Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Πρωτοφανείς καταστροφές στον Άγιο Πέτρο από τη σφοδρή χαλαζόπτωση

Αυτοψία στην περιοχή του Αγίου Πέτρου του Δήμου Παιονίας για καταγραφή των καταστροφικών ζημιών που προκλήθηκαν από την απογευματινή χαλαζόπτωση, θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή, νωρίς το πρωί με εντολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γεωργαντά κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τη Διευθύντρια του φορέα. 

(Video) ΚΙΛΚΙΣ: Πετυχημένο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Σύλλογο Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας

Πετυχημένο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Σύλλογο Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας, με τίτλο "Σχολές, Σπουδές και Συμπλήρωση Μηχανογραφικού" την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022.

Επίδειξη πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς για τους αστυνομικούς Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού
Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία επίδειξη βασικών αρχών πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ και σωστή χρήση απινιδωτή για τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, απο καταρτισμένους εθελοντές του σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κλιμάκιο του ΤΕΕ/ΤΚΜ στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Κλιμάκιο του ΤΕΕ/ΤΚΜ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γεώργιο Τσακούμη, είχε συνάντηση την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στο Διοικητήριο με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη.

Η συναυλία "Αυλή της Μουσικής" στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς



Από το Σάββατο η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για τους αγώνες «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

Ανακοίνωση Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και η διοργανωτική επιτροπή ενημερώνουν τους αθλητές και τις αθλήτριες από το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή, ότι μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους, το Σάββατο 25/6 ώρες 18:00-21:00 από την πλατεία Λατσιών (απέναντι από το Δημαρχείο Κιλκίς) όπου και θα λειτουργεί γραμματεία προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων. 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Σεμινάριο Εργασιακής Συμβουλευτικής στην Αξιούπολη

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, στα πλαίσια των υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για την ένταξη στην αγορά εργασίας που προσφέρει, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, θα υλοποιήσει την Τετάρτη 29/6/2022 και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης, το σεμινάριο με τίτλο "Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα –Συνοδευτική Επιστολή."

Μαρία Σπυράκη προς Φρανς Τίμερμανς: Πλαφόν στη χονδρική του φυσικού αερίου και αλλαγή μοντέλου τιμολόγησης του ηλεκτρισμού

Την ανάγκη να αλλάξει άμεσα το μοντέλο τιμολόγησης του ηλεκτρισμού και να αποσυνδεθεί από το φυσικό αέριο που είναι το ακριβότερο ορυκτό καύσιμο στον κόσμο, προκειμένου να μειωθεί η τιμή του, υποστήριξε η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τη διασφάλιση του εφοδιασμού της ΕΕ με φυσικό αέριο ενόψει του χειμώνα, ενώπιον του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συμβολή της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης με τη Συμμαχική οδό

Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, αποκλείεται η απευθείας πρόσβαση από την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης προς τη Συμμαχική οδό, προκειμένου να εκτελεστούν αναγκαίες εργασίες στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του ανισόπεδου κόμβου Κ16.

Διαγωνισμός Πιροσκί 2022, στην Ευκαρπία Κιλκίς



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 23/6/2022, 8:25 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ημεδαπή για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση ναρκωτικών.

Εσπερινό επαγγελματικό Λύκειο θα λειτουργήσει στο Κιλκίς

Εσπερινό επαγγελματικό Λύκειο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Κιλκίς από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά με τους παρακάτω τομείς: Εφαρμοσμένων Τεχνών, Μηχανολογίας, Πληροφορικής και Υγείας - Πρόνοιας – Ευεξίας.

Στο Κιλκίς το «Να σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι

Δελτίο τύπου Θεάτρου Metropolitan

Το διεθνές μπεστ σέλερ του Χόρχε Μπουκάι, που έκλεψε την παράσταση και λάτρεψε το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας διαδοχικά sold-out, έρχεται φέτος το καλοκαίρι στην πόλη σας, για μια και μόνο μέρα, την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Ξεκινούν οι αιτήσεις μεταβιβάσεων δικαιωμάτων ενίσχυσης- Καταληκτική ημερομηνία υποβολής 25/07/22

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τέθηκε σε λειτουργία, η εφαρμογή, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις μεταβιβάσεων δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης. Για το τρέχον έτος, 2022, καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων μεταβίβασης ορίζεται η 25/07/2022.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη διανομή των δεμάτων αγάπης στις 400 οικογένειες που στηρίζει ο ΕΕΣ Κιλκίς κυκλικά κατά τη διάρκεια του χρόνου.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης και με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, για ακόμη μια φορά, επιτέλεσαμε το γεμάτο ανθρωπιά έργο μας.

Νέα ψηφιακή υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών, θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ασφαλείς, άμεσες, δίχως ταλαιπωρία και γραφειοκρατία συναλλαγές με τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου εξασφαλίζει για τους δημότες ο Δήμος Παιονίας, θέτοντας σε λειτουργία τη νέα υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών.

Αναζητούνται συνοδοί κατασκήνωσης από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης είναι σε αναζήτηση συνοδών κατασκήνωσης για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης για το καλοκαίρι 2022.

Εγκαίνια των νέων χώρων του ΝΗΡΕΑ στο Κιλκίς



Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για την 109η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Η μάχη του Κιλκίς τον Ιούνιο του 1913, υπήρξε από τις φονικότερες μάχες της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, όπου οι απώλειες ήταν 8.823 νεκροί και τραυματίες. Με την μεγάλη αυτή νίκη σώθηκε η Θεσσαλονίκη, και κατέρρευσαν τα σχέδια των Βουλγάρων για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας».

(Video) Πανηγυρική παρέλαση της ομάδας κρουστών αϊΝΤΟς, από την πλατεία Λατσιών στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς

Πανηγυρική παρέλαση της ομάδας κρουστών αϊΝΤΟς, από την πλατεία Λατσιών στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/6/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε μεγάλο Διεθνές Τουρνουά ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συνεχίζει να συμμετέχει σε μεγάλα Διεθνή Τουρνουά, και την Παρασκευή ξεκινά ένα ακόμη κόντρα στις πιο δυνατές ακαδημίες των Βαλκανίων. Το Balkan International Cup στα γήπεδα Μάτα στην Θεσσαλονίκη.