Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Η καθημερινότητα του Κιλκίς, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Φ. Α.
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. Οδός 21η Ιουνίου στο Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τετάρτη 5/8/2020, 08:10 μ.μ.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Προσοχή: Στη Δοϊράνη κυκλοφορούν βρωμιάρικα δίποδα

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
"Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά" λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι (Κιλκισιώτες, άλλοι διερχόμενοι Έλληνες αλλά και Σκοπιανοί κυρίως νταλικιέρηδες) που είναι μαλωμένοι με την καθαριότητα και την αρχοντιά. Αυτά τα βρωμιάρικα δίποδα, μας περιφρονούν, μας χλευάζουν, μας ταπεινώνουν. 

Παρατείνεται η άδεια παραμονής μετακλητών εργατών γης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατόπιν συνεννοήσεως με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη με γνώμονα την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και την απλοποίηση των διαδικασιών για την απασχόληση των εργατών γης σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις, παρατείνει την ισχύ της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα" (ΦΕΚ Α' 90 / 01-05-2020)".

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την άνιση μεταχείριση των δικαιούχων ομογενών της Εθνικής Σύνταξης

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, 29 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους και η Ειρήνη Αγαθοπούλου, τονίζουν την άνιση μεταχείριση που υφίστανται οι δικαιούχοι ομογενείς της Εθνικής Σύνταξης.

ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση: Είμαι παιδί, όχι αριθμός

Στον «αέρα» το νέο site της ΔΕΔΑ www.deda.gr – Όλες οι υπηρεσίες με ένα «κλικ»

Δελτίο τύπου Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ)
Μια νέα ψηφιακή εποχή ξεκινάει από σήμερα για τη ΔΕΔΑ, έχοντας ως αφετηρία τη νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας, καθώς και τη δυναμική της παρουσία στα social media. Με τα σύγχρονα εργαλεία που προσφέρει η εταιρεία, οι πολίτες έχουν πλέον τη δυνατότητα άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομών φυσικού αερίου στην ελληνική περιφέρεια, καθώς και για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτό το φθηνό και φιλικό, προς το περιβάλλον, καύσιμο.

Μαγικές στιγμές έζησαν οι Περιπατητές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Μαγικές στιγμές στην Αρχαία Πύδνα των παλαιοχριστιανικών και βυζαντινών χρόνων την πανσέληνο του Αυγούστου υπό τις μελωδίες ορχήστρας, χορωδίας και τραγουδιστών των Πιερίδων Μουσών έζησαν μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς.

Πέλλα: Σκοτώθηκε 38χρονος σε τροχαίο

Χθες (4 Αυγούστου 2020) και ώρα 17.10 περίπου, στο 56ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

ΚΔΑΠ Kinesis: Παράταση μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021" παίρνουν παράταση μέχρι την Παρασκευή 7/8/2020, λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες μέρες υποβολής τους.

"Συγχαρητήρια, κάνατε περήφανη την κοινωνία του Δήμου Παιονίας"

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας 
Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας Παίδων του Αθλητικού Συλλόγου Αλέξανδρος Αξιούπολης για την σπουδαία συμμετοχή τους στο final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, κάνοντας υπερήφανη όλη την τοπική κοινωνία.

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» (πρωινά και απογευματινά τμήματα)

Ανακοίνωση Παιδικού Σταθμού «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό να παρέχουμε διαρκώς ανανεωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.