Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

(Video) Αγνωστη λέξη η εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Κιλκίς

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικμεπάνω στην εικόνα
Αγνωστη λέξη η εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Κιλκίς. Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, στον Περιφερειακό δρόμο του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς

(Video) Η Κιλκισιώτισσα αθλήτρια αγωνιστικού τραμπολίνο Ζωή Σιδηροπούλου, στο Κύπελλο Ελλάδος

 
Η Κιλκισιώτισσα αθλήτρια αγωνιστικού τραμπολίνο Ζωή Σιδηροπούλου, στο Κύπελλο Ελλάδος. Καμπάνης Κιλκίς, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι, άνεργοι, συνταξιούχοι
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Μέσω του Gov.gr Wallet όλες οι συναλλαγές των πολιτών με τράπεζες και εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν αντί για την ταυτότητά τους το Gov.gr Wallet στις τράπεζες και τις εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έχουν από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου οι πολίτες. Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 5003/28-10-2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση, ρυθμίζονται:η διαδικασία ταυτοποίησης με το Gov.gr Wallet στις τράπεζες και τις εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και η διαδικασία έκδοσης του εγγράφου στοιχείων ταυτότητας για τους παραπάνω φορείς στις περιπτώσεις που έχουν υποχρέωση τήρησης φωτοαντιγράφου του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Οι δικοί μας ήρωες

Στέφανος Μαυροματίδης 1915 - 1941, με τη στολή του πιλότου
Φώτο: Αρχείο Ανέστη Αθανασιάδη
Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Στο κείμενο για την 28η Οκτωβρίου αναφερθήκαμε στους δεκάδες ήρωες νεκρούς και τραυματίες της περιοχής μας του έπους του 1940 - 1941 και ιδιαίτερα στους νεκρούς του Πολυκάστρου και της Αξιουπόλεως.

Παρέμβαση Α. Τζούρτζου σχετικά με την παρέλαση της 23ης Οκτωβρίου 2022 στη Γουμένισσα

Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος

Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Παιονίας

Οι φαιδρότητες του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γουμένισσας δεν αγγίζουν την διοίκηση του δήμου και την τοπική κοινωνία.

"Να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις, κανένας εργαζόμενος μόνος του..."

Ανακοίνωση Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας

Ακόμα 17 απολύσεις έγιναν στο εργοστάσιο της ΠΥΡΑΜΙΣ, μερικές μέρες μετά τις φιέστες και τα πανηγύρια για την έναρξη της λειτουργίας της πρώην ΠΙΤΣΟΣ, όπου ακόμα και ο Υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για «μεγάλη» και «ποιοτική» επένδυση.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ημεδαπός άνδρας για κατοχή κάνναβης και λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση του κεντρικού κυλικείου της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (31/10/2022)

Η Διαχείριση Ε.Π. Κιλκίς ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. Α.Ε. προβαίνει σε δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μίσθωση του χώρου του κυλικείου της εντός Ε.Π. Κιλκίς.

Des Kai Auto: Η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών που σε ταξιδεύει σε μουσεία και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο!

Το Des Kai Auto είναι η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μουσεία και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού. Πλέον αποτελεί δυσκολία το να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με στόχο να δεις αξιοθέατα και μουσεία, οπότε για αυτόν τον λόγο έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή des kai auto. 

Περίπατος Περιπατητών Κιλκίς στον ποταμό Αγιάκ

Δελτίο τύπου 
Περιπατητών Κιλκίς

Από τον χώρο της αναμενόμενης μονάδας επεξεργασίας επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων δίπλα στην ΒΙΠΕ άρχισε ο δύσβατος παραποτάμιος του Αγιάκ περίπατος που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς μαζί με την Περιβαλλοντική Ομάδα Χέρσου ‘Αγιάκ’ την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. 

Έλληνες – Γραικοί – Ρωμιοί

Του Κώστα Μπούζα
Τρία ονόματα διεκδίκησαν τον τίτλο του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους και των πολιτών του, ύστερα από την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού. Ένδοξα και τα τρία και με ξεχωριστή θέση στη μακραίωνη ιστορία του Έθνους.

Κιλκίς: Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια κατά της ακρίβειας

Κάλεσμα της Σύσκεψης Σωματείων και Φορέων νομού Κιλκίς
Όλοι και Όλες στο Συλλαλητήριο Κατά της Ακρίβειας, την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς στις 6.00 μμ.
Οι εργαζόμενοι που υπογράφουμε αυτό το κείμενο απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής διεκδίκησης γενναίων αυξήσεων στους μισθούς και τα μεροκάματα, απάντηση στα ψίχουλα της κυβέρνησης και τα κάθε λογής pass.

Νίκη με όμορφο θέαμα για την ΚουΠα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Την καλύτερη της μέχρι στιγμής εμφάνιση, πραγματοποίησε η ομάδα μας στο δεύτερο εντός έδρας της παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Κοζάνης. Επικράτησε με 85 – 67 προσφέροντας παράλληλα όμορφο θέαμα στους φίλους της.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (1/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Αδικη ήττα
Πρεμιέρα με ήττα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, καθώς η Νέα Σάντα έφυγε νικήτρια με 3-2 από το Δημοτικό Στάδιο. Ένα αποτέλεσμα πέρα ως πέρα άδικο, καθώς ο Αλέξανδρος δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, έπαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο, και ουσιαστικά έχασε μόνος του.

Όλοι στον αγώνα Κιλκισιακός vs Εθνικός Αξιούπολης, το Σάββατο 5/11/2022

Ανακοίνωση ΑΟ Κιλκισιακού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ προσκαλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς να παρακολουθήσει τον 1ο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αφορμή την μεγάλη προσπάθεια που κάνει σύσσωμη η οικογένεια του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ να επαναφέρει την ομάδα μας εκεί που είναι η θέση της και αρμόζει με βάση την ιστορία της.