Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

"Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις" με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Ο πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής

Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Είναι πλέον σαφές. Το έδειξε η ίδια η πορεία του Κινήματος ότι κάθε φορά που ο πρόεδρος απουσίαζε από την Βουλή οποιαδήποτε δυναμική διαμορφωνόταν από μια υψηλή συμμετοχή και ανταπόκριση των πολιτών στην εκλογική διαδικασία εξασθενούσε.

Αγιασμός των «Παιόνων» Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Παιόνων» Γουμένισσας
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6 το απόγευμα στην τελετή αγιασμού της νέας πολιτιστικής χρονιάς του Συλλόγου, στα Γραφεία μας, που βρίσκονται Παύλου Μελά 5 έναντι Α.Τ. Γουμένισσας. 

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς εκφράζει δημοσίως τα συγχαρητήριά του

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ως Μητέρα Εκκλησία, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα αποτελεί το φωτισμένο κέντρο ενότητας όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών. O Οικουμενικός Πατριάρχης αναγνωρίζεται ως διεθνής προσωπικότητα κατά το διεθνές δίκαιο και γίνεται δεκτός με τις πρέπουσες τιμές σε όλο τον πλανήτη. Η πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου στο Κιλκίς ανέδειξε για ακόμα μία φορά την αξιοσύνη της σεπτής Προσωπικότητας που διακονεί τον θεσμό.

Λαμπαδηδρομία των Παιόνων για την 112η απελευθέρωση της Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Παιόνων Γουμένισσας
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 παραμονή της Απελευθέρωσης της Γουμένισσας, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Παιόνων Γουμένισσας, με Μακεδονικές φορεσιές, αναμμένους πυρσούς και συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Παιονίας. 

Να τον χαίρονται

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Παππά
Την ώρα που διάφοροι «πληρωμένοι» γράφουν ότι τους προκάλεσε «σάλο» όσα είπε ένας στρατιώτης σε αντιπολεμική συγκέντρωση, ακριβώς την ίδια ώρα περισσότεροι από 40.000 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ. Το Ισραήλ βομβαρδίζει και εισβάλει στον Λίβανο που μετράει ήδη 2000 νεκρούς, γενικεύεται ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή και την φωτιά την βάζουν οι «σύμμαχοι» της χώρας μας, δηλαδή οι ΗΠΑ, Ισραήλ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 9/10/2024, 8:06 μ.μ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν -2- άτομα, στην οικία των οποίων εντοπίστηκαν περισσότερα από -300- γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν στις 7 Οκτωβρίου 2024 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η αλλαγή παραδείγματος στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και η Άννα Διαμαντοπούλου

Ανακοίνωση Αυτόνομης Ομάδας Υποστήριξης Άννας Διαμαντοπούλου Κιλκίς
Κατά κοινή ομολογία η οργάνωση, η παρουσία και η ουδετερότητα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς υπήρξε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ και συνιστά κομματική λειτουργία πρωτόγνωρη για την ελληνική πολιτική σκηνή. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της. Ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη.

(VIDEO) Ξεκινούν μαθήματα κοπτικής - ραπτικής στη Γουμένισσα

Με την ευλογία του Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας, οι Αρχιμανδρίτες Κόκκινος Θεόκλητος και Γραμματικός Χρήστος ευλόγησαν τον αγιασμό, τονίζοντας την στήριξη του Αγίου Γεωργίου στο νέο ξεκίνημα της Σχολής Κοπτικής Ραπτικής.

Η ζωή της ψυχής

Του Κώστα Μπούζα
Είναι γενικά αποδεκτό, ότι στην κορυφή της κλίμακας της ζωής στέκει ο άνθρωπος. Αυτό κυρίως οφείλεται στο άυλο - πνευματικό στοιχείο του. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που τον διακρίνουν, σε τούτο το επίπεδο ύπαρξής του;

Διακοπές ηλεκτροδότησης στην πόλη του Κιλκίς, την Κυριακή 13/10/2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΟΙ: ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΠΟ ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΕΩΣ ΑΜΠΕΛΩΝ, ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΕΩΣ ΑΜΠΕΛΩΝ, ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΠΟ Κ. ΜΑΚΟΥΛΗ ΕΩΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ, ΑΜΠΕΛΩΝ ΑΠΟ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ ΕΩΣ ΣΤΕΝΗΝΑΧΟΥ, Β’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 13-10-2024 ΚΥΡΙΑΚΗ, από ώρα 10:30 έως 14:30.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη ένα άτομο για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 3 κιλά ηρωίνης
Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

(VIDEO) Παιδιά Δημοτικού ενημερώνονται για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Παλατιανού Κιλκίς

Παιδιά Δημοτικού ενημερώνονται για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Παλατιανού Κιλκίς. Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024.