Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Δώρα μοιράζει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου


Για λίγο κρέας!

Της Δέσποινας Μοσχούτα
Σκηνές απείρου κάλους κατά τη διανομή κρέατος (17 Δεκεμβρίου) από το Κοινωνικό Παντοπωλείο: σπρωξιές, φωνές, μαλώματα. Ο υπάλληλος αναγκάστηκε να κλείσει την πόρτα για να μην εισβάλλουν όλοι μαζί μέσα, και γίνει ο χαμός.

Ο Γ. Φραγγίδης μιλά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ και τους άλλους


Ευχές ΠΟΕ-ΟΤΑ


Τριμηνιαία δραστηριότητα Ειρήνης Αγαθοπούλου

Τριμηνιαία
δραστηριότητα
Ειρήνης
Αγαθοπούλου

Δείτε ΕΔΩ

Συμμετοχή Γ. Γεωργαντά στην παρουσίαση δράσεων της Φιλελληνικής Εταιρίας Ιταλίας

Την πρόταση κοινής ελληνο-ιταλικής δράσης για την καθιέρωση της 24ης Οκτωβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού, μετέφεραν σήμερα στη Βουλή οι βασικοί συντελεστές της Φιλελληνικής Εταιρείας Ιταλίας, ο πρόεδρος και ο επιστημονικός διευθυντής, Μάρκο Γκάλντι και Φιλίππο Ντ' Όρια, αντίστοιχα, καθώς επίσης και ο καθηγητής και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας, Ιωάννης Κορίνθιος, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο της σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Ελληνισμού της Διασποράς.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (σε επανάληψη!)

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Το χρηματιστήριο γνωρίζει έντονες διακυμάνσεις στο πλαίσιο μιας πτωτικής πορείας, τα επιτόκια δανεισμού της χώρας «τρελάθηκαν», ο διεθνής τύπος βλέπει μια περίοδο ακυβερνησίας, ο τρόμος του της εξόδου της χώρας από το ευρώ (του γνωστού Grexit) αναδύεται εκ νέου και γνωστοί διεθνείς οίκοι αξιολόγησης πυροδοτούν με τις προβλέψεις τους το κλίμα αβεβαιότητας που, κατά τις εκτιμήσεις τους, πρόκειται να έρθει στη χώρα ενόψει των πιθανών εκλογών και της ενδεχόμενης εναλλαγής της εξουσίας.

Έναρξη λειτουργίας Γ΄ Πτέρυγας του Νοσοκομείου ΚιλκίςΥπογράφει ο Θέμης Ανθρακίδης

Διοικητής Γ.Ν. Κιλκίς
Η έναρξη λειτουργία της Γ΄ Πτέρυγας σηματοδοτεί μία νέα περίοδο στην παροχή υπηρεσιών υγείας στο Νομό μας. Μετά από 15 έτη αναμονής και έπειτα από δύο έτη συντονισμένων προσπαθειών της Διοίκησης και του προσωπικού του νοσοκομείου τέθηκε σε λειτουργία η νέα χειρουργική πτέρυγα, ενώ έγινε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη χειρουργική επέμβαση.

Συγχαρητήρια στην Αθηνά Τσιρίκα - Δροσαλάκη

Τα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου, η Προϊσταμένη και το προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς συγχαίρουν θερμά την Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου Κιλκίς, κα Αθηνά Τσιρίκα – Δροσαλάκη, για την ολοκλήρωση των σπουδών της στο τμήμα Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την απόκτηση του πτυχίου της και της εύχονται ολόψυχα δημιουργική συνέχεια στο χώρο της Τέχνης.

Εκτροπές κυκλοφορίας σε Κιλκίς, Χαλκιδική & Ημαθία, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί στα εξής σημεία:
ΚΙΛΚΙΣ:
- 4ο χλμ Επ. Οδού Πολυκάστρου – Κιλκίς
- Επ. Οδού Λειψυδρίου - Φαναρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για τη μεταφορά Βασίλης Βαλκάνος
Την γνωστή μου πλέον ξεκούραση στο ψηλότερο δέντρο της ζούγκλας ήρθε να διακόψει η προκήρυξη ψηφοφορίας για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ως γνωστόν ο υπέρτατος τριχωτός αρχηγός παρακολουθεί και παρίσταται στο καφενείο ως εκπρόσωπος των άδολων ζωντανών που τόσα πολλά προσφέρουν όχι μόνο στην ζούγκλα αλλά και στην κοινωνία του καφενείου των διπόδων όπου συμμετέχουν ποικιλοτρόπως.

Ευχές από τη σχολή οδηγών Επί Τροχών

Ευχές από τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς