Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

(Video) Ο πρ. βουλευτής Θεόδωρος Πασσαλίδης μιλά για την Αντίσταση των Ελλήνων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

 
Ο πρ. βουλευτής Θεόδωρος Πασσαλίδης μιλά για την Αντίσταση των Ελλήνων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

myConsulLive: 13 επιπλέον Προξενικές Αρχές εντάσσονται στην υπηρεσία


Κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Στην προσθήκη 13 Πρεσβειών και Γενικών Προξενείων από 10 χώρες στην υπηρεσία myConsulLive προχωρούν τα Υπουργεία Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Αυξάνεται περαιτέρω ο αριθμός των Ελλήνων πολιτών και ομογενών οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό και έχουν πλέον τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν υποθέσεις τους με το Ελληνικό Δημόσιο μέσω βιντεοκλήσης.

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών


Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, από τον κόμβο της Βούλγαρη έως και την περιοχή Ρυσίου, θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

Η Ε. Ράπτη, ο Σ. Παραστατίδης, η Ε. Παπαλουκά και ο Χ. Χατζημλάδης πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θ. Μαρκόπουλο στον OkRadio

Δήμος Κιλκίς: Επτά νέες παιδικές χαρές – Ανοίγει η όρεξη για παιδικό παιχνίδι


Αυξάνονται οι διαθέσιμοι χώροι παιδικής ψυχαγωγίας στο Δήμο Κιλκίς με την ευχάριστη προσδοκία να "καταληφθούν" από τους μικρούς του δημότες για να παίζουν και να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους σε λειτουργικούς αλλά και ασφαλείς χώρους.

Μόνιμο ιατρείο ΕΟΔΥ στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Λόγω των αυξημένων αναγκών για Rapid Test με την εξέλιξη της πανδημίας και τα νέα μέτρα που ισχύουν, ο δήμος Παιονίας διεκδίκησε και πέτυχε την εγκατάσταση και λειτουργία ιατρείου ΕΟΔΥ σε σταθερή και μόνιμη βάση στο χώρο του ΚΑΠΗ Αξιούπολης, το οποίο πληροί τις απαιτούμενες από τον ΕΟΔΥ προϋποθέσεις και είναι εξ ίσου προσβάσιμο από όλες τις πόλεις και τα χωριά του δήμου.

Δήμος Κιλκίς: Ειδοποίηση στους οφειλέτες για την άμεση εξόφληση των δημοτικών φόρων


Η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς καλεί τους οφειλέτες που δεν έχουν καταβάλει τους δημοτικούς τους φόρους (ΤΑΠ, τέλη καθαριότητας και φωτισμού, τέλος ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τέλος άρδευσης, κοινόχρηστα, μισθώματα, κλήσεις για παράβαση ΚΟΚ κ.α.) να μεριμνήσουν άμεσα για την εξόφλησή τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 9/11/2021, 7:48 μ.μ


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (8 Νοεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 35 γραμμαρίων.

Κορωνοϊός (9/11/2021): 8.613 νέα κρούσματα (95 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 46 θάνατοι και 486 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.613, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 801.208 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 140 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.341 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κιλκίς: Αντιδράσεις στην εστίαση και στο λιανεμπόριο για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας

Κιλκίς: Αντιδράσεις στην εστίαση και στο λιανεμπόριο για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 3.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου. Σύμφωνα με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, στο Κιλκίς, όπως και στις άλλες περιοχές που απέκτησαν νέους Ποιμενάρχες, οι τελετές ενθρόνισης θα λάβουν χώρα αποκλειστικά και μόνο στους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς, με λιτότητα και προς αποφυγή της διασποράς της covid-19.

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο στο Δροσάτο Κιλκίς


Για αύριο Τετάρτη 10 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 13:00 στο Δροσάτο (σε τμήμα του οικισμού προς την περιοχή του Θεάτρου και το αντλιοστάσιο της Κορυφής) λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)

Ο Βασίλης Γεωργιάδης, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Μπάμπη


Ο Βασίλης Γεωργιάδης, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Μπάμπη

Πως θεωρείς ότι θα κινηθεί η αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα; Τι σου λένε οι άνθρωποι της αγοράς, τι feedback έχεις;
Μετά την τυπική λήξη των lockdown, το «άνοιγμα» της ελληνικής οικονομίας και των παραγωγικών της κλάδων υπάρχει εμφανής διάθεση τόσο από την πλευρά των επιχειρηματιών, όσο και των καταναλωτών να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Εστίαση και λιανεμπόριο, κλάδοι της οικονομίας που αποτελούν την ατμομηχανή της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις. 

Νέος εξοπλισμός στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Δρ. Θ. Χριστοφορίδης
Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς

Mε νέα γραφεία, έδρες διδασκαλίας, πίνακες μαρκαδόρου, θρανία Γυμνασίου & Λυκείου, καθίσματα Γυμνασίου & Λυκείου πτυσσόμενα και μη, καθίσματα εκπαιδευτικών, ανταλλακτικά πινακίδια θρανίων και καθισμάτων, DVD, εκπαιδευτικά παιχνίδια, κ.ά. θα συνδράμει η ΚΤΥΠ 13 σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ο Παύλος Χρηστίδης μιλά στο Μπάμπη Καραγεωργίου στον OK Web Radio