Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αναγέννηση Πλαγιάς ευχαριστεί θερμά την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Ευχαριστήριο Αναγέννησης Πλαγιάς προς την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας
Eκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, δεχθείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την δημοσιογραφική παρουσία σας στην επίσημη και τυπικά έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020 – 2021 με την πραγματοποίηση του καθιερωμένου Αγιασμού που έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο της Πλαγιάς.

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για τις διοικητικές κρίσεις στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ»
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύς καιρός για να αποκαλυφθεί το σκληρό και αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των ανθρώπων που υλοποιούν την πολιτική και το πρόγραμμα της.

Παρουσίαση του τεχνικού προγράμματος 2021, στους προέδρους των κοινοτήτων του δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου Παιονίας παρουσίασαν στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου το τεχνικό πρόγραμμα που θέτουν προς διαβούλευση για το 2021 στην αντίστοιχη επιτροπή η οποία πρόκειται να συνεδριάσει στις 24 Σεπτεμβρίου, καθώς και στο δημοτικό συμβούλιο που θα ακολουθήσει.

Επίσκεψη Δημάρχου Παιονίας στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Θεόδωρο Χριστοφορίδη επισκέφτηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη 2020 ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης με τον αντιδήμαρχο Δημοτικής ενότητας Γουμένισσας κ. Ευάγγελο Νίτση. 

Δήλωση Μηνά Παπαδόπουλου για τις διοικητικές κρίσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Πιστή στην αγαπημένη της συνήθεια του "διαίρει και βασίλευε" η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με νέο υποβολέα τη θεματική επιτροπή υγείας, προσπαθεί να δώσει κομματικό χρώμα στην απόφαση των διοικητικών κρίσεων του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, συμπαρασύροντας δυστυχώς μεμονωμένα στελέχη από την παράταξή μας που φαίνεται να έχουν επιλέξει τη μοναχική πορεία προς το αδιέξοδο.

Λόγω Covid 19: Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς αναστέλλει τις δραστηριότητές του


Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, υπακούοντας στις προτροπές των ειδικών, αποφάσισε να συνεχίσει την αναστολή των δραστηριοτήτων του.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τετάρτη 23/9/2020,9:30 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 
Συνελήφθη χθες (22 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα "Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ"


Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι και πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:00.

Άρης Παντελεήμονα 1960 - 2020: 60 χρόνια από το πρωτάθλημα περιφέρειας Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Άρη Παντελεήμονα 
Συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος περιφέρειας Κιλκίς από την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα. Την 31η Ιουλίου του 1960 η ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη σε αγώνα κατάταξης για την πρώτη θέση του 1ου ομίλου του Νομού Κιλκίς καθώς ισοβάθμησε με την ομάδα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Νέας Σάντας στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. 

Εγκληματική αδιαφορία του υπουργείου παιδείας απέναντι στα μορφωτικά και υγειονομικά δικαιώματα των μαθητών/τριών


Δελτίο τύπου Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών ν. Κιλκίς "Ανασυγκρότηση"
Δεύτερη εβδομάδα έναρξης των μαθημάτων και τα προβλήματα αναφορικά με την ασφαλή λειτουργία των σχολείων παραμένουν άλυτα: συνωστισμός ακόμα και 27 μαθητών στις σχολικές αίθουσες, που συχνά είναι μικρές και ελλιπώς αεριζόμενες, ελλείψεις στο προσωπικό καθαριότητας, ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό (πάνω από 8.000 κενά σε Α/θμια και Β/θμια), αδυναμία τήρησης των μέτρων ασφάλειας λόγω κτηριακών προβλημάτων.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη για την κατάσταση του προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ της 4ης ΥΠΕ


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 
Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Υγείας (αρ. πρωτ. 9800/455/21.9.2020) με θέμα την κατάσταση του προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ της 4Ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) κατέθεσαν από το Κίνημα Αλλαγής ο τομεάρχης υγείας κ. Ανδ. Πουλάς, οι βουλευτές - μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γεωρ. Φραγγίδης και κ. Μπ. Μπουρχάν, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Βασ. Κεγκέρογλου και οι βουλευτές κ. Ιλχάν Αχμέτ, κ. Χαρά Κεφαλίδου και κ. Απ. Πάνας.

Με το 50% των εκθετών θα λειτουργήσει λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 26.9.2020


Με το 50% των εκθετών ήτοι με εκατόν έντεκα (111) παραγωγούς και επαγγελματίες θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Αυτοψία Α. Τζιτζικώστα στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στη Λίμνη Δοϊράνη στο Κιλκίς


Αυτοψία στα έργα καθαρισμού και ανάπλασης της λίμνης Δοϊράνης στο Κιλκίς πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης", ευχαριστεί θερμά...


Υπογράφει ο 
Χαράλαμπος Σιμιτσής
Διευθυντής 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης" 
Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης" ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κυριακίδη και τους Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη και κ. Ιωάννη Χατζηαποστόλου για την άμεση ανταπόκριση τους για τον έλαιοχρωματισμό και την αποκατάσταση του φωτισμού στο διάδρομο του σχολείου μας. Ευελπιστούμε ότι στο νέο προγραμματισμό θα περιλαμβάνεται και ο έλαιοχρωματισμός των αιθουσών του σχολείου μας.

(Video) Τρύγος στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Τρύγος στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Συντεχνιακή νοοτροπία και στασιμότητα αποπνέει η «καταγγελία» του Δ.Σ. των εργαζομένων του Νοσοκομείου


Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Σε απάντηση της από 20-09-2020 «καταγγελίας» του Δ.Σ. των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς περί «καθαιρέσεων Προϊσταμένων ενόψει εκλογών» σας γνωρίζουμε τα εξής.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, για σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 19/23-09-2020) που ισχύει σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Εθιμοτυπική επίσκεψη προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στη βιομηχανία ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν την Τρίτη 15/9 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης συνοδευόμενος από τον Δκό Προϊστάμενο Γιώργο Ηλιάδη, στην επιχείρηση ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου. Στην επιχείρηση τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΑΕ Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο οποίος τους ενημέρωσε για την λειτουργία της εταιρείας και τα παραγόμενα προϊόντα της, επισημαίνοντας παράλληλα την σημαντική της συμβολή στην αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος στην χώρα μας και την ενίσχυση της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.

Γιάννης Χατζηαποστόλου: Όλα γίνονται για κάποιο λόγο


Συνέντευξη από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών - Οικονομικών Δήμου  Κιλκίς, Ιωάννη Χατζηαποστόλου στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Νέα γενιά πολιτικών, δραστήριος και γεμάτος όρεξη στο να προσφέρει...
Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ: Καταγωγή, επάγγελμα, σπουδές, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, κλπ.

Βρήκαν το ρυθμό τους, οι μικρές αθλήτριες της Ακαδημίας Βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Ακαδημίας Βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς
Πρώτη μόλις εβδομάδα λειτουργίας της Ακαδημίας Βόλεϊ του Αίαντα και ήδη οι μικρές μας αθλήτριες βρήκαν το ρυθμό τους. Δημιουργήθηκαν τα τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους και οριστικοποιήθηκαν οι ώρες του κάθε τμήματος έτσι ώστε οι γονείς να προγραμματίσουν και τις άλλες δραστηριότητες των αθλητριών μας.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, νέας γενιάς, εθελοντισμού και διά βίου μάθησης κ. Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, για την προσφορά δύο ολόσωμων φορμών προστασίας πολλαπλών χρήσεων από αντιμικροβιακό ύφασμα, για τον υπεύθυνο covid 19 της σχολικής μας μονάδας.