Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ραντεβού με Unforgettable Hits του '50 και του '60 στον OkRadio


Αύριο Τετάρτη 02/02 ραντεβού με Unforgettable Hits του '50 και του '60 στις 10 το βράδυ, στο Cool Cat's Jukebox Boogie. The old-fashioned radio showRadio DJ Ilias Cool Cat Kalpakasστον Ok Radio www.ok-radio.gr
Dance, listen to the Rock and Roll and make love not war!

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)


Κορωνοϊός (1/3/2022): 17.176 νέα κρούσματα (93 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 52 θάνατοι και 408 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.176, εκ των οποίων 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.438.872 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 49.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 285 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.007 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δημόσια ευχαριστία του πρέσβη της Ουκρανίας στη Μαρία Σπυράκη


Πηγή: https://www.grtimes.gr/
Ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Sergii Shutenko ευχαριστεί μέσω tweet την ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, για την υποστήριξη που παρέχει στη χώρα του, η οποία δοκιμάζεται εδώ και έξι μέρες από τη ρωσική εισβολή.

Γ. Φραγγίδης: Λήψη άμεσων μέτρων για την ασφάλεια των Ελλήνων Φοιτητών της Ουκρανίας και της Ρωσίας


Ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης και τα υπόλοιπα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Εξωτερικών και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: "Λήψη άμεσων μέτρων για την ασφάλεια των Ελλήνων Φοιτητών της Ουκρανίας και της Ρωσίας".

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για την εθνική σύνταξη των ομογενών


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Το θέμα της εθνικής σύνταξης των ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση και των Βορειοηπειρωτών έφεραν στη Βουλή με ερώτηση τους 40 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, τονίζοντας την αδικία και τον διαχωρισμό που υφίστανται.

Καλή επιτυχία Microgreens – Magicgreens του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς


-Άνοιξε η πλατφόρμα ψηφοφορίας για την ανάδειξη του «Καλύτερου Promo Video Εικονικών Μαθητικών Επιχειρήσεων 2022» που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.
-Υποψήφια στον διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό και η Ομάδα Microgreens – Magicgreens του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς.
-Ψηφίστε την ομάδα του Κιλκίς εδώ: https://jagreece.org/promovoting/vote-2022/?fbclid=IwAR1Z875edUl4rbtnE8dAD0sVhfgiunFlh4bjVC_2SsLOEF2vlT-bmnhZf_U

Η κουλτούρα της βίας

Του Κώστα Μπούζα
Έκφραση που χρησιμοποιήθηκε για να αποδώσει τα σχετικά φαινόμενα, το δίχως άλλο επιτυχημένη, ειδικά στην ταραγμένη εποχή μας.
Βία είναι η κυρίαρχη λέξη – αφετηρία. Παράγωγά της: ο εκβιασμός, η βιαιότητα, η βιαιοπραγία, ο βιασμός. Κάπως έτσι όμως δεν συμβαίνει και στην πραγματικότητα; Η βία, σαν νοοτροπία, σαν στάση ζωής, γεννά την βαναυσότητα, την χειροδικία, τον τρόμο, τον βιασμό – ψυχικό και σωματικό – και κάποτε κι αυτόν τον ίδιο τον θάνατο. 

Γ. Μπουτάρης, Α. Σιμητροπούλου και Θ. Μαρκόπουλος μιλάνε "to the point" στον Μπάμπη Καραγεωργίου στο ΟΚ Web Radio

Η επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων, Ναταλία Συναπίδου, μιλά στη Γνώμη και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων, Ναταλία Συναπίδου, μιλά στη Γνώμη και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Μίλησε μας για σένα αγαπητή Ναταλία.
Οικογένεια, Σπουδές, Καταγωγή, Επάγγελμα, Χόμπι.
Ονομάζομαι Ναταλία Συναπίδου, είμαι 25 ετών με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και εργάζομαι ως επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων στο Κιλκίς, τις Σέρρες και Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Έχω φοιτήσει στην σχολή Themis Fousias K9 πριν εργαστώ εκεί και επίσης έχω τελειώσει Λογιστική & Χρηματοοικονομικά. Στα χόμπι αν μπορούμε να εντάξουμε τον κινηματογράφο τότε θα έβαζα αυτό, η φωτογραφία και οτιδήποτε δημιουργικό όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Διαμαρτυρία για την διακοπή των σχολικών γευμάτων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών Θεσσαλονίκης
Πληροφορηθήκαμε αιφνιδίως στις 28/2 για τη διακοπή των σχολικών γευμάτων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών από 1-3-2022 με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις.

Συνελήφθησαν 3 άτομα για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

- Αποσπούσαν χρήματα με πρόσχημα ότι συγγενής τους έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και έχει ανάγκη χειρουργικής επέμβασης
- Εντοπίσθηκαν πάνω από 23.000 ευρώ που αφαίρεσαν σε δύο περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.

Αναφορά στον Καβάφη


Γράφει η Σοφία Μαυρίδου
Ο Κων/νος Καβάφης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 17 Απριλίου 1863, από Έλληνες γονείς. Ήταν το ένατο παιδί μιας αστικής οικογένειας.

Ελληνική πολεμική βιομηχανία. Γιατί παραμένει καθηλωμένη


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ,
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών
Το Ισραήλ μείωσε δραστικά το δημόσιο χρέος του τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και ως ποσοστό του Ακαθαρίστου Εγχωρίου Προϊόντος (ΑΕΠ). Παράλληλα στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης που επέλεξε και έχοντας υπόψη τους περιορισμούς γεωπολιτικής υφής που αντιμετωπίζει, στράφηκε στην παραγωγή πολεμικού υλικού περιορίζοντας ταυτόχρονα τις εισαγωγές του.

Σε επίλεκτους αγώνες το Kinesis Gym


Δελτίο τύπου Kinesis Gym

Στην Βέροια στις 27 Φεβρουαρίου συμμετείχε το Kinesis Fight Club σε αγώνα ΜΜΑ (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) με τον αθλητή Κωνσταντίνο Σοαντζογλου.

(Video) Σε εγρήγορση η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Κιλκίς για τη "Μπιάνκα"

Σε εγρήγορση η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Κιλκίς για τη "Μπιάνκα", Τρίτη 1 Μαρτίου 2022.

Πρώτη μέρα της Άνοιξης με χιόνι...


Φωτογραφίες: Γιώργος Τσιμπούκας

Ξεκινούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και στην Α΄ τάξη Δημοτικού


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας για το σχολικό έτος 2022-2023. Πρόκειται για την πλατφόρμα proti-eggrafi.services.gov.gr, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το διάστημα από Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 έως και Κυριακή 20η Μαρτίου 2022.