Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (8/3/2019)

Η Pizza Parma ανανεώθηκε και αναζητά άτομα για service και delivery. Πληροφορίες στο νέο μας κατάστημα 25ης Μαρτίου 11, Κιλκίς και στα τηλέφωνα 2341029175, 6989089501.

Δήλωση υπ. Δημοτικού Συμβούλου Πουντζουκίδη Κωνσταντίνου για την παγκόσμια ήμερα της Γυναίκας

Υπογράφει ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης
Η 8η Μαρτίου καθιερώθηκε ως παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας προς τιμή δύο αποκλειστικά γυναικείων απεργιακών κινητοποιήσεων που έλαβαν χώρα τον 19ο αιώνα. 
Η πρώτη, έγινε στις 8 Μαρτίου 1857, όταν οι εργαζόμενες στις βιοτεχνίες ενδυμάτων της Ν.Υόρκης, απαίτησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας και η δεύτερη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση έγινε το Φεβρουάριο του 1909 που συμμετείχαν σ΄αυτή περίπου 20.000 εργάτριες. 

Οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού vs ομάδα του «Ξάνθου - Πάτμου»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Τερπύλλου Κιλκίς η ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» και η ομάδα του «Ξάνθου - Πάτμου», συναντήθηκαν και συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου. 

Το Kinesis Gym και η Φιλιώ Ορμανίδου στο 1ο Quarterly Workshop της Les Mills στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Quarterly Workshop της Les Mills στην Θεσσαλονίκη για το 2019 και όπως πάντα το γυμναστήριο Kinesis-Gym δήλωσε παρών για ακόμη μία φορά.

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) στέλνει μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης, μπροστά στην 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε όλες τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις αυταπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες και τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες. Η ΟΓΕ απευθύνεται σε σένα τη γυναίκα του καθημερινού μόχθου.

Ο χώρος, η πόλη και η τέχνη

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Εισήγηση στην Στέγη Τεχνών του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος – Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 – Φλέμινγκ 10 – Θεσσαλονίκη

Ετήσιος χορός πολιτιστικού συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

Ανακοίνωση Ε.Φ.Ε.Τ.
Οι παραδοσιακές διατροφικές μας συνήθειες, κατά την περίοδο της μεγάλης Τεσσαρακοστής, μας οδηγούν στην αγορά και κατανάλωση συγκεκριμένων νηστίσιμων τροφίμων, πολλά εκ των οποίων θεωρούνται ευαλλοίωτα. 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τα αναδρομικά των δημοσίων υπαλλήλων

Ανακοίνωση Επιτροπής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι γνωστό ότι πριν 8 περίπου χρόνια από το αλησμόνητο Καστελόριζο εξαγγέλθηκαν στο πλαίσιο των μνημονίων περικοπές πολλών δισεκατομμυρίων. Μέσα σ’ αυτές εντάσσονται και οι περικοπές δώρων και επιδομάτων αδείας με διαδοχικές νομοθετικές ρυθμίσεις για όλους τους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα, οι οποίοι απασχολούνται είτε με σχέση δημοσίου είτε με σχέση ιδιωτικού δικαίου στον δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα τηλεφωνική απάτη και απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Έδεσσα

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιασθούν άμεσα απάτη και απόπειρες απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην πόλη της Έδεσσας.

Νέα ισορροπία για τη δημοκρατία

Του Στέφανου Παραστατίδη
Υποψηφίου βουλευτή ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς
Συνηθίζουμε να λέμε ότι η δημοκρατία λιγοστεύει -μεταξύ αυτών και εγώ. Μιλάμε επίσης για τη δημοκρατία της κοινής γνώμης ή τη δημοκρατία του διαδικτύου και την περιγράφουμε ως ένα φαινόμενο.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά (Φωτογραφίες, video)

Συνελήφθησαν χθες (6 Μαρτίου 2019) στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 ανέργους

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/ φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών».

Η ημέρα κατά της επιθετικής συμπεριφοράς και του εκφοβισμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο ενδοσχολικός εκφοβισμός και η θυματοποίηση, φαινόμενο που γίνεται πλέον ορατό στις ανησυχητικές διαστάσεις του σε πολλές χώρες, δεν αποτελεί μόνο εκπαιδευτικό αλλά και κοινωνικό πρόβλημα. 

Υποδοχή αγίου Λουκά του ιατρού του Ρώσσου, στον Όσιο Νικόδημο


Κιλκίς: Ο Γιάννης Γρόσης στο Va bene Loft


"Δόθηκαν και συνεχίζουν να δίνονται οι αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών"

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας που εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο και τους αγώνες που δόθηκαν και συνεχίζουν να δίνονται, για τα δικαιώματα των γυναικών διεθνώς. 

Γυναίκες... Μάλλον τις λατρεύουμε!

