Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Κορωνοϊός (13/4/2021): 4.033 νέα κρούσματα (47 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 93 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.033, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 301.103 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.401 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Οι άνθρωποι της εστίασης διεκδικούν το μέλλον των επιχειρήσεων τους, αγωνιούν για τη ζωή τους


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη με πρωτοβουλία της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς σχετικά με την κατάσταση στην εστίαση εν μέσω πανδημίας με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και επιχειρηματίες της εστίασης του Κιλκίς. Συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο βουλευτής και αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, Χάρης Μαμουλάκης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νίκος Σκορίνης και η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 13/4/2020, 2:23 μ.μ.


Συνελήφθη 74χρονος για κατοχή αρχαίων αντικειμένων
Στον εντοπισμό ατόμου που κατείχε πλήθος αρχαίων αντικειμένων και συσκευών ανίχνευσης εδάφους οδήγησε η έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κιλκίς: Ξύπνησαν οι μνήμες της Ανατολικής Θράκης


Το πρώτο κύμα εκδήλωσης της γενοκτονικής συμπεριφοράς των Νεότουρκων ξέσπασε στην Ανατολική Θράκη με εξόντωση και με βίαια εκτόπιση των πληθυσμών στο μεταίχμιο της νικηφόρας έκβασης των βαλκανικών πολέμων και της εισόδου της χώρας στον α΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη


Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κάλεσμα Επιτροπής Σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση 
Επιτροπής Σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης
Μετά από την πανελλαδική κινητοποίηση στις 9/4 έγινε ξεκάθαρο ακόμα και στους πιο δύσπιστους ότι η κοινότητα των σπουδαστών των ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ δεν βρίσκεται σε λήθαργο διεκδικεί τα δικαιώματα της, διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον χωρίς εκμετάλλευση και αφήνει στην άκρη το αφήγημα περί αναβάθμισης των σχολών. 

Τα νέα του ΑΣΕΠ, Τρίτη 13 Απριλίου 2021


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 7Κ/2020: Β' Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών κατηγορίας ΤΕ
2. 3Κ/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ
3. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια χαρτιού Α4
4. Πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του ΕΚΔΔΑ
5. 7Κ/2019: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΠΕ
6. 3Κ/2021: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
7. 1Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10007)
8. 1Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10001, 10002)

Χρηματοδότηση 305 επενδύσεων και 139 έργων στις αγροτικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων, τα προγράμματα Leader, στα οποία αξιολογήθηκαν και εντάχθηκαν εκατοντάδες δημόσια έργα και ιδιωτικές επενδύσεις.