Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

(Video) Παράνομες χωματερές στο Νέο Γυναικόκαστρο

Παράνομες χωματερές στο Νέο Γυναικόκαστρο, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Η Κούπα Παιονίας Ευρωπαϊκό Πάρκο


Δελτίο τύπου του Συνεταιρισμού Διαχείρισης Δάσους Κούπας
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, καθώς και με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τοπικούς φορείς (Δήμο, Περιφέρεια, Δασική Υπηρεσία, εθελοντές), που στηρίζουν τις προσπάθειές μας, ανακοινώνουμε ότι η αίτηση που υπέβαλε ο Συνεταιρισμός μας για να συμμετάσχει στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Πάρκων (Federation of European Parks ή Europarc Federation) έγινε δεκτή και με απόφαση του ΔΣ, εκπρόσωπός του σε αυτή, ορίστηκε ο Διπλωματούχος Μηχ. Μηχανικός Πέτρος Μπουτμπάρας.

ΤΕ Κιλκίς ΚΚΕ: Για τη θρασύδειλη επίθεση στο μνημείο του “Αντάρτη” στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕ Κιλκίς ΚΚΕ
Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ καταγγέλλει στον Κιλκισιώτικο λαό, ιδιαίτερα στη νεολαία του τόπου, την προκλητική-εμετική βεβήλωση του μνημείου-αγάλματος του “Αντάρτη”, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης του Κιλκίς και αναπαριστά τον Κιλκισιώτη καπετάνιο του ΕΛΑΣ, Γαρέφη, με φασιστικά σύμβολα και ανιστόρητα συνθήματα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 9/1/2022, 10:01 μ.μ.


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (8 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

(Video) Παράνομη χωματερή στους πρόποδες του Βυζαντινού Κάστρου Παλιού Γυναικοκάστρου

Κορωνοϊός (9/1/2022): 18.592 νέα κρούσματα (71 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 66 θάνατοι και 642 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.592, εκ των οποίων 97 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.507.616 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 50.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 588 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.767 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) SOS για υποβάθμιση και εγκατάλειψη του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέου Γυναικοκάστρου

 
SOS για την υποβάθμιση και εγκατάλειψη του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Νέου Γυναικοκάστρου Κιλκίς

"Δήμαρχε, οι εκδηλώσεις δεν γίνονται για να ακουστούν οι πολιτικοί και να προβληθούν σε αυτές"


Υπογράφει η Κασσάνδρα
Αγαπητέ Δήμαρχε,
ζούμε δύσκολες εποχές και το γνωρίζεις κι εσύ καλά. Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει το κάθε σπίτι και η Ελλάδα θρηνεί αναρίθμητα θύματα.

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Κιλκίς


Με πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη συγκλήθηκε σήμερα ειδική συνεδρίαση για την εκλογή νέου Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

(Video) ΕΛΜΕ Κιλκίς: Ναι στο άνοιγμα των σχολείων, αλλά μόνο με ασφάλεια

"Ναι στο άνοιγμα των σχολείων, αλλά μόνο με ασφάλεια", δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κιλκίς Γιώργος Ξενέλης, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.