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς*
- Γυναίκα στο σπίτι, στο γραφείο, στο Πανεπιστήμιο...
- Γυναίκα στην τηλεόραση, γυναίκα στην Βουλή, γυναίκα στο Υπουργείο... παντού!
- Μια λέξη, 1000 έννοιες... Πάθος, γνώση, δυναμισμός.
- Γιαγιά, μάνα, ''βασανάκι''! Πόσο τις αγαπάμε και πόσο τις ''μισούμε'' τελικά; Μάλλον τις λατρεύουμε! Γιατί όλες είναι μοναδικές! Μα μόνο μια ''μοναδική'' για τον καθένα μας φίλοι μου! Χρόνια πολλά σε όλες κυρίες μου! Και ας μην είστε μερικές και τόσο...''κυρίες''. 

Την «τιμητική» τους είχαν σήμερα στο Κιλκίς, οι απατεώνες

-Πολλά τα κρούσματα με τηλεφωνικές απάτες από επιτήδειους
Σταματημό δεν είχαν σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου, από νωρίς το πρωί, οι κλήσεις προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, σχετικά με τις τηλεφωνικές απάτες που γίνονται εις βάρος συμπολιτών μας-κυρίως μεγάλης ηλικίας- με σκοπό την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών.

Video: Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς πετούν Χαρταετό


Μαθητές της 2ας τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς πετούν Χαρταετό στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (7/3/2019)

Από την OMNES Κιλκίς ζητούνται εκπαιδευτικοί.
Δείτε ΕΔΩ

Στο Ράντσο χορεύουν και φέτος οι γυναίκες, στις 8 Μαρτίου 2019


Η Α’ τάξη του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικόδημου

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 η Α’ τάξη του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς επισκέφτηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών την ιερά Μονή του Αγίου Νικόδημου του Αγιορείτου, μετόχι της Μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους, στη Γουμένισσα Κιλκίς. 

Καθαρά Δευτέρα στα "Μπουμπουχέρια" του Βαφειοχωρίου Παιονίας


Καθαρά Δευτέρα στο Καρναβάλι του Άσπρου Παιονίας


Καθαρά Δευτέρα στη Μεσιά Παιονίας

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μεσιάς «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ», σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μεσιάς και το Δήμο Παιονίας, σας προσκαλούν για να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα με παραδοσιακά εδέσματα, άφθονο κρασί και πολύ χορό, την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεσιάς.

Καθαρά Δευτέρα στη Γουμένισσα

Κάλεσμα Δήμου Παιονίας
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Καθαρά Δευτέρα στη Γουμένισσα την εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας, με σαρακοστιανά εδέσματα, φασολάδα, χαλβά, κρασί, τα Χάλκινα της Γουμένισσας και χορευτικά από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γουμένισσας (Άγιος Τρύφων, Παίονες και Διογένης ο Σινωπεύς) καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κέρκυρας

Διαδικασία χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2019

Σύμφωνα με την απόφαση 609/16822/14-02-2017 (ΦΕΚ 600/Β/24.2.2017) και την από τροποποίησή της 586/35408/21-02-2019 (ΦΕΚ 613/Β/26.2.2019) θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2019.

Δ. Αγαθόπουλος: "Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Ο Συνδυασμός «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη», στην πορεία του προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη με μεγαλοστομίες, αφηρημένες έννοιες, επικοινωνιακά σόου, με δημοσκόπους και επικοινωνιολόγους, με καισαρικές εμφανίσεις και συνθηματολογίες.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, επισκέφθηκε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. και ο μέλος του Συλλόγου και πρόσφεραν χρηματικό ποσό εις μνήμη εκλεκτού μέλους του Συλλόγου.

"Τυρί από τον τόπο μου κι ας είναι τρύπιο"


Υπογράφει ο Σταύρος  Αμοιρίδης 
Γεωπόνος Α.Π.Θ. - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στην αίθουσα "Περικλής Κολότσιος" της Π.Ε. Κιλκίς οργανώθηκε μια σύσκεψη φορέων και Μονάδων Παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων της Π.Ε. Κιλκίς με θέμα την διερεύνηση της δυνατότητας να παραχθεί ένα τοπικό γαλακτοκομικό προϊόν με την ένδειξη Π.Γ.Ε (Προστασία Γεωγραφικής Ένδειξης). 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα προσωπικά δεδομένα και το Facebook (μέρος 2ο)


Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος και διαμεσολαβητής) εμφανίστηκε ζωντανά στο στούντιο της ραδιοφωνικής συχνότητας FM100 και στην εκπομπή της κυρίας Μαίρης Λεριά "το συζητάμε" με την οποία συζήτησαν για τα δικαιώματα των χρηστών του facebook με βάση το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων γνωστό και ως GDPR (Κανονισμός 2016/679 Ε.Ε.) ο οποίος άρχισε να έχει ισχύ στις 25/05/2018 για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Video: Επίσκεψη στο τμήμα εκμάθησης τραγουδιού στο Studio του "Πόλις"


Επίσκεψη στο τμήμα εκμάθησης τραγουδιού στο Studio του "Πόλις", την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.