Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ψήφισμα διαμαρτυρίας Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη από την τουρκική κυβέρνηση αλλαγή χρήσης του Μουσείου της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη και τη μετατροπή του σε μουσουλμανικό τέμενος εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στην τακτική του συνεδρίαση τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Περί ανεξαρτησίας και αποδοτικότητας της Ελληνικής Δικαιοσύνης

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών
Μήπως αποτελεί κώλυμα για τους σοβαρούς διεθνείς επενδυτές που σκέπτονται να έρθουν στη χώρα μας ο τρόπος λειτουργίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως και η θέση της Ελλάδας στην κλίμακα της παγκόσμιας διαφθοράς;

Εργασίες συντήρησης επί της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου

Εργασίες συντήρησης επί της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 έως την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και από την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 21/7/2020, 11:40 μ.μ.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Το τριήμερο από 17 έως 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν αλκοτέστ σε (11.489) οδηγούς και βεβαιώθηκαν (442) παραβάσεις.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (21/7/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Baby Swimming
Βάλαμε τα παιχνιδάκια μας στο νερό, και τα βρέφη μαζί με τους γονείς τους απολαμβάνουν την πισίνα και μαθαίνουν από πολύ νωρίς τις ευεργετικές ιδιότητες της γυμναστικής στο νερό!

Λαϊκή επαγρύπνηση και αντίσταση για ελεύθερα και καθαρά βουνά χωρίς ανεμογεννήτριες

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Με το νέο νόμο της κυβέρνησης για το περιβάλλον αίρονται κανονισμοί προστασίας του, για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες παράδοσης βουνών, οροσειρών, περιοχές φυσικού κάλλους σε αδηφάγα μονοπώλια και πολυεθνικούς ομίλους για την εκμετάλλευση τους.

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» (πρωινά και απογευματινά τμήματα)

Ανακοίνωση Παιδικού Σταθμού «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό να παρέχουμε διαρκώς ανανεωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στις 10.00 το πρωί, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Μια ονειρική συναυλία με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ένα ευωδιαστό μπουκέτο από αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή προσέφερε στους Κιλκισιώτες που ανηφόρισαν στο φρεσκοβαμμένο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου ο Δήμος Κιλκίς τη δεύτερη και αισθαντική βραδιά του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Προσωρινή διακοπή ρευματοδότησης στο Μελάνθιο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στο Μελάνθιο την Τετάρτη 22 Ιουλίου από τις 7:30 έως τις 14:30 για λόγους ενίσχυσης του δικτύου μέσης τάσης στην ευρύτερη περιοχή.

Ξηλώνεται ο αμίαντος στο υδροδοτικό δίκτυο της Ευκαρπίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ένα έργο υψηλών προδιαγραφών για την ύδρευση της Ευκαρπίας επισφράγισαν χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Κυριακίδης και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ) Γιώργος Βουλγαράκης υπογράφοντας σύμβαση για την κατασκευή του. 

(Video) Πρώτη συνάντηση ανδρικής ομάδας ΑΕΤΟΥ Κιλκίς


Πρώτη συνάντηση ανδρικής ομάδας ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στο θερινό σινεμά Κιλκίς "Δημήτρης Ζωηρός".

Β. Αγτζίδης: «Το μόρφωμα που λέγεται τουρκικό έθνος περνάει τη φάση της Μεγάλης Ιδέας»

Πηγή: pronews.gr 
Τη διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr διοργάνωσε η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcf.org), την Κυριακή 19 Ιουλίου 20.00 και με θέμα « ΗΠΕΙΡΟΣ- ΠΟΝΤΟΣ- ΚΥΠΡΟΣ 2020-2030».

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς (21/7/2020)

Ανακοίνωση Αναγέννησης Πλαγιάς 
Στην Αναγέννηση Πλαγιάς συμφώνησαν και θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 στο πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας τρεις (3) ακόμη ποδοσφαιριστές. 

Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς: «Κίνδυνος εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19 στο νομό Κιλκίς»

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ως καθ’ ύλην και κατά τόπο αρμόδιος Επιστημονικός Σύλλογος, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή, σχετικά με τον μεγάλο και ορατό κίνδυνο εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19 στο νομό Κιλκίς.

Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κιλκίς πλέον, Θ. Βαφειάδης και Ν. Γιαρήμαγας

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Θεόδωρου Βαφειάδη
Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς
Με την παρούσα δηλώνω ότι από τη στιγμή αυτή καθίσταμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αποχωρώντας από το δημοτικό Συνδυασμό της μείζονος Αντιπολίτευσης ΚΙΛΚΙΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη.