Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Άναψε η ποδοσφαιρική σπίθα στη ΣΠΙΘΑ Κορομηλιάς Κιλκίς

Άναψε η ποδοσφαιρική σπίθα στη ΣΠΙΘΑ Κορομηλιάς Κιλκίς. Γήπεδο Κορομηλιάς, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

(VIDEO) Οδοδείκτες της ντροπής μέσα στην πόλη του Κιλκίς

Οδοδείκτες της ντροπής μέσα στην πόλη του Κιλκίς. Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά

Ανακοίνωση 
Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Γ.Α.Σ. Κιλκίς κ.Αυγέρη Παπαθεοδώρου για την πρωτοβουλία του να επισκεφτεί το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και να προσφέρει 20 εισιτήρια στον πρόεδρο & οικονομικό διαχειριστή κ. Τάτση Αστέριο για τη μεγάλη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ που θα γίνει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς. Τα εισιτήρια θα διατεθούν στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και τους συνοδούς τους.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την παραπομπή καθηγητών στο πειθαρχικό συμβούλιο


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Πέμπτη 22/8/2024 μέλη της ΕΛΜΕ Κιλκίς και κλιμάκιο της ΟΛΜΕ διοργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη δίωξη των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην απεργία-αποχή της Ομοσπονδίας τους από τις διαδικασίες της αξιολόγησης που επιχειρεί να επιφέρει την απορρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος προς όφελος της αγοράς και με μοχλό τον επιθεωρητισμό να επιβάλλει τον φόβο της αντίδρασης στα σχολεία. Στην παράσταση συμπαραστάθηκαν εκλεγμένα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΕ Κιλκίς καθώς και απλά μέλη του Συλλόγου.