Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης ως στιχουργός

Μοναδικός ο δημιουργικός συνδυασμός Λειβαδίτη - Θεοδωράκη, όμως η απόδοση των τραγουδιών τους στη συγκεκριμένη παρουσίαση από τη μουσική παρέα των Κυριάκου, Χρήστου και Βλαδίμηρου είναι μαγική - καταπληκτική. Μπράβο στους υπέροχους και πολλά υποσχόμενους μουσικά αυτούς νέους οι οποίοι κατόρθωσαν να δώσουν όλο το χρώμα και το συναίσθημα που είχαν καταθέσει οι δημιουργοί των. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΝΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΩΡΓΟ ΚΑΙ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

Πέτρος Παππάς: 8 κενές θέσεις νοσηλευτών στα Ειδικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ( ΕΛΕΠΑΠ ) δικαιούται 2 θέσεις νοσηλευτών ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των περίπου 50-60 παιδιών που φοιτούν σε καθεστώς ολοήμερης λειτουργίας, δηλαδή σε 2 βάρδιες.

Σε βιβλιοθήκη μετέτρεψαν την στάση του ΚΤΕΛ οι εθελοντές κάτοικοι του χωριού Μεσιανό του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μια ακόμη πολύ όμορφη ιδέα υλοποιήθηκε από τους εθελοντές κατοίκους στο χωριό Μεσιανό του Νομού Κιλκίς οι οποίοι συνεχίζουν να αναβαθμίζουν το χωριό δυναμικά και με ευχάριστα αποτελέσματα.

Παύλος Γερουλάνος στην «Γνώμη Κιλκίς»: Στόχος μου να σπάσω το «Αθηνοκεντρικό» κράτος

Συνέντευξη παραχώρησε στην «Γνώμη Κιλκίς Παιονίας» και τον δημοσιογράφο, Μπάμπη Καραγεωργίου ο Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα του δημογραφικού ανέφερε πως «οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ο κόσμος να μπορεί ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας» ενώ τόνισε πως το «το γεγονός πως έχουμε δημιουργήσει ένα κράτος «Αθηνοκεντρικό», κρατάει πίσω την ανάπτυξη της περιφέρειας.»

Σύσκεψη με θέμα την προσωρινή μετεγκατάσταση των δικαστικών υπηρεσιών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Μετά την τελετή αγιασμού από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, του χώρου που θα ανεγερθεί το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πρωτοδικείο Κιλκίς με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργαντά, του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη, της Προέδρου και της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κιλκίς, της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Αρτόγλου και των Προϊσταμένων των Γραμματειών του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας.

Δρόμοι της φωτιάς (Ευθυμογράφημα με παροιμίες)

Του Κώστα Μπούζα
Τους ένωνε ένα φλογερό πάθος, απ’ την άλλη όμως ήταν ευέξαπτοι. Έτοιμοι να πάρουν φωτιά με το παραμικρό. Η σπίθα που άναψε την τελευταία πυρκαγιά ήταν μια φλογερή ύπαρξη ντυμένη στα κόκκινα, που κυριολεκτικά άναβε φωτιές.

Στέφανος Παραστατίδης: Η μη αξιοποίηση του ποταμού Αξιού και ο ενεργοβόρος Τ.Ο.Ε.Β.

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Βαφειοχώρι Κιλκίς όπου συναντήθηκε με το Συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β. Λίμνης Αρτζάν – Αματόβου, το οποίο ασκεί αποκλειστικά τη διοίκηση και τη διαχείριση της λίμνης. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, Νίκο Καραβαλάκη αλλά και τα μέλη για την υποδοχή και τη συνάντηση.