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020
Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου για το θέμα του κορωνοϊού: Τώρα είναι η ώρα και η Πολιτεία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

"Πολύκαστρο: Τι γίνεται με τους πρόσφυγες που κυκλοφορούν στους δρόμους;"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Δημήτρης Παρίδης
Σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρα 13:50 εντοπίσθηκαν πρόσφυγες να κυκλοφορούν ελεύθερα στο Πολύκαστρο πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο με κατεύθυνση από Σκόπια προς Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τις γραμμές των τραίνων. 

Επικαιροποίηση πίνακα συμμετεχόντων στη λαϊκή αγορά Κιλκίς για αυτό το Σάββατο


Επικαιροποιείται ο πίνακας των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου που θα λάβουν μέρος, αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου, στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς.

Πυροπροστασία στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το έργο υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού


Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Βίντεο ΠΑΜΕ για την απεργία στην Ιταλία

Πλήρης αναστολή της εξυπηρέτησης του Κοινού από την ΕΦΑ Κιλκίς για το διάστημα από 26-03-2020 μέχρι 10-04-2020

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Σε εφαρμογή της από 11-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03- 2020) και της σχετικής Υπουργικής Απόφασης «Μέτρα για τη διασφάλιση της λειτουργίας των Υπηρεσιακών Δομών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, καθιέρωση της εκ περιτροπής εργασίας και ορισμός προσωπικού ασφαλείας (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ στις 24-3-2020, ΑΔΑ: 9Β434653Π4-ΝΙΖ)» καθώς και της από 24-03-2020 Υπουργικής Απόφασης «Πλήρης Αναστολή της εξυπηρέτησης του κοινού από 26-3-2020 μέχρι 10-4-2020 με αυτοπρόσωπη παρουσία και πρόβλεψη δυνατότητας εξυπηρέτησής του εξ αποστάσεως σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 5» (ΑΔΑ: ΨΗΗΠ4653Π4-Υ12), σας ενημερώνουμε ότι οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς εργάζονται εκ περιτροπής και εξ αποστάσεως.

"Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας για δωρεάν περίθαλψη και προστασία του λαού"

Γράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ
Την ώρα που όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά ακολουθούν το δρόμο της εμπορευματοποίησης και της υποχρηματοδότησης της Υγείας, με αποτέλεσμα τις τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η κυβέρνηση ακόμα…

''Εδώ θα είμαστε''

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Αν μπορούσα να περιγράψω σε μία φράση τι συμβαίνει στον κόσμο από την έλευση του ιού, εξαιρώντας το ιατρικό και επιδημιολογικό σκέλος, θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή συντελείται ένας βίαιος τεχνολογικός μετασχηματισμός.