Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

"Ο κ. Φίλης, εκούσια ή ακούσια, αναγορεύεται σε συνήγορο των Τούρκων"

Γράφει ο Γιώργος Μάνος*
Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη
Σύμβασις δια την Πρόληψιν και την Καταστολήν του Εγκλήματος Της Γενοκτονίας
Εγκρίθηκε: 9 Δεκεμβρίου 1948.
Έναρξη ισχύος : 12 Ιανουαρίου 1951

"Ο κ. Φίλης με τις θέσεις που εκφράζει δεν τιμά το αξίωμά του"

Υπογράφει ο Νικόλαος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
"Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έχει ψηφιστεί ομόφωνα από τη βουλή των Ελλήνων, ο κ. Φίλης δεν αποδέχεται τον όρο γενοκτονία προφασιζόμενος επιστημονική γνώμη.

Αποπομπή του Φίλη από τη θέση του Υπουργού Παιδείας, ζητούν 45 βουλευτές της Ν.Δ.

Επιστολή 45 βουλευτών της Ν.Δ. προς τον Πρωθυπουργό της χώρας
"Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ο κ. Φίλης τον οποίον εσείς, τοποθετήσατε στη θέση του Υπουργού Παιδείας, με άρθρο του στο κομματικό σας όργανο την εφημερίδα «Αυγή», την 20-08-2014, αναφέρθηκε με προσβλητικά και απαξιωτικά λόγια απέναντι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που το 1994 αναγνώρισε ομόφωνα την γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, δηλαδή του Πόντου, της Θράκης και της Μ. Ασίας.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 32 μόνιμους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Γ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 8/29-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση τριάντα δύο (32) θέσεων μονίμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με γραπτό διαγωνισμό στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Γενική συνέλευση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
ώρα 6:30 μμ, στο ΕΚΘ Αριστοτέλους 32
Συναδέλφισσες συνάδελφοι, σας καλούμε όλους στην γενική συνέλευση του σωματείου μας για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αντίστασης μας απέναντι στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ε.Ε, μονοπώλια, εργοδοσία και να οργανώσουμε την απεργία στις 12 Νοεμβρίου.

Ανατριχιαστική υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 60χρονου αλλοδαπού και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος του, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων.

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Φίλη για κακόβουλη άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού - ΒΙΝΤΕΟ



Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς

Η κακόβουλη άρνηση της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι ποινικό αδίκημα και ο άθεος υπουργός του Σύριζα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος των Ελλήνων.

56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - Το Νο 56 θα είναι το τυχερό;

Φτάσαμε στο νούμερο 56. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε σα μία εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου και συνέχισε να μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της 7ης Τέχνης, βλέποντας δειλά-δειλά, στην αρχή, το διεθνή χώρο του κινηματογράφου, και πιο πεισματικά στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Πολλοί οι διευθυντές του που προσπάθησαν να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη, το φεστιβάλ παραμένει ζωντανό, κρατώντας αποστάσεις, τον τελευταίο καιρό, απ’τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της, η νέα ιστοσελίδα του τομέα Έρευνας & Καινοτομίας

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η νέα ιστοσελίδα του τομέα Έρευνας & Καινοτομίας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. ξεκίνησε τη λειτουργία της στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ereuna.minedu.gov.gr.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ προσφέρει, ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Δελτίο τύπου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Ο ΠΑΣΚΕΔΙ, επέλεξε μουσικές συλλογές από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα δεν έχουν παραχωρηθεί σε κάποιον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης (ΑΕΠΙ,ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, G.E.A.). Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη μουσική που προτείνουμε σε Εστιατόρια, Καφετέριες, Αναψυκτήρια, Fast food, Μπουγατσατζίδικα, Πιτσαρίες, Κρεπερί, Παραδοσιακά καφενεία, Αλυσίδες γρήγορου φαγητού αλλά και καφετέριες, Bar, Ξενοδοχεία, Κλινικές, Ιατρεία, Κομμωτήρια, Super Market, Αεροδρόμια, Πλοία κλπ.

Πολύκαστρο: Σύσκεψη - επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Συντονισμός του παιδαγωγικού έργου του Ολοήμερου Σχολείου»

Ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς, κ. Ιωάννης Τρικκαλιώτης προτίθεται να διοργανώσει σύσκεψη - επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Συντονισμός του παιδαγωγικού έργου του Ολοήμερου Σχολείου».

"Κύριε Ελευθεριάδη, σας ευχαριστούμε θερμά"

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά το Κομμωτήριο "Στέλιος Ελευθεριάδης" στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, για την προσφορά του σε είδη κομμωτηρίου στους μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Κιλκίς: Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Απόλλων Κρύας Βρύσης την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015


Κιλκίς: 30χρονος μπήκε σε κατάστημα και έκλεψε κινητό τηλέφωνο

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κλοπή κινητού τηλεφώνου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος την 31-10-2015 αφαίρεσε από κατάστημα στο Κιλκίς κινητό τηλέφωνο. Το κλεμμένο τηλέφωνο αποδόθηκε.

Νίκη με ανατροπή για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Μετά την νίκη εκτός έδρας της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας την περασμένη εβδομάδα επί του Γερακαριού με 0-2,η νίκη στην Τέρπυλλο με την πρωτοπόρο μέχρι πρότινος ομάδα των Μουριών ήταν επιβεβλημένη.

Υποχρεωτική η εξέταση για οζώδη δερματίτιδα, όλων των βοοειδών που διακινούνται

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Λαμβάνοντας υπόψη της εξέλιξη του νοσήματος της Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών σας γνωρίζουμε ότι όλα τα βοοειδή τα οποία διακινούνται για οποιοδήποτε λόγο, θα εξετάζονται κλινικά για τον εντοπισμό συμπτωμάτων Οζώδους Δερματίτιδας και θα συνοδεύονται από Υγειονομικό πιστοποιητικό. Επίσης κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα:

5ος Ημιμαραθώνιος Πάικου - «Χωρίς χρυσό μπορείς… χωρίς βουνό δεν ζεις»




Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο 5ος Ημιμαραθώνιος Πάικου. Περίπου 300 αθλητές τίμησαν με την παρουσία τους το Πάικο τόσο για την όμορφη διαδρομή όσο και για να στηρίξουν τον Ο.Σ.ΠΕ.Γ. στον αγώνα του ενάντια στην λεηλασία της φύσης.

Διεθνές πρωτάθλημα αυτοάμυνας στο Κιλκίς

Θεσμός πλέον τα πρωταθλήματα που διοργανώνει ο Α.Σ Σωκράτης, σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club κάθε χρόνο στο Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Σαμαράς προς Σόιμπλε: - Τράβα το χαλί στον Τσίπρα! –Αμετανόητη, η άλλοτε τρόικα εσωερικού, φαντασιώνεται ρεβάνς · Αλέξης Τσίπρας: «Παράθυρο ελπίδας» η αυτόνομη θεραπευτική κοινότητα·Μοσκοβισί- Θετική παρέμβαση αναμένει η Αθήνα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Αποκάλυψη- Ρουσφέτι για μετρητά σε δύο υπουργούς- Δόγμα «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» προκαλεί την κοινωνία·Έκθεση- σοκ για την Ελλάδα: Άλλα 19 χρόνια φτώχειας, ανεργίας και δυστυχίας· Οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ δεν φαίνονται «πουθενά»- Νέο αλαλούμ στο TAXIS με καθυστερήσεις από δύο έως και επτά ημέρες

Θέση εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (3-11-2015)

Ο όμιλος εταιριών Kleemann Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς, ρωσόφωνο μηχανικό πωλήσεων.
Δείτε ΕΔΩ