Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νεκρός 28χρονος πυροσβέστης στη φωτιά της Ελευσίνας

Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη φωτιά της Ελευσίνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος πυροσβέστης ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς. Άλλοι τρεις πυροσβέστες -από τις πυρκαγιές στη Σαλαμίνα και τον Ασπρόπυργο- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Το πύρινο μέτωπο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξέσπασε στα όρια Ελευσίνας-Ασπροπύργου. Κλειστή παραμένει για αρκετές ώρες η λεωφόρος ΝΑΤΟ, από τις φλόγες, που έφτασαν στο σημείο.
Η φωτιά στον Ασπρόπυργο, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από την περιοχή Μελίσσια, πάνω από την Αττική Οδό, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίστηκαν πολλές διαφορετικές εστίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ευχές για καλές δουλειές από την ΓΝΩΜΗ

Εγκαίνια Slideshow: Saplatera’s trip from Πανόραμα, Μακεδονία, Ελλάδα to was created by TripAdvisor. See another Ελλάδα slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

Επιστολή Λουράντου προς Σαμαρά: «Μην υπουργοποιήσετε το Λοβέρδο. Είναι νεκροθάφτης της Υγείας»!

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΦΣΑ) της Αθήνας… χτυπά και πάλι με αφορμή πληροφορίες που θέλουν τον Ανδρέα Λοβέρδο να επιστρέφει στο υπουργείο Υγείας. Με επιστολή του στον Αντώνη Σαμαρά ζητά να μην υπουργοποιηθεί ξανά ο Ανδρέας Λοβέρδος κοσμώντας τον με τα δέοντα …επίθετα.

Όλοι οι πίνακες με τους εισακτέους στις στρατιωτικές σχολές.Πόσοι θα είναι τελικά

Πόσοι θα είναι οι εισακτέοι στις στρατιωτικές σχολές μετά από την νέα περικοπή που αποφασίστηκε χθες; Το ΥΕΘΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο τους τελικούς αριθμούς των εισακτέων. Ιδού οι πίνακες αναλυτικά:

Δήλωση Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά την ορκωμοσία

Πατριωτισμό, αρραγή εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη. Με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βγει ο λαός μας μια ώρα νωρίτερα από την κρίση.
Θα ζητήσω αύριο το πρωί, από τη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στο λαό μας. Ευχαριστώ πολύ.

Video που έφτιαξαν Ρουμάνοι της περιοχής Rosia Montana για τον αγώνα κατά των μεταλλείων χρυσού στην περιοχή τους

"Παρχάρια" 2012 στις κατασκηνώσεις της Φύσκας Κιλκίς


2ο τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κρηστώνης «Γιώργος Τσελέπης» στην Κρηστώνη

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟΚ Κρηστώνης ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου "Γιώργος Τσεπέλης", την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 στις 17:00 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης εις μνήμη του εκλιπόντος παράγοντα της ομάδας μας Γιώργου Τσεπέλη.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερεις (4) ηλικιακές κατηγορίες, Πρότζούνιορ (2003-2005), Τζούνιορ (2001-2002), Προπαίδες (1999-2000) και Παίδες (1997-1998). Θα συμμετάσχουν έπτά (7) σωματεία με συνολικό αριθμό περίσσότερους από 250 νέους αθλητές.

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα "Η γοητεία μιας συντριβής"


"ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς αθλητικές εκδηλώσεις με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ" που διοργάνωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο και περιλάμβανε παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, αγώνες μπάσκετ και χάντμπολ, σκυταλοδρομίες, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιδαγωγικά παιχνίδια όπως μουσικά στεφάνια, τσουβαλοδρομίες, τζαμί, παπαουτσοδρομίες, ουρές κ.α. στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές.

Σήμερα, συναυλία των τμημάτων κιθάρας και αρμονίου του ΟΠΟΝΓΑ δήμου Κιλκίς

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, Αναστάσιος Αμανατίδης, σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία τη συναυλία των τμημάτων κιθάρας και αρμονίου του ΟΠΟΝΓΑ την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Η προσχολική εκπαίδευση στο νομό Κιλκίς –Δράσεις 2011-2012

Η προσχολική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο) ενταγμένη πλέον στην υποχρεωτική εκπαίδευση ουσιαστικά και τυπικά, θέτει τις βάσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη των νηπίων και την μετέπειτα στάση τους προς τη μάθηση. Το έργο της υποστηρίζεται από νηπιαγωγούς, επιστήμονες πανεπιστημιακού επιπέδου. Αρκετές μάλιστα από τις νηπιαγωγούς έχουν κάνει και άλλες σπουδές (μεταπτυχιακές, μετεκπαίδευσης, κ.ά.) έχουν δηλαδή επιπρόσθετη γνώση που ενισχύει το έργο τους. Στο νομό Κιλκίς λειτουργούν σήμερα 52 νηπιαγωγεία από τα οποία τα 35 βρίσκονται στο Δήμο Κιλκίς και τα 17 στο Δήμο Παιονίας.

