Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα ημέρα Τετάρτη (28-6-2017) και αύριο ημέρα Πέμπτη (29-6-2017) στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η Θεατρική Παράσταση «Νύχτες 7» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Οι «Κύκλοι Ομόκεντροι» επιστρέφουν. Η θεατρική ομάδα που αγαπήθηκε από τον κόσμο της Παιονίας με την παράσταση «Αίθουσα Αναμονής», σε λίγες μέρες θα ανέβει στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου για να παρουσιάσει την κωμωδία του Γιώργου Λυμπέρη «Νύχτες 7».

Video της μεγαλειώδους εκδήλωσης του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με θέμα «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο Χρόνο»


Η καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των Χορευτικών Τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και ήταν αφιερωμένη στην αρχαία Εγνατία Οδό.

Ημαθία: Έκλεψαν καλώδια χαλκού αξίας 164.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπής καλωδίων χαλκού και μεταλλικών αντικειμένων, από επιχειρήσεις στην Ημαθία.

Αγρυπνία στην Παναγία Σουμελά

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων Κιλκίς συνδιοργανώνουν Αγρυπνία στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.

Θεσσαλονίκη: Το μουσικό έργο «Ερωτόκριτος» για μία μοναδική παράσταση

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει, μετά την επιτυχία που είχε στην Εθνική Λυρική Σκηνή, το μουσικό έργο «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή σε συναυλιακή μορφή και για μία μοναδική παράσταση στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στις 21.30.

Κιλκίς: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην αυλή του

Συνελήφθη χθες (27-6-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι κατά την αστυνομική έρευνα στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή, τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 μέτρου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Κιλκίς: Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Δελτίο τύπου
"Νηρέα" Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 στο Πάρκο Ζωοπάζαρο στο Κιλκίς εκδήλωση για παιδιά με τίτλο "Βρες τον θησαυρό ... στην πρόληψη". 

Κιλκίς: Τραγουδάμε τα "Ελευθέρια", Ελεύθεροι και Ελεύθερα

Δίον Πιερίας: Ξεκινά το 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Ξεκινά το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, στις 19.30, το 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου, που υλοποιείται με την υποστήριξη της Π.Ε. Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Δήμων Δίου-Ολύμπου και Πύδνας Κολινδρού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Γιόρτασαν τα 2α γενέθλιά τους με μάθημα κολύμβησης

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Δύο χρόνια ζωής συμπλήρωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και το γιόρτασε την Δευτέρα 26 Ιουνίου με ένα σεμινάριο ... κολύμβησης, μιας και η συμμετοχή σε έναν αγώνα τριάθλου είναι στα σχέδια αρκετών μελών του.

OMNES Κιλκίς: Εκδήλωση του τμήματος «Εκμάθησης της Ποντιακής Διαλέκτου» - Video


Εκδήλωση του τμήματος «Εκμάθησης της Ποντιακής Διαλέκτου» της OMNES Κιλκίς, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στο δημοτικό πάρκο Κιλκίς.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017