Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

(Video) Οι κιλκισιώτες τοπογράφοι Σάκης Βαφειάδης και Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης, σε εργασιακό οργασμό

Ιούλιος 2022
Θανάσης Βαφειάδης, Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης.  Δύο φίλοι. Δύο συνεργάτες. Δύο κιλκισιώτες τοπογράφοι μηχανικοί. Δύο άτομα που το καθένα χαράζει με το δικό του τρόπο το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του Κιλκίς. Η Γνώμη τους πέτυχε σε ώρα δουλειάς στο Κιλκίς και τους αφιερώνει εξαιρετικά το μικρό αυτό video.

(Video) Γιορτή Αγίου Παϊσίου στην Πλαγιά Κιλκίς, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίου

Γιορτή Αγίου Παϊσίου στην Πλαγιά Κιλκίς, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίου, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022.

Σκοτώθηκαν 2 άτομα σε τροχαίο στην περιοχή της Δοϊράνης

Χθες (11 Ιουλίου 2022) και ώρα περίπου 23:30 στο 62ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν 44χρονος και 36χρονος, αστυνομικοί, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη άγριων ζώων και εξετράπη της πορείας του, έπειτα όχημα το οποίο οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 50χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε επίσης με άγριο ζώο, εξετράπη της πορείας του ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και στη συνέχεια όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα. 

(Video) Κυβερνητικό κλιμάκιο οργώνει το νομό Κιλκίς

Κυβερνητικό κλιμάκιο οργώνει το νομό Κιλκίς, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022.