Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

5ο Αντάμωμα Μουριωτών στις Μουριές Κιλκίς


Βραδιά με λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι στο Φανό Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς πιστός στο ραντεβού του με την καλή μουσική σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη εξαιρετικά στο Λαϊκό και Ρεμπέτικο τραγούδι. 

Video: Διαμαρτυρία για το Μακεδονικό σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς


Διαμαρτυρία για το Μακεδονικό σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με ομιλητή τον Κώστα Πουλάκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018.

Στη σύνοδο των προέδρων των ΝΟ.Δ.Ε., ο πρόεδρος της Νομαρχιακής του Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Κιλκίς
Στην Σύνοδο των Προέδρων των ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ συμμετείχε το διήμερο Κυριακή 1 και Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος. 

Σιωνίδης: "Η «αστοχία» που στέρησε έργο 5 εκατομμυρίων ευρώ από το δήμο Παιονίας"

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης 
Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Το σπουδαιότερο έργο που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο Δήμο Παιονίας στη θητεία της τωρινής διοίκησης, μέσω του ΕΣΠΑ, με κοινοτικά δηλαδή χρήματα, ήταν αυτό της υδροδότησης της ευρύτερης περιοχής του Πολυκάστρου από νερά εξαιρετικής ποιότητας του Πάικου που χάνονται κυριολεκτικά ανεκμετάλλευτα στον Αξιό Ποταμό. 

Ο Τουρκικός λαβύρινθος της οικονομίας

Του Δημήτρη Μάρδα 
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης 
Με 453,2 δις. δολάρια εξωτερικό χρέος το 2017 η Τουρκία πορεύεται μόνη σε τοπίο με ομίχλη ενώ το εθνικό της νόμισμα απαξιώνεται θεαματικά από το 2014. (βλ. Πίνακα)

Άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση από το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας στο Πολύκαστρο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται ότι το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας στο Πολύκαστρο έχει ενισχυθεί με υπαλλήλους του Τμήματος Πολιτικής Γης της Π.Ε. Κιλκίς, προκειμένου η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών της περιοχής να είναι αρτιότερη και ταχύτερη.

Ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος, στην Κατερίνη

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Το διήμερο 3-4 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας και επικοινωνίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Με την ταινία “Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία”, ξεκινά το θερινό σινεμά Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας καλούν στην εναρκτήρια ταινία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” με τίτλο “Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία” (Take the Money and Run) στις 6 και 7 Ιουλίου 2018 στις 9.30 το βράδυ. Τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια μας περιμένουν στο λόφο του Άι-Γιώργη.

Ιούλιος στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα: Ταξίδι στην ιστορία της Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα
Μία μοναδική εμπειρία ξενάγησης στον χρόνο και την ιστορία του 19ου και 20ου αιώνα θα βιώσουν οι επισκέπτες του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα κατά τον μήνα Ιούλιο. Η μόνιμη έκθεση εμπλουτίστηκε και παρουσιάζει τα αυθεντικά όπλα των αγωνιστών του 1821, καθώς επίσης, έντυπα και φωτογραφίες εποχής. 

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο Olympus Mythical Trail

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε με 5 δρομείς στον Olympus Mythical Trail ορεινό αγώνα μήκους 100 χιλιομέτρων έναν από τους δυσκολότερους αλλά και ποιο όμορφους της χώρας μας. 

Αριζάνης: "Ότι ποσό και να εγκριθεί θα είναι προς όφελος του δήμου Παιονίας"

Παρέμβαση Δημοτικού συμβούλου Παιονίας Ηλία Αριζάνη στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας
"Κύριε Δήμαρχε, 
Στη προηγούμενη συνεδρίαση της 24 Μαΐου στο θέμα που αφορούσε την αγροτική οδοποιία και που προκάλεσε τις γνωστές διαφωνίες με τον κόσμο, έκανα μια τοποθέτηση.  Αναφέρθηκα σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που τρέχει τώρα για αγροτική οδοποιία.