Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Καταστροφική πλημμύρα στο χωριό Καμπάνη Κιλκίς

Παρεμβαίνουν οι αναγνώστες της Γνώμης, Γιώργος Κρικώνης και Σοφία Μεσίγκου
"Γειά σας...
Δρόμοι του χωριού Καμπάνη μετά την απογευματινή πλημμύρα. Πολλές καταστροφές. Πολλή λάσπη. Απόγνωση γιατί όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένα στους αρμόδιους που δεν ιδρώνει το αυτί τους. Και η αποχέτευση που έφτιαξαν δεν λειτούργησε. Παράδειγμα: Το σούπερ μάρκετ Ηλιάδη πλημμύρισε, ενώ απ' έξω στο δρόμο είχε γίνει αντιπλημμυρική επέμβαση.
Δεν τραβήξαμε άλλες φωτογραφίες. Δεν υπάρχει λόγος."

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου στην ΕΡΤ

Την Τρίτη, 25/6/19 και ώρα 17.00-19:00, η υπ. βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Στο δρόμο προς την κάλπη", με το δημοσιογράφο Γιάννη Δάρρα.

Δείτε Video από την ετήσια έκθεση 2019 της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς


Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης 2019 της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, έγιναν στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:30

Στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, " Ο Μικρός Πρίγκιπας"

Απόψε, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, λόγω του καιρού η παιδική παράσταση "Ο μικρός πρίγκιπας" από το Θέατρο του Βορρά μεταφέρεται από το Θέατρο Λόφου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κιλκίς, την ίδια ώρα (9 μ.μ.).

Πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019.

Προσκλητήριο Κώστα Κιλτίδη, για συσπείρωση της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας


Δελτίο τύπου υποψ. βουλευτή νομού Κιλκίς,  Κώστα Κιλτίδη
Με αγωνιστική διάθεση από τα παλιά και μεστό πύρινο λόγο ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, που είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κιλκίς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου περιόδευσε σε πολλά χωριά και κωμοπόλεις.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (23 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 63 και 39 ετών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Δίκαιος έπαινος στον ενορίτη του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Το μύρο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σκόρπισε χθες την ευλογία του στο ευλαβικό εκκλησίασμα του ιστορικού ναού, που είναι συνδεδεμένος με την πρώτη προσφυγική εγκατάσταση των κατοίκων της Στρώμνιτσας στην πόλη του Κιλκίς, ελάχιστους μήνες μετά την επική μάχη του β’ βαλκανικού πολέμου. 

Συγκέντρωση Σ. Παραστατίδη στο Πολύκαστρο: Εμπεδώνει την πρωτιά και κλειδώνει την έδρα


Παράσταση νίκης διαμορφώνουν οι περιοδείες του Στέφανου Παραστατίδη 
Δελτίο τύπου υποψ. βουλευτή Κιλκίς, Στέφανου Παραστατίδη 
Μία ακόμα συγκέντρωση που εμπεδώνει την πορεία του Στέφανου Παραστατίδη προς την εκλογή του και πραγματοποίησε την Κυριακή, αυτή τη φορά στο Πολύκαστρο.

Αναβάλλεται η εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Λόγω πιθανής κακοκαιρίας σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου το απόγευμα, ακυρώνουμε και μεταφέρουμε την μουσικοχορευτική εκδήλωσή μας για την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, 19:00, στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς.
Ζητάμε συγγνώμη για την έκτακτη αλλαγή.

Υποτονικές οι εκλογές της 7ης Ιουλίου - Έπονται χειρότερα...

Υπογράφει ο Δημήτρης Παρίδης 
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κιλκίς
Η χώρα ξαναμπαίνει σε ρυθμούς εκλογικών αναμετρήσεων, κουραστικούς και αδιάφορους θα έλεγα για τον Ελληνικό λαό, μιας και 7 Ιουλίου είναι μια Κυριακή μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που όπως δείχνουν τα πράγματα πολλοί δε θα αφήσουν τις παραλίες και τα μπάνια τους να πάνε χαμένα.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Κωνσταντίνου Καναρίδη και του Δημητρίου Χατζηαθανασιάδη

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
➤Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια Νικόλαο Καναρίδη και Ροδή Καναρίδου για τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα τους ΚΑΝΑΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ –ένας από τους παλαιότερους εμπόρους και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς, Πέτρος Φούρας

Ε. Αγαθοπούλου: Οφείλουμε να συνεχίσουμε…


Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Υπ. Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σε λίγες ημέρες κλείνουμε τέσσερα χρόνια από την 5η Ιουλίου του 2015, την ημέρα του δημοψηφίσματος, στο οποίο ο κόσμος απάντησε ένα ηχηρό ΟΧΙ, σε ποσοστό 63%. Το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος λίγοι το θυμούνται, την υποτιθέμενη προδοσία, πολλοί. 

«Κυάμων απέχεσθαι»; - Μια δύσκολη απόφαση σε μια δύσκολη εποχή


Του Ευάγγελου Μαυρογόνατου
Είμαστε και πάλι σε προεκλογική περίοδο και τα πρόσωπα των υποψηφίων Βουλευτών των κομμάτων κατά Νομό έχουν παγιωθεί.  Όμως το πολιτικό θερμόμετρο δεν έχει αρχίζει να ανεβαίνει και δεν μας θυμίζει τις συγκεντρώσεις και τις αφισοκολλήσεις των περασμένων δεκαετιών.

Εργασία στο Κιλκίς (24/6/2019)

Ζητείται καθηγητής πληροφορικής (ΑΕΠΠ) από φροντιστήριο στο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6982064815

Προεκλογικό σποτ της υποψήφιας βουλεύτριας νομού Κιλκίς, Σοφίας Ψαρρά

Νίκος Σαχπεκίδης: Είμαι υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας


"Οι Αργοναύτες": Παρέλαση για την επέτειο της 21ης Ιουνίου 1913

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "οι Αργοναύτες"
Την επέτειο της απελευθέρωσης του Κιλκίς τίμησε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "οι Αργοναύτες", συμμετέχοντας στην καθιερωμένη παρέλαση που διοργανώνει κάθε χρόνο η αντιπεριφέρεια Κιλκίς, για να τιμηθούν οι αγώνες και οι αγωνιστές που με τη θυσία τους επέτρεψαν σήμερα σε εμάς να ζούμε σε γη ελεύθερη.

Δείτε Video από την προεκλογική ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στο Πολύκαστρο


Προεκλογική ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στο Πολύκαστρο, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στις 9:00 μ.μ.