Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 15 έως και 28 Ιανουαρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Οι Τρίτεκνοι Κιλκίς κόβουν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του στην εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας για το 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ. Κιλκίς, από τις 11:00 έως 13:30, παρουσία και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.).

Κιλκίς: Αναβίωσε το θρακιώτικο ‘Έθιμο της Γουρουνοχαράς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Στενημαχιτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΚΙΛΚΙΣ, στις 31/12/2017, ο Δήμος Κιλκίς, Ο Σύλλογος Στενημαχιτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ" Κιλκίς και Η Θρακική Εστία Κιλκίς, στο πνεύμα των ημερών αναβίωσαν στην Πλατεία Ειρήνης το θρακιώτικο ‘Έθιμο της Γουρουνοχαράς.

Εορτασμός της Παναγίας της Παραμυθίας στο Ιερό Κοινόβιου Οσίου Νικοδήμου


Σε τουρνουά βόλεϊ στον Βόλο ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ένα φανταστικό τετραήμερο (27-30 Δεκεμβρίου 2017) γεμάτο Βόλεϊ έζησε η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα στην πανέμορφη Πορταριά Πηλίου.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία


Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο για κατοχή κοκαΐνης και ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (14-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 8 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 3,85 γραμμάρια, 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 2,73 γραμμάρια και ένα ναρκωτικό δισκίο.

Γκουντενούδης: "Να ονομαστούν Βαρντάρσκα ή Σλαβακία"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης λαμβάνοντας υπόψη τις επικείμενες εξελίξεις που αφορούν το θέμα της ονομασίας του κράτους της ΦΥΡΟΜ, ενόψει και της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ τον προσεχή Ιούλιο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ομιλία Γεωργαντά στην Ολομέλεια της Βουλής για το Πολυνομοσχέδιο

Δύσκολα πια τα πράγματα για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δύσκολα πια τα πράγματα για τον Κιλκισιακό που ηττήθηκε με 2-0 στο γήπεδό του από τον Α.Ο. Καρδίας και μειώθηκαν στο ελάχιστο οι ελπίδες του για παραμονή. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έμεινε στους 12 πόντους και πρέπει να κάνει πια πορεία πρωταθλητισμού στα 13 παιχνίδια που απέμειναν.

Νέα νίκη για τους μικρούς του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες του δευτέρου γύρου για τον Κιλκισιακό Β΄ που ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο του Αναβρυτού και έφτασε στους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη υποδέχεται τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με σκοπό να συνεχίσει το σερί του.

Βόλεϊ : Άτλας Κιλκίς - Αίας Κιλκίς 3-0

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών Ε' όμιλος). 
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς νίκησε, στο τοπικό παιχνίδι, τον Αίαντα με 3-0 σετ (25-15, 25-10, 25-11).

Ο σύλλογος "Καπετάν Ράμναλης" κόβει την βασιλόπιτά του στο Ίσωμα Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ισώματος Κιλκίς "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ" σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση κοπή της Πίτας για το νέο έτος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στις 6:00 μμ στο καφέ - ψησταριά "Μαντάρα" στο Ίσωμα Κιλκίς.

Δείτε Video από την κοπή πίτας 2018 του Συλλόγου ''Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ''


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς ''Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ'' παρουσία μελών και φίλων της σαρακατσάνικης παράδοσης, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.00μ.μ. με επίσημο προσκεκλημένο τον κ. Βασίλη Σερμπέζη, στα γραφεία του συλλόγου (Ελευθερίου Βενιζέλου 35, Κιλκίς).