Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Συλλυπητήρια Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, για το θάνατο της Μαρίας Αφεντουλίδου (Στουλιοπούλου)

Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς, εκφράζει τη θλίψη και τη λύπη του, για την αιφνίδια απώλεια της συνταξιούχου – συνάδελφου Μαρία Αφεντουλίδου (Στουλιοπούλου) που υπηρέτησε επί σειρά ετών με συνέπεια και εργατικότητά μέχρι τη συνταξιοδότηση της στο Νοσοκομείο μας, προσφέροντας τα μέγιστα στους ασθενείς αλλά και στους πολίτες που επισκέπτονταν το Νοσοκομείο μας.

Αναβάλλεται από την ΔΕΥΑΚ η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης που ανακοινώθηκε για την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης για αύριο, 30 Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη, με σκοπό τον καθαρισμό δεξαμενών σε οικισμούς της Δ.Ε. Γαλλικού, αναβάλλεται λόγω των συνθηκών καύσωνα και του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για το νομό.

Εγκαίνια του καταστήματος SWITCH STORES στο Κιλκίς, των Γιάννη Γιαννιώτη και Χρήστου Αλεξανδράκη

Εγκαίνια του καταστήματος SWITCH STORES στο Κιλκίς, των Γιάννη Γιαννιώτη και Χρήστου Αλεξανδράκη. Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομού Κιλκίς, την Τρίτη 30/7/2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τρίτη 29-07-2024, προβλέπεται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Διακοπή υδροδότησης για εργασίες καθαρισμού δεξαμενών, στους οικισμούς Πυργωτό, Περιστέρι, Φανάρι, Λαοδικηνό και Χρυσόπετρα

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές των οικισμών: ΠΥΡΓΩΤΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΦΑΝΑΡΙ, ΛΑΟΔΙΚΗΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΓΑΛΛΙΚΟΥ του Δ. Κιλκίς ότι την Τρίτη 30-07-2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για εργασίες καθαρισμού δεξαμενών.

Σερί διακρίσεων για την Κιλκισιώτικη Ακαδημία Ρομποτικής MICROstudies Robotics

Δελτίο τύπου MICROstudies Robotics
Ή ακαδημία μας ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο την εκπαιδευτική διαδικασία και ένα μήνα αργότερα την αγωνιστική προετοιμασία για την συμμετοχή των ομάδων μας σε διάφορους διαγωνισμούς, με πρώτο σταθμό τον παγκόσμιο διαγωνισμό Robochallenge που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι. 

Σκοτώθηκε 65χρονος σε τροχαίο

Χθες (28 Ιουλίου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 3,3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πατρικίου – Φλάμπουρου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

Η Φιλαρμονική Νέας Σάντας στην Τέρπυλλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φιλαρμονικής Νέας Σάντας
Με τον Μεθέορτο Εσπερινό και την Λιτάνευση του Σεπτού Λειψάνου και της Αγίας Εικόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού ολοκληρώθηκε, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 ο λαμπρός εορτασμός του Αγίου στον Ομώνυμο Ιερό Ναό του Τέρπυλλου Κιλκίς.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές του Νομού Κιλκίς, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Σε ισχύ τίθεται από αύριο, Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 07:30 π.μ έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 και ώρα 07:30 π.μ. , η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, πεζών και παραμονής εκδρομέων, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός (κατηγορίας κινδύνου 4) και θα επικρατήσουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι στις παρακάτω περιοχές :

(VIDEO) Το αναψυκτήριο φάντασμα στο Παλατιανό Κιλκίς

Το αναψυκτήριο φάντασμα στο Παλατιανό Κιλκίς. Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε ΚΙλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του φορέα για τον καθαρισμό του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται το θερμοκήπιο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Ο Σύλλογος ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ του Παλατιανού Κιλκίς, χορεύει και σας περιμένει

 


Η ταινία «Το έγκλημα μου» στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με μια από τις καλύτερες αστυνομικές κωμωδίες του 2023 συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.