Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Επιστροφή του Κώστα Ντουντούκη στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Κώστας Ντουντούκης
Γεγονός είναι η επιστροφή του Κώστα Ντουντούκη, ενός από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του τόπου μας στην ομάδα που γαλουχήθηκε και τον ανέδειξε. Ο πρώτος σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου της Ε.Π.Σ Κιλκίς στην Α14 με τα χρώματα της ΑΕ Πολυκάστρου, ντύνεται ξανά με τη ποδοσφαιρική στολή της Ακαδημίας, από όπου μεταπήδησε ως επαγγελματίας στην Α’ Εθνική και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2006.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α :23-7-2014/0930C), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Από τις αρχές του Καλοκαιριού, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υλοποιούνται τρία προγράμματα, συστηματικά πλέον και κάποια από αυτά σε νέο πλαίσιο ανεξάρτητα από τα ήδη υπάρχοντα, με διαφορετικές ομάδες ΑμεΑ ανάλογα με την αναπηρία τους και τις ανάγκες αυτών που συνεκτιμήθηκαν.

Συνάντηση Γεωργαντά με Καρασμάνη

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Καρασμάνη συναντήθηκε στην Αθήνα ο βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο των τακτικών ενημερωτικών του επαφών με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου σε θέματα αγροτικής πολιτικής και προώθησης θεμάτων κιλκισιακού ενδιαφέροντος.

Κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων και νέο κραχ στα Ταμεία

- 470 εκατομμύρια οι απώλειες για τα επικουρικά και μετοχικά Ταμεία
- Καταργούνται δεκάδες φόροι υπέρ τρίτων από τον Σεπτέμβριο
- Δείτε τη λίστα με τα όσα πληρώνουμε