Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ευχές Πάσχα από τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Κ. Πουντζουκίδη


Ευχές Πάσχα από τη Δημοτική Παράταξη Κιλκίς "Συμμετέχω"


Εθελοντική αιμοδοσία ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ ανταποκρινόμενες στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας καλεί τα μέλη της να δώσουν αίμα. Γι αυτό το λόγο και στα πλαίσια της Πανελλαδικής αυτής δράσης , σήμερα ο Πρόεδρος και μέλη της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς προσέφεραν αίμα, με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη αυτές τις τόσο δύσκολες μέρες που διανύουμε. «Μένουμε σπίτι» αλλά δεν ξεχνάμε αυτούς που έχουν ανάγκη από αίμα. 

(Video) Οι δρόμοι του Κιλκίς την Κυριακή 12 Απριλίου 2020


Οι δρόμοι του Κιλκίς την Κυριακή 12 Απριλίου 2020, μέσα από ένα βίντεο του συνεργάτη της Γνώμης Στάθη Καλιντέρη.

ΟΛΜΕ: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει, με αντιδημοκρατικές ενέργειες, στην ψήφιση αντιεκπαιδευτικών νόμων

Ανακοίνωση ΟΛΜΕ
Τις τελευταίες ημέρες, με πληθώρα δημοσιευμάτων και κυβερνητικών «διαρροών» προαναγγέλλεται η επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας, να φέρει άμεσα, προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία. 

Ευχές Πάσχα από την Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Ευχές Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε απαιτείται η συνεργασία όλων μας ώστε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης της πανδημίας.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας, 14/4/2020

Κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την 15η Απριλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και μεταξύ των ωρών 13.00 έως 14.00, για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης "Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπ/σμού οικον. έτους 202".

Ευχές Πάσχα από τη Διοίκηση και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κιλκίς


Πασχαλινός χαιρετισμός και ευχές προς όλους του Μητροπολίτη Γουμένισσας κ.κ. Δημητρίου

Υπογράφει †Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Αδελφοί μου χριστιανοί, ο Αναστάς Κύριος να είναι μαζί με όλους σας:
Πρώτα με τον κάθε άρρωστο και πονεμένο, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, με τους φρουρούς της κοινωνικής ασφάλειας και της εθνικής γαλήνης, με όσους υπομένουν προσωπικά και όσους αποτρέ-πουν την ένταση της πανδημίας, με όσους οργανώνουν και υπηρετούν την ασφάλεια της εθνικής ειρήνης·

ΧΩΜΑ Κιλκίς: Οι αξίες μας

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ Κιλκίς
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αξίες του αθλητισμού ο αθλητικός σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου μας κ. Κυριακίδη Δημήτρη.

Διαδικτυακή αναμετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς


Ανακοίνωση Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς
Μετά από αίτημα πολλών ευσεβών και φιλακόλουθων πιστών, λόγω της μη συμμετοχής τους στις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας οι οποίες τελούνται κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ θα αναμεταδίδει μέσω του Καναλιού της στο Youtube τις Ιερές Ακολουθίες που τελούνται από την Αδελφότητα της Μονής και τους Ιεροψάλτες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Διαδικτυακές εκπομπές της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"


Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
"Ο υπέροχος ποντιακός πολιτισμός, μεστός νοημάτων και αξιών, οφείλει να πάρει τη θέση που του αξίζει στην ελληνική κοινωνία. Και δεν είναι θέμα τιμητικής διάκρισης μα πιότερο η κρατούσα των καιρών ανάγκη να νοηματοδοτηθεί εκ νέου η ζωή μας και να δημιουργηθούν στέρεες βάσεις για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας."

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για την ψυχοκοινωνική στήριξη νοσηλευτριών και νοσηλευτών

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσαν 47βουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία της Βουλεύτριας Ν. Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου, αναφορικά με την ανάγκη ψυχοκοινωνικής στήριξης και ενδυνάμωσης του νοσηλευτικού προσωπικού με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα απαιτεί ισχυρά ψυχικά αποθέματα ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας του covid-19.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 14/4/2020, 9:30 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνιάσθηκε ληστεία σε κατάστημα στην Ημαθία
Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας.

(Video) Δωρεά νοσοκομειακού υλικού από το Επιμελητήριο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δωρεά νοσοκομειακού υλικού από το Επιμελητήριο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς, την Τρίτη 14 Απριλίου 2020.

(Video) 82χρονος Κιλκισιώτης: Μένω στο σπίτι για να αποφύγω τα χειρότερα


(Κιλκίς, Τρίτη 14 Απριλίου 2020) O 82χρονος Κιλκισιώτης Γιάννης Ελευθεριάδης, μας λέει ότι μένει στο σπίτι για να αποφύγει τα χειρότερα.

