Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Συλλυπητήρια Επιμελητηρίου Κιλκίς για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Ανακοίνωση
Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου, τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του διακεκριμένου, αγαπητού και κορυφαίου μέλους της Επιμελητηριακής και Επιχειρηματικής Κοινότητας, που με την μοναδική προσωπικότητα του και το έργο του, αποτέλεσε εμβληματική μορφή στην ιστορία του Επιμελητηριακού Θεσμού και της Εθνικής Οικονομίας.

ΤΑ νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (6/8/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Οι ζεστές μέρες του Αυγούστου έχουν κάνει αφόρητη την καθημερινότητα. Eμάς όμως στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ δεν μας πτοούν. Τα παιδιά μας και εμείς όλοι οι υπεύθυνοι και οι καθηγητές τους συνεχίζουμε μέσα σε ιδανικές συνθήκες . Αποτελούμε μια όαση δροσιάς για τα παιδιά μας, και συνεχίζουμε με εκδρομές στην Πισίνα Carabus. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται δωρεάν και εναλλάξ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΧΕΡΣΟΥ και όλες τις ημέρες τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ του Κιλκίς.

Εργασίες κοπής πρασίνου σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες κοπής πρασίνου
στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Εδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 6/8/2021, 10:45 μ.μ.


Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

(Video) Φωτιά στο κτηνοτροφικό Πάρκο Αργυρούπολης Κιλκίς

Φωτιά στο κτηνοτροφικό Πάρκο Αργυρούπολης Κιλκίς, την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Οι φωνές έχουν παράξενο τόνο


Του Φώτη Μισόπουλου
Let my moon arise [1]
.....λουτρά, ηλιοθεραπεία,- Ω Πυθία.....Και ξύλινα τείχη. Δεν βιάζομαι. Η θάλασσα. Εξάλλου έρχομαι πρώτη φορά σ' αυτό το μέρος ύστερα από τόσο καιρό. Είμαι σίγουρος πως γρήγορα θα το ξεπεράσω- παλιές ατμόσφαιρες και μούμιες, πρόσωπα που τάχατες θα 'ρθούν. 

SOS για το νομό Κιλκίς: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Σάββατο 7 Αυγούστου 2021


Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Σάββατο 07-08-2021, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς).

Απαγόρευση κυκλοφορίας στις δασικές εκτάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς


Απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στα δάση και τις ευπαθείς περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από σήμερα (Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021) μέχρι και τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, ενίσχυση των περιπολιών του στρατού και της αστυνομίας και αύξηση του αριθμού τους, καθώς και αυξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα της Π.Ε. Κιλκίς, των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας και όλων των αρμόδιων και εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από εκδήλωση πυρκαγιών, αποφασίστηκε στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Κορωνοϊός (6/8/2021): 2.925 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 21 θάνατοι και 191 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.925, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 509.596 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 141 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.938 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τι λέει το ΚΚΕ για τις πρόσφατες πυρκαγιές στην ΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν αυτό το διάστημα και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την πιο πρόσφατη στην περιοχή της Ν. Σάντας-Περιστερίου, την οποία επισκέφτηκε κλιμάκιο της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, είναι αποτέλεσμα των τραγικών και οδυνηρών συνεπειών από την εγκληματική ανυπαρξία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας με επίκεντρο την πρόληψη.

Αιχμηρό σχόλιο Γιώργου Αναστασιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το παρακάτω σχόλιο έκανε ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης σχετικά με τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. «Από τον αυτοθαυμασμό και τα αλληλοσυγχαρητήρια στην αμηχανία και στο δόγμα ''η φωτιά θα σβήσει όταν δεν έχει τι άλλο να κάψει''.. δυστυχώς η κυβέρνηση και ο μοιραίος πρωθυπουργός για άλλη μία φορά παρακολουθούν πελαγωμένοι τις εξελίξεις.. κρίμα.. δεν αξίζει στη χώρα μια τέτοια ανήμπορη και τρομοκρατημένη ηγεσία.»

Φραγγίδης: Να λαμβάνουν συνδεδεμένη ενίσχυση οι καλλιέργειες αρωματικών φυτών


Ερώτηση του Βουλευτή Γ. Φραγγίδη με θέμα «Ένταξη της καλλιέργειας αρωματικών φυτών στην προκήρυξη των Βιολογικών και συμπερίληψή της στις ομάδες καλλιεργειών που λαμβάνουν συνδεδεμένη ενίσχυση»

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης


Για διακίνηση και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης συνελήφθησαν ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

(Video) Φωτιά στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Κιλκίς

Φωτιά στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Κιλκίς, την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

(Video) Συναυλία έντεχνου - λαϊκού τραγουδιού, στο Μουσείο της λίμνης Δοϊράνης

Συναυλία έντεχνου - λαϊκού τραγουδιού, στο Μουσείο της λίμνης Δοϊράνης, την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021.