Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Βράβευση του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς με την Σημαία των Οικολογικών Σχολείων

 Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, βράβευσε με την πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων 60 σχολεία απ' όλες τις βαθμίδες, για τις οικολογικές τους δράσεις. Από τα 60 σχολεία που βραβεύτηκαν, τα 30 ήταν στην Αττική και τα άλλα 30 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Ντίνος Κούης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με Τζιτζικώστα



Άλλος ένας εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος θα συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία».

: Αξιολόγηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Κιλκίς μέσω ερωτηματολογίων

Mε στόχο τη μέτρηση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών του προγράμματος και το βαθμό ικανοποίησης των εκπαιδευομένων (αποφοίτων και μη), αλλά και των εκπαιδευτών των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, έχουν δημιουργεί ερωτηματολόγια αξιολόγησης

Το παιδικό έργο «Παιχνιδοκαμώματα» στο Πνευματικό Κέντρο Ευκαρπίας




Το παιδικό έργο «Παιχνιδοκαμώματα», από το Πολυθέαμα για Παιδιά, παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς, την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ευκαρπίας.

Η συναισθηματική νοημοσύνη και η επίδρασή της στην εκπαιδευτική διαδικασία

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους και στοχεύοντας στην αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, διά των αντίστοιχων Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Κιλκίς και την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς προτίθενται να οργανώσουν βιωματικό εργαστήρι σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» με θέμα:

Τονικίδης: "Να βάλουμε τον πήχη ψηλότερα "

Τα θέματα της εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, στα όρια του Δήμου Κιλκίς αποτέλεσαν το αντικείμενο των συναντήσεων του Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη με τους προϊσταμένους των αντίστοιχων υπηρεσιών κ. Κώστα Ραμπίδη και Γεώργιο Κωνσταντινίδη στο Κιλκίς.

Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

"Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των απεργών καθηγητών της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ στο 1ο ΕΠΑΛ του ΚΙΛΚΙΣ την Πέμπτη 20- 3-2014.

"Ανθρωπιά και αποτέλεσμα"

Της Έλενας Λιακοπούλου*
Οι συζητήσεις πριν από τις εκλογές περιστρέφονται πάντα γύρω από τις πολιτικές στηρίξεις, τα προγράμματα, τα ψηφοδέλτια και τις συμμαχίες –ποιός πάει με ποιόν, τι θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή, ποιόν στηρίζει ο τάδε κ.ο.κ. Σπάνια το θέμα είναι η προσωπικότητα, ο πολιτισμός του υποψηφίου, του ανθρώπου, δηλαδή, που θα κληθεί να μας εκπροσωπήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ή να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης της ΕΣΕΕ στο Κιλκις

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί τις Πράξεις «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 - Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9)», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (κωδικοί ΟΠΣ: 277690, 277700 και 277701 αντίστοιχα) και συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Στο φίλο και συνάδελφο Γιάννη Θεοδωράκο που έφυγε νωρίς……

Υπογράφει ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Έζησες μ’ ένα Πρέπει.
Έζησες με αξιοπρέπεια, συνέπεια, ηθική και πολλή εργατικότητα.
Ήσουν απαιτητικός με τους άλλους, αλλά πρώτα απαιτητικός με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ο Απόστολος Κάκαρης, στον 1ο αγώνα motocross Β.Ελλάδος

Πολύ καλή αγωνιστική αρχή έκανε ο αθλητής του Μ.Ο.Κιλκίς Απόστολος Κάκαρης, στον 1ο αγώνα motocross Β. Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/3/2014 στην πίστα της Καρυώτισσας Πέλλας, με κατάκτηση 8ης θέσης στο 1ο σκέλος και 4ης στο 2ο σκέλος, οι οποίες βαθμολογικά τον έφεραν στην 6η θέση της κατάταξης και στην απονομή του πρώτου φετινού μεταλλίου.