Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

(Video) Αγιασμός σχολικού έτους 2022 23 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Αγιασμός σχολικού έτους 2022 23 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

(Video) Δράση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, για την προώθηση της υγιεινής διατροφής

Δράση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, για την προώθηση της υγιεινής διατροφής, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Διάκριση μαθητή του 1ου Λυκείου Κιλκίς στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Ανακοοίνωση 1ου Λυκείου Κιλκίς
Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή της Β’ τάξης Θεόφιλο Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στην Μηχανική Τεκμηρίωση και το χάλκινο μετάλλιο στην ανάπτυξη μιας καινοτόμου ιδέας για την καταπολέμηση του διοξειδίου του άνθρακα.

Η ταινία «Αόρατη κλωστή» στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στην Τέχνη συνεχίζονται με μια ταινία που μας ζητήσατε να επαναλάβουμε όσοι δεν προλάβετε να τη δείτε το καλοκαίρι. Έτσι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ στο Σινεμά της Τέχνης σας περιμένει το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ένα haute couture αριστούργημα του Πολ Τόμας Άντερσον, η ταινία «Αόρατη κλωστή».

Σκοτώθηκε 44χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (19 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 13.50 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυκάρπης – Αριδαίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη αλλοδαπή, εξετράπη και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 44χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Γεωργαντάς: Νωρίτερα από κάθε φορά εφέτος η πληρωμή προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης, ύψους 657,3 εκατ. € - Για πρώτη φορά μέσω gov.gr

Με αφορμή την ολοκλήρωση, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (18.10.2022), της διαδικασίας πληρωμής της προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης 2022, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ετήσιες ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς