Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

"Κύριε Μποσμαλή, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Το Γραφείο Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Ταξίαρχο κ. Μποσμαλή Γεώργιο, καθώς και τα στελέχη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», για την πρόσκληση, μεταφορά και ενημέρωση των ασκούμενων του Πολιτικού Τομέα στην Διακλαδική Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-19» στις εγκαταστάσεις της Ταξιαρχίας.


Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών στον Ερυθρό Σταυρό Γουμένισσας

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας , σε συνεργασία με τον Τομέα Νοσηλευτικής, θα πραγματοποιήσει δύο προγράμματα εκπαίδευσης στο Δήμο Παιονίας «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ» σύμφωνα με τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Πιστοποιημένου φορέα EFAC. Το πρόγραμμα απευθύνεται ιδιαίτερα σε Αθλητικούς Συλλόγους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Εκπαιδευτικούς και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη.

Κιλκίς: Συνελήφθη 38χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική ποινή 40.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Θέση εργασίας στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς (3/10/2019)

Ζητείται νέος ή νέα έως 35 ετών για γραμματειακή υποστήριξη στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς.

Επίσκεψη ΝΟΔΕ Κιλκίς στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος ο υπεύθυνος μεταναστευτικού κ. Θ. Τιρεκίδης και τα μέλη του Δ.Σ κ. επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Παιονίας κ. Κ. Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην δομή της Νέας Καβάλας και στον δήμο Παιονίας γενικότερα με την παραμονή προσφύγων και μεταναστών.

(Video) Πλημμύρισαν και γέμισαν βοθρολύματα, οι δρόμοι στην περιοχή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Πλημμύρισαν και γέμισαν βοθρολύματα, οι δρόμοι στην περιοχή του 5ου Δημοτικού Σχολείου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2018.

Γιορτή Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας στο Γηροκομείο Κιλκίς (Video)


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας 
Στιγμές νοσταλγίας, θύμισες από τα παλιά και τις στιγμές που ζουν σήμερα, παρουσίασαν στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.). 

Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε δύσβατη ορεινή περιοχή εντόπισαν Σερραίοι αστυνομικοί (Φωτογραφίες, Video)

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης και περισσότερα από 118 κιλά φυτικά αποσπάσματα κάνναβης
Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Καλά τα νέα για τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς

Ευχάριστα φαίνεται να είναι τα νέα για τη συνέχιση και χρηματοδότηση του έργου της αναβάθμισης των υφιστάμενων κερκίδων και των βοηθητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Κιλκίς. 

23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας 2019

Στο αθλητικό κέντρο «Αλέξανδρος» γιόρτασε την ημέρα αθλητισμού το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στα σχολεία όλης της Ελλάδας εορτάστηκαν η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μαζί με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019.

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Συμμετοχή του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, σε αθλητικές δραστηριότητες

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Την Παρασκευή 27/09/2019 οι μαθητές/τριες με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς επισκέφθηκαν το δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. 

Η επιθετική Τουρκία και οι Ελληνικές σειρήνες


Του Λευτέρη Παυλίδη
Θα ηχήσουν οι σειρήνες μας είπαν, αλλά να μην ανησυχούμε! Μήπως όμως θα ’πρεπε να ανησυχούμε; Το γεγονός ότι τα 2-3 τελευταία χρόνια γίνεται συστηματικά αυτή η δοκιμή, ενώ όλα τα προηγούμενα δεν συνέβαινε, δεν θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις; Ειδικός δεν είμαι, αλλά τους προβληματισμούς μου θα τους πω. 

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για την Γνώμη, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  2 Οκτωβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Κάλεσμα για συμμετοχή στη συζήτηση για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνει συζήτηση για τη διαχείριση των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, την Παρασκευή 04/10/2019 και ώρα 12.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου. Η ΟΠΑΚ είχε παρέμβει στο παρελθόν για το θέμα. Θα ήταν χρήσιμο για όποιον μπορεί, να παρευρεθεί και να λάβει μέρος στη συζήτηση.

Εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 2-10-2019 έως και την Δευτέρα 14-10- 2019, ώρα 15:00, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2019.

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και Πόλεων ο Δήμαρχος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου ΚιλκίςΓια τις Βρυξέλλες αναχωρεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης όπου και θα συμμετάσχει στις ενημερωτικές διεργασίες της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων. 

Με την "Εβρίτικη Ζυγιά", χορεύει φέτος η Θρακική Εστία Κιλκίς

Συνάντηση υπαλλήλων του δήμου Παιονίας, με τη νέα διοίκηση του Δήμου

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Πολύκαστρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι υπάλληλοι και η νέα διοίκηση του δήμου Παιονίας με θέμα τον τρόπο λειτουργίας και συνεργασίας των υπηρεσιών, την επικοινωνία μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στην εσωτερική λειτουργία προκειμένου να γίνει ο δήμος λειτουργικότερος και πιο φιλικός προς τους δημότες.

Τα νέα της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς (3/10/2019)

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα δημιουργικό πολιτιστικό ταξίδι, για την νέα πολιτιστική περίοδο 2019-2020 με τις πιο κάτω προτάσεις:

Ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' 
Τελέστηκε από τον αιδεσιμώτατο πατέρα Συμεών Σταμάτη, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2019-2020 όλων των τμημάτων των ΠΑΙΟΝΩΝ. Μέλη και μαθητές του Συλλόγου παρευρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, όπου παρακολούθησαν την τέλεση του ιερού μυστηρίου.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Προκήρυξη 10 θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών εστίασης

Προκήρυξη 10 θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών εστίασης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς (ΣΟΧ 1/2019)
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Δείτε το παράρτημα  ΕΔΩ