Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ανάγνωση Παιδικού Πασχαλινού Παραμυθιού και Πασχαλινές Δραστηριότητες στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η 
Βασιλική Καραγιαννίδου*

Ένα Πάσχα γεμάτο λαγούς, καρότα, πασχαλινά αυγά, ανοιξιάτικη διάθεση και πασχαλινές δραστηριότητες, πού αλλού; Στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου! Ο μικρός μας κούνελος, Πίτερ Ράμπιτ, έχει την τιμητική την Μεγάλη Δευτέρα, 10/04/2023 στις 17:00, στο βιβλιοπωλείο μας, 21ης Ιουνίου 201 μαζί με όλη την ομάδα του. Σε πασχαλινούς ρυθμούς θα διαβάσουμε το παραμύθι «Πίτερ Ράμπιτ: Φτου και Βγαίνω» θα κάνουμε τις πασχαλινές κατασκευές μας και για μία ακόμη φορά θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας (Face Painting) σαν τα πιο χαρούμενα λαγουδάκια.

Ανθοέκθεση στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Τα νέα του ΑΣΕΠ (4/4/2023)

Δελτίο τύπου ΑΣΕΠ
1. To ΑΣΕΠ πενθεί τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη
2. 5Κ/2021: Πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών από επιλαχόντες ΠΕ
3. 1K/2023: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
4. 1ΓΕ/2023 & 2ΓΕ/2023: Παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
5. 2Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10011, 10031)
6. Επιλεγείσα Γεν.Διευθύντρια Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
7. Eργασίες αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.
8. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
9. 7Κ/2019: Πλήρωση θέσεων σε φορείς του Υπ. Εργασίας και Κοιν. Υποθέσεων από επιλαχόντες
10. Αποκεντρωμένο Τμήμα ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης: Διακοπή λειτουργίας λόγω μεταστέγασης
11. 2Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες ΠΕ Πληροφορικής
12. 1Ε/2023: Εκκίνηση της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
13. 7Ε/2021: Ανάρτηση Τελικών Προσωρινών Πινάκων (Κωδικός θέσης 10005)
14. 1Ε/2022: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (Κ.Θ. 10002, 10003 και 10004)
15. 4Κ/2022: Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΤΕ
16. Επιλεγείσα προκήρυξης πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου ΓΔ Υποδομών της Περ. Κρήτης

Περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδείες πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς. Ο Κώστας Τσαουσίδης, επισκέφθηκε την πυροσβεστική υπηρεσία Κιλκίς και τον πυροσβεστικό σταθμό, που βρίσκεται εντός της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου. Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ.

"Τέρμα πια ο εμπαιγμός, όχι άλλες απολύσεις στην PYRAMIS - Να επαναπροσληφτούν άμεσα όλοι οι απολυμένοι"

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομ. Κεντρικής Μακεδονίας

Την Δευτέρα 3/4/23 η εταιρία ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ προέβη σε νέες απολύσεις ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό εργατών που έδιωξε από το περασμένο καλοκαίρι και μετά. Οι απολύσεις αυτές προκαλούν ακόμα περισσότερη οργή και αγανάκτηση καθώς γίνονται σε εποχές οικονομικής άνθισης και επέκτασης του ομίλου, μετά την πρόσφατη εξαγορά και επαναλειτουργία της γραμμής παραγωγής της ΠΙΤΣΟΣ από την ΠΥΡΑΜΙΣ.

Τακτική και διαζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και διαζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 7η Απριλίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο Άθλος Κιλκίς στο 7ο tae kwon do Baby Cup στον Αμπελώνα Λάρισας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 26/03/2023 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα στη Λάρισα. Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας.

Επίσκεψη της Κυριακής Τομπουλίδου στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε πρόσφατα η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Τομπουλίδου Κυριακή, η οποία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χατζημλάδη Χρήστο και τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Ηλιάδη Γεώργιο, προκειμένου να ενημερωθεί πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν τον τομέα της επιχειρηματικότητας στο ν. Κιλκίς εν όψει των επερχόμενων εκλογών, καθώς και για τον Επιμελητηριακό θεσμό γενικότερα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/4/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ωρα για το ντέρμπι τίτλου
Το δύο στα δύο στην διαδικασία των πλέι οφ της Α΄ Κατηγορίας σημείωσε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και πέρασε με 4-2 από την έδρα των Μακεδόνων Λιβαδίων, και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τη Νέα Σάντα, έξι μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 
Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά το κατάστημα COOKOS STREET FOOD και την κ. Σοφία Κυριακού, για την ευγενική χορηγία της και την υποστήριξη των εργαστηρίων της σχολικής μας μονάδας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ


Μπαζάρ Πασχαλινών λαμπάδων στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το μπαζάρ χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου 2023 στο χώρο της εισόδου του σχολείου μας. Το μπαζάρ διοργανώθηκε στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος ‘Βιβλιοθήκη – ένα παράθυρο στον κόσμο’ της σχολικής μας μονάδας με την αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ανανέωση της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 4/4/2023, 11:50 π.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν στη 1 Απριλίου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης. Επίσης σε οικία που διέμεναν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν ποσότητα κάνναβης βάρους 388 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Αρχαίοι άνεμοι

Του Κώστα Μπούζα
Σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία, οι άνεμοι ήταν θεότητες. Κατά τον Ησίοδο ήταν οι: Βορέας, Νότος, Ζέφυρος, ενώ ο Όμηρος προσθέτει σ’ αυτούς και τον Εύρο. Ήταν παιδιά του Αστραίου και της Ηούς (Αυγής). Ταμίας τους, διορισμένος από τον Δία, ήταν ο Αίολος, ο οποίος τους κρατούσε μέσα στον ασκό του και τους άφηνε με εντολή του αρχηγού των θεών.

Ημερίδα για το πρόγραμμα LEADER: Επενδύοντας στο παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον!

Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Τις δυνατότητες και προϋποθέσεις για να γίνουν οι ιδέες πραγματικότητα μέσω (και) της χρηματοδότησής τους από το δημοφιλές πρόγραμμα LEADER θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολίτες και φορείς του Κιλκίς στη ημερίδα που οργανώνει η Αναπτυξιακή Κιλκίς την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στις 6:30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς, την οποία θα προλογίσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς.

Ο Γ. Γεωργαντάς, η Δ. Μιχαηλίδου, η Χ. Παπαδοπούλου, η Ε. Παπαλουκά, ο Κ. Ζέρβας, η Π. Παναγιωτοπούλου και η Α. Νοτοπούλου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στο OkRadio

(Video) Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώνει μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για το σχολικό εκφοβισμό

 
Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώνει μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για το σχολικό εκφοβισμό. Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

(Video) Κιλκίς: Μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με τίτλο "Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιο πάθος"

Κιλκίς: Μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με τίτλο "Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιο πάθος". Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.