Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, 19.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Πρώτη τακτική συνεδρίαση της ΠΕΔΚΜ - Ομιλία Λάζαρου Κυρίζογλου

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
Η πρώτη τακτική συνεδρίαση του 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΚΜ άρχισε με την ευλογία της βασιλόπιτάς της από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως π. Διονύσιο Πατσάνη, ο οποίος μετέφερε στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις ευχές του, ευρισκομένου στον Άγιον Όρος, επιχωρίου Μητροπολίτη κ.κ Βαρνάβα.

Κιλκίς: Η Ελένη Τσαρίδου ζωντανά στο Da Vinci Bar


Κιλκίς: Ζωντανή μουσική, Eλληνικό Ροκ και Έντεχνο, στο Takefive Art Cafe


Συνελήφθη 21χρονος, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (17-01-2017) 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κιλκίς: Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS προς όφελος της Επιχείρησής σας


Η αναγνωρισιμότητα και το κόκκινο χαλί

Του Δημήτρη Νίκογλου
Η αναγνωρισιμότητα λειτουργεί όπως το λάδι στον μεντεσέ, ανοίγει την πόρτα ευκολότερα και χωρίς να τρίζει. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω και αυτούς τους γνωστούς αγνώστους που ανοίγουν τις πόρτες αθόρυβα, με επιμονή, με αφοσίωση και χωρίς καν να χρειαστεί το λάδι στον μεντεσέ.

ΔΑΚ Κιλκίς: Αίας Κιλκίς vs Νίκη Αιγινίου, 21 Ιανουαρίου 2017


Δήμος Κιλκίς: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Μετά από απόφαση του Δήμαρχου Κιλκίς, δεν θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2017, τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των βλαβών που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης:

Θεσσαλονίκη: Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έρχεται στη σκηνή της ΒΕΝΤΕΤΑΣ

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έρχεται στη σκηνή της ΒΕΝΤΕΤΑΣ με ρεφρέν μιας άλλης εποχής. Θα σιγοτραγουδήσουμε αξέχαστες επιτυχίες του για δυο εμφανίσεις Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Σέρρες: Συνελήφθη 43χρονος να αυνανίζεται μπροστά σε 18χρονη

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Aνανέωση των δελτίων μετακίνησης Α.με.Α.

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι η ανανέωση των δελτίων μετακίνησης Α.με.Α. θα γίνεται από τις 19 Ιανουαρίου 2017 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2017.

Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς: Διήμερη εξόρμηση και κοπή πίτας στο Bansko Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko Βουλγαρίας, το διήμερο 28 – 29 Ιανουαρίου 2017. Στη συγκεκριμένη εξόρμηση προγραμματίζεται και η Κοπή πίτας του Συλλόγου για το 2017. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 22χρονο για κατοχή χασισιού

Συνελήφθη σήμερα (18-01-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, 13.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Μεγάλες ελπίδες για τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα

Οι εξελίξεις για την θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα είναι καταιγιστικές. Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων FDA αποφάσισε την κατά προτεραιότητα εξέταση του θεραπευτικού συνδυασμού του pembrolizumab με χημειοθεραπεία (πεμετρεξίδη και καρβοπλατίνη) ως θεραπεία πρώτης γραμμής για ασθενείς με μεταστατικό ή προχωρημένο μη πλακώδη μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα (ΜΜΚΠ), ανεξαρτήτως της έκφρασης του PD-L1 στους όγκους τους και χωρίς γονιδιωματικές αλλοιώσεις EGFR ή ALK. Η ετυμηγορία του FDA αναμένεται στις 10 Μαΐου 2017.

Έως τις 8 Φεβρουαρίου 2017 οι εγγραφές στο Διεθνές Συνέδριο Παιδοψυχολογίας

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου συνεχίζονται οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: "Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική-Διεπιστημονικές προσεγγίσεις και Προοπτικές,"που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου (στο Aegean Omiros College, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 17,) και στη Θεσσαλονίκη στις 18 & 19 Φεβρουαρίου (στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου).

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου «Πώς να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας»

Ο τομέας Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο», με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του ψυχιάτρου-παιδοψυχιάτρου και καθηγητή Κρίτωνα Χριστιανόπουλου, με τίτλο «Πώς να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας».

Θεσσαλονίκη: Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στο Block 33

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: