Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Το Κδαπ Άθλος προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά, πέρα από την άθληση και την εκπαίδευση, να γνωρίσουν επίσης τι είναι Τέχνη μαθαίνοντας για τις διαφορετικές μορφές της: τα εικαστικά, το θέατρο, το χορό, τη μουσική, το τραγούδι, τη ζωγραφική, τα καλλιτεχνικά, το σχέδιο ρούχων και ραπτικής, το πλέξιμο, τη μαγειρική και πολλά ακόμα και.....όλα αυτά μαζί.

ΤΟΛΜΗ Κιλκίς: Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του συλλόγου "Η Τόλμη" Κιλκίς,  στην αίθουσα της Μητρόπολης Κιλκίς στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αποστόλων Κιλκίς


(Video) Ο Στέφανος Παραστατίδης στο Mega και την εκπομπή Mega Magazino


Συζήτηση του Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανου Παραστατίδη, στο Mega και την εκπομπή Mega Magazino, με κύρια σημεία το ύψιστο ζήτημα ασφάλειας της χώρας στον Έβρο, τη μονομερή κατάργηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας που οδηγεί κατά συνέπεια στην άμεση αναστολή της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, την ενεργοποίηση σε μέγιστο βαθμό της Frontex και την άσκηση βέτο ως μέτρο πίεσης, καθώς και την ευθύνη ΝΔ για την πολιτική διαχείριση στα νησιά.

Το Υπουργείο Υγείας σας ενημερώνει σχετικά με τον νέο κορωνοϊό-2019 (SARS-CoV-2)

Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας
Τι είναι COVID-19 και τι SARS–CoV-2; 
Ο νέος κορωνοϊός-2019 ονομάζεται τώρα SARS-CoV-2, ενώ η ασθένεια που προκαλεί ονομάζεται COVID-19. O ιός ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και έκτοτε έως σήμερα έχει διασπαρεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο. 

(Video) Κούλουμα 2020 στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου και στο Ράντσο Κιλκίς


Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 - Κούλουμα 2020 στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου και στο Ράντσο Κιλκίς

Ο Τζόυς της πλατείας Μαντλέν


Του Φώτη Μισοπούλου
farce en un acte pour rien
en trois images
.....ζήτησε να του φέρουν μια φορητή βιβλιοθήκη, με μια βιβλιοθηκάριο για να δανείζεται βιβλία, και γράφτηκε συνδρομητής. Κι επειδή τη βιβλιοθηκάριο τη λέγανε Ανζέλ, απέκτησε τη συνήθεια να πηγαίνει στο σπίτι της κάθε τρεις μέρες για να περνάει το βράδυ του [1α]