Πλατανιά Κιλκίς: "Νέπε Χάμπο η Τρόικα τίνος θαγατέρα εν; "

Μια καταπληκτική παράσταση με άφθονο γέλιο, πολύ κέφι και διάθεση από τους ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης θα δοθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 στο προαύλιο του Γυμνασίου, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιάς.Είναι μια παράσταση όπου παίζονται διάφορα κομμάτια από όλες τις θεατρικές δουλειές του Γιώργου Σιδηρόπουλου,σεναριογράφου και σκηνοθέτη, ο οποίος μάλιστα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και παράλληλα θέματα της επικαιρότητας με μοναδικό σατυρικό τρόπο. Θα είναι μια καλοκαιρινή, ευχάριστη βραδιά στον λόφο του χωριού, στο προαύλιο του Γυμνασίου!!!
Σας περιμένουμε όλους!!!

Εκδήλωση μνήμης στον Ευρωπό για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φούλατζικ Μικράς Ασίας Τσαντώ Ανατολικής Θράκης

































Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου στα Φλογητά Χαλκιδικής

Επιχείρηση παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, έπειτα από διακριτική επιτήρηση του χώρου και αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε χθες (19.06.2012) το βράδυ, σε internet cafe στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ο 30χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος με τη μεσολάβηση του οποίου ενεργούταν ο παράνομος στοιχηματισμός. Επίσης, συνελήφθησαν και τρεις πελάτες του καταστήματος (δύο ημεδαποί 62 και 14 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων) για παράνομο τζόγο μέσω διαδικτύου ποντάροντας κατά τη διάρκεια τυχερού παιχνιδιού διάφορα χρηματικά ποσά.

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας για λαθρεμπορία τσιγάρων στον Προμαχώνα Σερρών

- Κατασχέθηκαν (28.000) πακέτα λαθραία τσιγάρων
- Η ζημία σε βάρος του Δημοσίου ανέρχεται περίπου στο ποσό των (88.000) ευρώ

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (18.06.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας 19, 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Συνελήφθη 43χρονος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών στην Πετραία Πέλλας

Συνελήφθη χθες (19.06.2012) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην Πετραία Πέλλας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του σπιτιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Θεσσαλονίκη: Το όζον "πνίγει" την πόλη

Αυξημένες τιμές όζοντος καταγράφηκαν τις τελευταίες μέρες τόσο στο σταθμό μέτρησης του Ελευθερίου – Κορδελιού, που δίνει τελευταία πολύ συχνά υπερβάσεις των ορίων, αλλά και στους σταθμούς μέτρησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανοράματος. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωριταξικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την αξιολόγηση των μετρήσεων ατμοσφαιρικής ρύπανσης που κάνει η Περιφέρεια,προκύπτει ότι χθες παρατηρήθηκε υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης του κοινού (180μg/m3) για το όζον στο Ελευθέριο Κορδελιό με μέγιστη ωριαία τιμή τα 223 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα,στο ΑΠΘ με μέγιστη τιμή τα 197 μικρογραμμάρια και στο Πανόραμα με μέγιστη τιμή τα 189 μικρογραμμάρια.

Γ. Παναγιωτακόπουλος: «Φτάνει πια ο κυβερνητισμός»

Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου είχα δηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση. Σήμερα και μετά τη νέα εκλογική ήττα στις 17 Ιουνίου, επιμένω στη θέση μου, καθώς τίποτα δεν έχει διαφοροποιήσει την αρχική μου εκτίμηση. Για μία ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι έστειλαν ένα σαφές μήνυμα: Καταδίκη της κυβερνητικής του πολιτικής, καταδίκη των πρακτικών που ακολουθήθηκαν, αποδοκιμασία των προσώπων που διαχειρίστηκαν την εξουσία. Με την απόφαση για συμμετοχή στη Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μετατραπεί από κίνημα σε «συμπλήρωμα» των επιλογών και των σχεδιασμών όσων θέλουν μια χώρα εξαρτημένη, φοβική και αδύναμη.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Έδωσαν τα χέρια για.. Κυβέρνηση – και τώρα η επιλογή των μελών της – Νέες συναντήσεις σήμερα Αντ. Σαμαρά με Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη·19η Κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα! – Με μέσο όρο επιβίωσης 32 μήνες! ·ΣΕ συναγερμό η ΕΛ. ΑΣ. – Άγνωστοι γάζωσαν άνδρες τη Ομάδας ΔΙΑΣ στον Βύρωνα
ΑΥΓΗ ·ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ χέρι – χέρι σε κυβέρνηση Σαμαρά- Μνημονιακή κυβέρνηση υπό τον Αντ. Σαμαρά, με τη συμμετοχή της.. αντιμνημονιακής ΔΗΜΑΡ στα σκαριά·Η Τρόϊκα έτοιμη για «επαναδιαπραγμάτευση»- Ελάχιστες έως ασήμαντες οι «τροποποιήσεις» του Μνημονίου·ΣΥΡΙΖΑ- Προετοιμασία για την «επόμενη μέρα»

Θερινές βραδιές για cinephil στο Κιλκίς


Επιτυχής η διεξαγωγή των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στα αθλήματα TAE KWON DO – KICK BOXING

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις/επίδειξη προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό Του Δήμου Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing .Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τέταρτη στις 19:00 η ώρα με την προσέλευση των συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Κιλκίς.