Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τιμήθηκε η επέτειος της Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκε η επέτειος της Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου που οδήγησε στην συνθήκη ειρήνης του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, στο Διασυμμαχικό Μνημείο ανατολικά της πόλης του Πολυκάστρου.

(Video) Φανάρια για γερά νεύρα στο κέντρο του Κιλκίς

Φανάρια για γερά νεύρα στο κέντρο του Κιλκίς, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021.

(Video) Δωρεά γραφικής ύλης στο δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας Κιλκίς

Δωρεά γραφικής ύλης στο δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας Κιλκίς, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Θα ηχήσουν την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 οι σειρήνες, αλλά μην ανησυχήσετε


Από το Αυτοτελές Τμήμα Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 κατά την Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -21» θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 27/9/2021, 8:16 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή
Συνελήφθησαν προχθές (25 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων


Συνελήφθησαν χθες (26 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Χωρύγι


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στο Χωρύγι (διαδοχικά σε τμήματα του οικισμού) από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Etwinning συνεργασία του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς με Ψηφιακή Ετικέτα Ποιότητας


Δελτίο τύπου 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς 
Ψηφιακή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται σε 2 εκπαιδευτικούς του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς: Βογιαντζή Χριστοδούλα-ΠΕ 86 και Μητακίδου Αικατερίνη-ΠΕ03, καθώς και στους 24 μαθητές του περσινού τμήματος Α6 για το έργο eTwinning «My DiGi Life». Tο έργο eTwinning «My DiGi Life» αποτελεί μια συνεργασία με σχολεία της Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Βόρειας Μακεδονίας και Τουρκίας.

(Video) Ξενογιαννακοπούλου από Κιλκίς: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιστρέφει ο Εργασιακός Μεσαίωνας

Ξενογιαννακοπούλου από Κιλκίς: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιστρέφει ο Εργασιακός Μεσαίωνας

Κορωνοϊός (27/9/2021): 2.130 νέα κρούσματα (32 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 47 θάνατοι και 323 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.130, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 648.091 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 99 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.203 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στην έκθεση "Το Μουσείο πάει Σχολείο"

Επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στην έκθεση "Το Μουσείο πάει Σχολείο", τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ποντιακή παράσταση «Χωρίς εσέν ‘κι γίνουμαι χωρίς εσέν ‘κ’ ευτάγω» στη Θεσσαλονίκη


Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες»
Στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Θεσσαλονίκης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» η αυλαία έπεσε με τον Νάστο να φωνάζει το γνωστό πλέον για εμάς τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες: «Χωρίς εσέν ‘κι γίνουμαι χωρίς εσέν ‘κ’ευτάγω».

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με Γ. Γεωργαντά


Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Το Σάββατο 25 Σεπ 21, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Επχία (ΠΖ) Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης, με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Προτάσεις Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα δημιουργικό πολιτιστικό ταξίδι, για την νέα πολιτιστική περίοδο 2021-2022, με τις εξής προτάσεις: