Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Φεμινίστριες από το Οντούρας: «Για να βρεθούν και να καταδικαστούν οι δολοφόνοι»

"Ξεκινάμε τον αγώνα με ενθουσιασμό για μια δυνατότητα αλλαγής και με μια ορατή ελπίδα ανάμεσα στον πόνο και την εκμετάλλευση που σημάδεψαν την ιστορία της χώρας μας. 

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς: ¨"Απαράδεκτη η παρακράτηση επιδοτήσεων των αγροτών"

"Ο Αγροτικός κόσμος άρχισε ήδη να βιώνει με το πιο σκληρό και αυθαίρετο τρόπο τα «καλά» της αποκρατικοποίησης- ξεπουλήματος της ΑΤΕ, αφού σε πολλές περιπτώσεις η Τράπεζα Πειραιώς- ΑΤΕ, χωρίς να υπάρχει η σχετική εντολή και πληρεξουσιότητα, προβαίνει όχι μόνο σε συμψηφισμό των οφειλών των αγροτών με τις κοινοτικές ενισχύσεις, πράγμα που ρητά απαγορεύεται, αλλά έχει καταστεί και εντολοδόχος είσπραξης των οφειλών τους προς τρίτους.

Βασιλόπιτα Τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου
Τριτέκνων Πολυκάστρου
Χρήστος Κολιώνης 

Σας καλούμε να παρευρεθείτε για άλλη μια χρονιά μαζί μας στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2012 στις 11 το πρωί στο Κέντρο Πολιτισμού & Πληροφόρησης Πολυκάστρου. Θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση των επιτυχόντων εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, παιδιών Μελών του Συλλόγου μας.    

Π. Ψωμιάδης: "Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε"

Σχολιάζοντας την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καλή επιτυχία στον Απόστολο. Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τον Ψωμιάδη τον τελείωσαν. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, συνεχίζει. Δηλώνω παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας.»

Νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, λαμβάνοντας 33 ψήφους έναντι 17 του Διονύση Ψωμιάδη, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας που διεξήχθη σήμερα Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Νέες λίστες με 4.500 καταθέτες σε Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν

- Στα χέρια του ΣΔΟΕ και των εισαγγελέων οι δύο λίστες- φωτιά
- Για φοροδιαφυγή ελέγχονται περίπου 100 Έλληνες με πανάκριβα σκάφη ελλιμενισμένα στην Ολλανδία
- Από “κόσκινο” 600 άτομα που αγόρασαν πανάκριβα ακίνητα στο Λονδίνο

Στον τόπο που γεννήθηκα…Κοπανός Ημαθίας

Στο νομό Ημαθίας η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…». Συγκεκριμένα στον Κοπανό. Τόπος ξακουστός με πλούσια ιστορία. Εδώ βλέπεις και αναπνέεις Μακεδονία!  Στην περιοχή Ανθεμίων, υπάρχουν σημαντικοί μακεδονικοί τάφοι καθώς και το αρχαίο θέατρο της Μίεζας. Πολύτιμος ξεναγός μας ο κύριος Χρήστος.

Προϊόντα καπνού: Μεγαλύτερες προειδοποιήσεις για την υγεία και απαγόρευση των ισχυρών αρωματικών ουσιών

Στις 19 Δεκεμβρίου 2012  έπειτα από χρόνια προετοιμασίας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την πρότασή της για την αναθεώρηση της οδηγίας για τα προϊόντα καπνού. Η προτεινόμενη νομοθετική πράξη περιλαμβάνει νέους, αυστηρότερους κανόνες για τον τρόπο κατασκευής, παρουσίασης και πώλησης των προϊόντων καπνού. Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύει τη χρήση των τσιγάρων, του καπνού για στριφτά τσιγάρα και των μη καπνιζόμενων προϊόντων καπνού που έχουν χαρακτηριστικά αρώματα ή γεύσεις και καθιστά υποχρεωτική τη χρήση μεγάλων εικονογραφικών προειδοποιήσεων για την υγεία στα τσιγάρα και στον καπνό για στριφτά τσιγάρα.