Έτοιμο για δημοπράτηση το αντιπλημμυρικό έργο του Αγίου Πέτρου

Το μεγάλο πρόβλημα των πλημμυρών που αντιμετώπιζε ο οικισμός Αγίου Πέτρου, επιλύεται οριστικά, με έργο που θα δημοπρατηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς για να συζητήσει την πραγματική διάσταση της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής. Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Χατζημλάδης Χρήστος, η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βιδιαδάκης Μιχάλης, ο συντονιστής της ΝΕ, κ. Κεσίδης Αναστάσιος και μέλη της ΝΕ.

Χ. Παπαστεργίου: Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία"
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό τεκμηριώνουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και η πρόσφατη, δυστυχώς, εκ νέου αύξηση, των κρουσμάτων στην Κίνα. 

Ευχές Πάσχα από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Ευχές Πάσχα, από το Ράντσο Κιλκίς


"Φτάνει ο εμπαιγμός των εργαζομένων στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Ανακοίνωση Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας - Δυνάμεων στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. 
Μπροστά στην ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας «θυμήθηκαν» την αναγκαιότητα των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» (ΒΣΣ), όπως και όλων των εργαζομένων σε κοινωνικές δομές (ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜΕΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ κλπ).

Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί και συγχαίρει τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κοινωνικής εθελοντικής προσφοράς για κατασκευή προστατευτικών μασκών προσώπου με αποδέκτες δημότες και φορείς που έχουν ανάγκη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού. 

Ευχές Πάσχα από τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τον βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο Φραγγίδη


Ευχές Πάσχα από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος Κιλκίς"


Ευχές Πάσχα από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τη Θρακική Εστία Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από το Δήμαρχο Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη


"Νηρέας" Κιλκίς: Παραμένουμε μαζί, παραμένουμε συνδεδεμένοι

Ανακοίνωση
"Νηρέα" Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε για τη νέα μας διαδικτυακή δράση με τίτλο "Παραμένουμε μαζί, παραμένουμε συνδεδεμένοι" και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε. Μπορείτε να τη δείτε είτε από την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης, πατώντας τον σύνδεσμο  http://www.kpnireas.gr/?p=1259 είτε στη σελίδα μας στο Facebook Νηρέας Κέντρο Πρόληψης. 

Απαγορεύεται το ψάρεμα στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και στα λοιπά ρέοντα ύδατα της Π.Κ.Μ

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκε με την υπ’ αριθ 194530(572)/09-04-2020 Απόφαση με ΑΔΑ:655Ρ7ΛΛ-Χ5Θ η απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων με κάθε μέσο και εργαλείο, για την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών, στους ποταμούς Αξιό, Αλιάκμονα, Γαλλικό, Εδεσσαίο, Αλμωπαίο, Στρυμόνα, Λουδία και Αγγίτη μέχρι τα όρια με το Νομό Δράμας (θυρόφραγμα οικισμού Συμβολής) και σε όλους τους παραποτάμους, χειμάρρους, ρυάκια, γεωφράγματα και υδάτινα κανάλια αυτών καθώς και σε όλα τα λοιπά ρέοντα ύδατα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής λίμνης Άγρα, από Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 και ώρα 12 π.μ. μέχρι και την Σάββατο 06 Ιουνίου 2020 και ώρα 12 π.μ

Συστάσεις για την καθαριότητα στα πεζοδρόμια του Κιλκίς

Συστάσεις για την αποφυγή αυθαίρετης απόθεσης ογκωδών αντικειμένων στα πεζοδρόμια δίπλα στους συμβατικούς κάδους απορριμμάτων καθώς και για την πρόχειρη απόρριψη χύμα κλαδιών και χόρτων μέσα στους κάδους απευθύνει στους δημότες του Κιλκίς η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα.

Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς: Ποιμαντορική Εγκύκλιος για το Άγιο Πάσχα 2020

†Ὁ Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου
Αθανασίου Εμμανουήλ
Αγαπητοί μου χριστιανοί,
Με πόνο ψυχής και συνοχή καρδίας, σας απευθύνω αυτές τις λιγοστές γραμμές εν΄ όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας στην οποία εισήλθαμε. Όπως όλοι έχουμε κατανοήσει, με αίσθημα ευθύνης και υπακοής στους ειδικούς και στις αρχές, τηρούμε όλες τις οδηγίες τους και προφυλάσσουμε έτσι τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, από την επιδημία του κορωνοϊού που ήρθε και άλλαξε όλη την καθημερινή, κοινωνική και θρησκευτική μας ζωή.