Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εκδήλωση μνήμης στην Ευρωπό για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φούλατζικ Μικράς Ασίας Τσαντώ Ανατολικής Θράκης


Υπογράφει ο 
Απόστολος Ν. Καραγιαννόπουλος

Στην Ευρωπό του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/6/2021 η καθιερωμένη ετήσια τελετή μνήμης γι' αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φουλατζικ της Μ. Ασίας και Τσαντώ της Αν.Θράκης, από το Δήμο Παιονίας συνεπικουρούμενου από τοπικούς φορείς.

Ανδρίτσος: Οι καταγγελίες για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς δεν επαληθεύτηκαν

Πηγή: grtimes.gr
Στην κατάρριψη -ως ανυπόστατων- των καταγγελιών που έγιναν για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο πόρισμα ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο το συγκεκριμένο νοσοκομείο διαχειρίστηκε την πανδημία αναφέρθηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννης Ανδρίτσος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ζητείται οικονομολόγος από φροντιστήριο στο Κιλκίς (29/6/2021)


Ζητείται οικονομολόγος από φροντιστήριο στο Κιλκίς.
Αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση:
infodate100@yahoo.com
Τηλ. 6907638850

Η "Αθλητική Παιδεία" Αξιούπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Κ16

Δελτίο τύπου "Αθλητικής Παιδείας" Αξιούπολης

Αξιόλογη ήταν η παρουσία της Αθλητικής Παιδείας από την Αξιούπολη, στον 1ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου για παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 27 και 28 Ιουνίου 2021 στην Ελευθερούπολη της Καβάλας. Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων το σωματείο εκπροσωπήθηκε από τον Κουϊμτζίδη Δημήτρη, ο οποίος προκρίθηκε και έλαβε μέρος στο μήκος και στον ακοντισμό. 

Οι κούκλες διασκέδασαν τα παιδιά στις πλατείες του Κιλκίς


Οι κούκλες βγήκαν στις πλατείες του Κιλκίς, αεικίνητες και κεφάτες σκορπώντας χαμόγελα στους δεκάδες μικρούς φίλους τους που με την μαζική παρουσία τους στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις κουκλοθεάτρου και παντομίμας έδειξαν την αγάπη τους για τις μαριονέτες, τις γιγαντόκουκλες και τα μάπετ ακόμη και σε συνθήκες καύσωνα.

Φραγγίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να υποκύπτει στον τυχοδιωκτισμό κανενό


Εισήγηση Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κιλκίς, στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κατά τη συζήτηση των μελών με τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Κοινoτικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιταλικής Δημοκρατίας, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, το Μεταναστευτικό και τη μετά-COVID εποχή.

Αγαπητοί συνάδελφοι, Έλληνες και Ιταλοί,
Γνωρίζετε όλοι, ότι διανύουμε μία δύσκολη περίοδο που αφορά διάφορους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας. Στα προβλήματα της οικονομικής κρίσης που ταλανίζουν εδώ και πολλά χρόνια τους λαούς μας, προστέθηκε και η πανδημία του κορωνοϊού, που δυστυχώς κόστισε και κοστίζει ακόμα και σήμερα χιλιάδες αθώες ψυχές. Η πανδημία όμως ανέδειξε και τις αδυναμίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την έλλειψη της απαιτούμενης αλληλεγγύης, ως προς την αντιμετώπισή της.

Το Κιλκίς του Πολιτισμού

Γράφει ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου*
Με μια μεγάλη μουσικοθεατρική εκδήλωση με τίτλο "Από την Ελευθερία της Πατρίδος... στα Ελευθέρια της πόλης μας" έκλεισε ο κύκλος των Ελευθέριων του 2021.Μια παράσταση που πραγματικά εντυπωσίασε με την αρτιότητα των συντελεστών. Τα φετινά Ελευθέρια αν και περισσότερο "άνετα" έγιναν ξανά για 2η χρονιά υπό τον κλοιό της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.Έδειξαν όμως κάτι που κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει.Το Κιλκίς του Πολιτισμού είναι εδώ, περισσότερο πρωτοποριακό από ποτέ.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς


Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης έρχεται στο Κιλκίς με αριστουργήματα του συμφωνικού ρεπερτορίου τα οποία και θα παρουσιάσει στο κοινό την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύμπραξη ενός από τους κορυφαίους πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας με το Δήμο Κιλκίς με περίοπτη θέση στο φετινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού του Καλοκαιριού.

Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου


Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «E-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» (Β κύκλος) στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Τα νέα του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς - 29/6/2021


Πολλές οι διακρίσεις αθλητών του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς στην Αθήνα
Με 2 Χρυσά, 1 Αργυρό, 1 Χάλκινο και 3 συμμετοχές έκλεισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα MUAY THAI στην Αργυρούπολη Αθήνα για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 29/6/2021, 8:08 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (28 Ιουνίου 2021) το απόγευμα, στις Σέρρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της μίας ημεδαπής, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 106,2 γραμμαρίων και 1 συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2,6 γραμμαρίων.

Κορωνοϊός (29/6/2021): 605 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 13 θάνατοι και 204 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 605, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 421.829 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 85 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 632 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ζητείται έμπειρος φιλόλογος για φροντιστήριο στο Κιλκίς - 29/6/2021


Ζητείται έμπειρος φιλόλογος για φροντιστήριο στο Κιλκίς.
Αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση: infodate100@yahoo.com
Τηλ. 6907638850

Χωροταξική κατανομή μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς 2021-2022


Ανακοίνωση Διεύθυνσης 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έχοντας υπ’ όψη:
α) Τις διατάξεις των άρθρων 8, 9 και 12 της αριθμ. 10645/ΓΔ4/23-01-2018 (Β΄120)Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»
β) Την αποδοτικότερη λειτουργία των σχολείων και την εξυπηρέτηση των μαθητών/τριών της περιοχής ευθύνης μας αποφασίζει και ορίζει τα παρακάτω Γυμνάσια και Λύκεια ως σχολεία εγγραφής για τους απόφοιτους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων ως εξής:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α.07/29-6-2021) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου 2021.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: 4η στα 150μ η Κωνσταντίνα Κούρλη - Επιτυχημένη παρουσία της Άννας Αλέρου


Στο ανακαινισμένο Στάδιο Ελευθερούπολης πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Ιουνίου ο 1ος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ανακοίνωση σχετικά με τα νοσήματα υποχρεωτικής δήλωσης


Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τα νοσήματα υποχρεωτικής δήλωσης:
"Ο OIE (Διεθνές Γραφείο Επιζωοτιών), με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατάρτισε κατάλογο με τις μεταδοτικές νόσους των ζώων, που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία των ζώων ή τη δημόσια υγεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ολόκληρη ή τμήματά της). Πολλές εξ αυτών αποτελούν Νοσήματα Υποχρεωτικής Δήλωσης στη χώρα μας.